71

Анонимен

преди 7 години

Само хубавите ,добрите неща са Божествени.Всичко друго са човешки измислици- независимо дали на религиозни или на атеисти.

70

бългериа фърст

преди 7 години

Вие питате: Кой от враговете на Русия е отговорен за касапницата?Ние отговаряме: Или ИДИЛ, или Правый сектор.

69

Анонимен

преди 7 години

RUSSIA MNOGO DOBRE POZNAVA VRAGOVETE SI I TEHNITE SPONSORI ( SOROS AND CLINTONS FONDATIONS )

68

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаВ Корана 3:31-32 пише...В Библията пише Йоан 3:16:.че ти от кога взе да вярваш в корана? или в библията?нали си атеист бе, брат-чеде !? :)))

67

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаИсляма е виновен. Стига сте гледали другаде..:))) че по-лесно за смилане, нали ?! що да се замислят офчиците в дълбочина, като може да се ходи по плиткото...

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 74.Пак прекаляваш с цифрите.Пиши ги 2 000 000.Избягаха от Комунистическата управа на държавата ни,защото нямаше съдени и вкарани в затвора,за комунистическия грабеж и убийства,заради създадените силови групировки от БКП-БСП,от тяхното управление и лъжи,от техните червени милионери,,които и до ден днешен те управляват държавата ни,защото всичките народни пари през 89 останаха в тях.Сега те са ни и работодатели!Затова няма западна заплата и демокрация.Комунизма още е тук и сега!

65

Истината

преди 7 години

Исляма е виновен. Стига сте гледали другаде.В Корана 3:31-32 пише: Кажи: Ако обичате Аллах, последвайте ме! И Аллах ще ви обикне и ще опрости греховете ви. Аллах е опрощаващ, милосърден. Кажи: Подчинете се на Аллах и на Пратеника! А отвърнете ли се Аллах НЕ ОБИЧА неверниците.В Библията пише Йоан 3:16: Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен животИма разлика нали??

64

Анонимен

преди 7 години

Синът на Нинова,яде парите на американския народ така ли?А тя яде парите на българския, тая мафиотка.Трябва да има равновесие нали?Дъщерята на Борисов има съпруг,който работи от години в Америка,и е доста богат!

63

Анонимен

преди 7 години

До 67.Много лъжеш бе,и то най нагло.Справката я има в БНБ,ако не те мързи можеш да прочетеш.Няма да ти паднат очите,ако видиш истината,Икономиката работи,има 300 000 фирми,които произвеждат!Земя за работа,има милиони декари,стига да иска някой да я работи.Селското стопанство по времето на комунизма винаги беше с милиони загуба!Работих в тая сфера.И ако тогава не казваха,какъв ни е външния дълг,не значи,че го е нямало.Затова през 85 БКП създаде мутрите! Големи технологии внасяха-компютри`Правец`!

62

Анонимен

преди 7 години

Синът на Нинова учи в САЩ със стипендия от американски университет, с американски пари, а щерката на Борисов се развява по САЩ с държавни пари които са дошли от нашия джоб.

61

Анонимен

преди 7 години

До СтефиПрез границата бягаха само криминалните престъпници, убийците и предателите. Никой не искаше да бяга, хората искаха да видят как е на запад, никой нямаше да си остави работата, къщата, семейството и децата и да рискива да бяга през охранявана граница, А днес 3 милиона не избягаха, ами бяха прогонени от демокрачичната мизерия да слугуват на Запад.

60

Разбирачев

преди 7 години

Кервана си върви кучета лаят.Добре дошли в 21 век.Спецназ са изтрепали над десетки хиляди джихадисти а те тремят мирни хора.Все пак това е успех впредвид че последните 5г има съмо 2 атентата в Русия с по 10-15 жертви, на фона на касапниците преди туй.В Беслан загинаха 350. Несъмнено и роднините на атентатора ще проклинат деня в който се е родил.Сега къщи ще горят и майки ще реват.така се бори тероризъм а не със же суи щарли.На този свят няма място за всички все пак.Кой ще населява планетата ???

59

Анонимен

преди 7 години

Тя и *** викаше така,ама първо се облажи,с едни 3 милиона,изпрати синът си в Америка,а гламавите,и мързеливите си мислят,че БСП,ще им подари всичко,без да работят!Защо ли държавите,които никога нямаха тоя тоталитарен-терористичен режим СА БОГАТИ И СА СЪС СТО ГОДИНИ НАПРЕД.ГРАЖДАНИТЕ ИМ СА СПОКОЙНИ,И ЩАСТЛИВИ,ИМАТ ДОБРИ ДОХОДИ,ВСИЧКО В СТРАНИТЕ ИМ Е ПОДРЕДЕНО.ИМАТ ВСИЧКО!А България е на дъното,защото от 70 години ни управляват червените въшки и мухоморки.Няма лустрация,НЯМА ЖИВОТ.ТОВА Е!

58

РУСИЯ

преди 7 години

има много врагове, защото много си точат зъбите за богатствата и. ИДИЛ е непосредствения виновник, но знаем кой наричаше терористите в ЧЕЧНЯ борци за свобода. ЦРУ, САЩ, ТУРЦИЯ и СА стоят зад тези бандити. И е жалко, че нашите надупени управници продават българско оръжие на ЦРУ, което после се оказва в АЛЕПО в складовете на брадатите главорези

57

Стефи

преди 7 години

До 60.Виж,някои хора преди да пишат прочитат някои факти,подплатени с доказателства.Убитите по границата бягаха от`хубавия живот,защото нямаха право на мнение Демокрацията народа видя съвременни медицински услуги,и технология на лечение,която за ония години не можеше да си и помислим.На година умираха стотици недоносени бебета,защото ковиозите бяха малко и амортизирали,а оцелелите почти ослепяваха.Стотици жени изгубиха живота си от криминални аборти.Раковите заболявания изобщо не се лекуваха.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63що пък да стоят частни лица? сигурен/а ли си?.що да са "частни" лица? не може да са юридически или пък някакво "сдружение" от частни и/или юридически лица? не е ли възможно? :))между другото - абе то има ли "държави" вече, в смисъла който всеки влага по инерция?

55

Анонимен

преди 7 години

Абе как не ви омръзна за това преди 89 дрън дрън едно и също, то и *** да си измисли нещо ново. Все сме бедни прости, глупави роби и преди и сега.търсим на кой да слугуваме друго не можем

54

Стефи

преди 7 години

До 57.Външния дълг през 1989 година е тоя,който го описваш ти,подареното злато е 9 милиарда долара,откраднатите пари по времето на прехода,от комунистите е 30 милиарда долара пари раздадени на `наши момчета`и дотации,откраднатите спестявания на народа по време на инфлацията,която ни я докараха пак тия зверове.Сега тоя външен дълг през 2016 е на всички българи и фирми,които са теглили кредити от чужди банки.Правителствения дълг е 6 милиарда.България е с най нисък външен дълг от всички в ЕС!

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55А зад тези ПАРИ вече стоят нечии интереси на чужди държави!.що пък да стоят държави ? сигурен/а ли си?

52

Анонимен

преди 7 години

До 47.Да построиха се къщи на село,но други освен къщите им подариха жителство в окръжните градове,да си вземат и апартаменти.Става въпрос са подмазвачите на Политбюро,защото на тях не им се работеше на село и да копат за 1 лев надница.Искаха да са на службичка в града.В покрай граничните райони на България има стотици убити и заровени,знайни и незнайни българи,бягащи от тоя тоталитарния режим,наречен ТЕРОРИСТИЧЕН!Сега,който работи има всичко.Тия,които бяха на хранилката без да работят сега ревъ