102

до 112 от 110

преди 7 години

Разбира се , че е така,просто ,казвам обратното да се сетят,какво беше при любимеца на Запада пияндето Елцин,който ,ако беше останал още на власт Русия да се е разпаднала и държавиците на нейно място щяха да бъдат управлявани от олигарси и ислямисти подчинени на Запада.Лидера на Чеченците Джохар Дудаев беше приет в Белия дом от Дж.Буш .

101

Анонимен

преди 7 години

Оня ,където изби хора в бар в Истанбул ,на Нова Година ,не беше ли от Киргистан?Явно това племе черни киргизи ,не заслужава ,да има държава.

100

Анонимен

преди 7 години

Естествено е ,че Путин е виновен ,преди да дойде на власт, Русия беше много спокойно място за живеене ,особено в Чечения.

99

Анонимен

преди 7 години

Стига петнихте японската дума за тези диваци.

98

аааа

преди 7 години

"Камикадзе", от централна "Азия" Абе вие луди ли сте, вече думите не значат ли това което значат. Изкарахте го японец едва ли не. Верно е малко дръпнат в очите, но си е мюсулманин, Тези страни са били будистки преди да ги завладее исляма. думата "Камикадзе" принадлежи на будистка Япония и нямате прево да я използвате гадове либерасти.

97

Анонимен

преди 7 години

иван костов е виновен

96

Анонимен

преди 7 години

Накакъв глуппак тука се радва че кара Тойота Авензис и че пие уиски. Същия тоя креттенн си мисли че е добре и че това е някакъв добър стандарт. Всъщност това е стандартът на средния московчанин, но руснаците за разлика от нашия галошш не считат това за върха на сладоледа. За тях това е средно достижение. А нашия путььо си мисли че е хванал бога за рога. Тъпакко, я погледни автомобилния трафик в Москва от някоя уеб камера и кажи на аудиторията колко лади и колко тойото виждаш, шмуугльо.

95

Анонимен

преди 7 години

На Пютен да му пюткаш на лангата.

94

КГБ: НЕ БЯХМЕ НИЕ!

преди 7 години

КОЛКО УДОБНО ЗА ПЮТЕН!!! БОМБАТА ГРЪМНА И БЕШЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО ОТ ПЮТЕН!!!НЕМЦОВ БЕШЕ УБИТ И БЕШЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО ОТ ПЮТЕН!!!!---------ВСЕ НЕЩО СТАВА КОГАТО ПЮТЕН ГО ПОДГОНЯТ ВСЕ ДА СЕ СПАСИ ТАЯ МИШКА

93

До Василев 73

преди 7 години

Като чета писаниците ти, дори не мога да си представя що за човек си! Трябва да си в пъти по- лош от образите, които си надраскал.Е, що за чудо ще си ти?... За момент ми се прииска да те зърна на живо какво представляваш

92

до: 88

преди 7 години

Президента на Мозамбик е виновен , колко си зле в главата

91

кротко с коментари

преди 7 години

Надо очень осторожно.. ОБично те которие делают подобние ждут наглие медииние манипулации.ползуют отработеная методика за зомби обсебване на жертви и монтаж на устройства с цел медийна истерия..тот которой взорван обично не виноват..

90

мазепа

преди 7 години

До БобиТози който трябва да поеме отговорността си стои в Кремъл и си пие чая.

89

мазепа

преди 7 години

''На война - като на война'' Вчера в Алепо, днес в С. Петербург, утре и в други градове.

88

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

ее у сека статия отдоле 1/1 цитати от фишките за мигрантите и "хохлите" . даже не си играят да превеждат за сланина и копрец, направо копипаста. да си купите свещи с мангизите от хонорарите, мишки.

87

Еснафско ковьорче

преди 7 години

До Далеч от РусияНаправо лика прилика с героя на Чудомир. Само че тогава не е имало Уиз Ер, например, рая на преуспелите маси, а само трамвая за Княжево! Ха! И никакво съчувстве, за нищо и никой, еснафлъка напред!

86

???

преди 7 години

До Далеч от РусияКато ти е толкова добър живота насън що се будиш да четеш тия изпаднали сайтове?

85

юбералес

преди 7 години

До АнонименБог да прости загиналите мирни руснаци в взривения самолет и метрото. Питам - кой носи отговорност за смъртта на тези хора? Кой бомбардира Алепо? Ще се извини ли Путин на близките на загиналите и ранените? Ще подаде ли оставка?

84

Анонимен

преди 7 години

"Акбаржон Джалилов"..хасан лайнилов,халил дрисливов,ахмед ***..нгалов-и така до безкрай!Европейците продължават да натискат да ги приемаме,те продължават да ги избиват-Е НЯМА ТАКОВА НЕЩО В ИСТОРИЯТА!!Да си поканиш врага,да го храниш(без да работи),а изро..ди.те продължават да избиват обикновенните хора,които ги хранят!!НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ! (АКО Е ГЛУПОСТ!?!?!?)

83

Анонимен

преди 7 години

Едни други се избиват там , после Руски Републики били