72

AZ

преди 7 години

К...АТА НА БОЙКО

71

Истинските

преди 7 години

Когато доживеем да видим да ни управляват хора като Костадин Костадинов, Пламен Пасков, Стела Банкова, Цвета Кирилова, все хора които милеят за България ще тръгнем напред. Кажете ми кой друг ще откаже 1 600 000 лв, законни, но нередни пари.

70

Пълна послушковица

преди 7 години

Изглежда такава, йес-дама без собствено мнение. Такива за съжаление ни са дупедатите.

69

морския

преди 7 години

До Атлас :***,научи правописа!Кога се пише "във" и кога "в".И ти ли си от платените комунотролчета?

68

Атлас

преди 7 години

Изглежда от вчерашния астероид е кацнало ново извънземно във обрулената ни държавичка.Това същество може поне да ни каже има ли ягоди на Марс

67

Анонимен

преди 7 години

Вижте снимката - бездушен, *** поглед на пластмасова и еднопланова личност.Тая женичка е ум от калибъра на Бюрека. Ще се впише сред другите слабоадекватни евроклитори.

66

Fidan

преди 7 години

O, kakva europeiska diskriminacia kam sposobnite umni bulgarski maje...:-)

65

luckyman

преди 7 години

Хм, еврейка?! Язък за барутя, пак сме в киреча!

64

Иван Иванов

преди 7 години

До Петър ПапазовКакво и е достойното? Съпруга и ли? Това, че си е сменила българското име? Поне едно тире да беше сложила. Това, че прави нещо за България ли? Не това не е достойно. Това е налгост, кариеризъм и жажда за власт.

63

Петър Папазов

преди 7 години

Към примитивите, които най-често са анонимни! Тук някой от вас си призна че иска Мара отварачката за еврокомисар! Да това заслужавате ***! Никога не съм подкрепял ГЕРБ но ако се спрат на Мария Недялкова-Габриел ще ги поздравя. Има и други достойни но те се в други партии и нямат шанс.

62

:(

преди 7 години

Тая си е дала оная работа на французин, а ние да се надяваме ,че ще се пожертва за нас...Боже ,защо така ни наказваш!!!

61

Кико

преди 7 години

Мария Габриел за огромно съжаление е послушна поклонница на толеризма, мултикултурализма, политкоректността и т.н. инкарнации на ислямизацията. Редовно посещава ислямски държави и се снима с техните "религиозни" водачи, в Тунис, Мароко и др. Изключително лош избор за България на фона на световната ислямска завоевателна агресия, маскирана като бежанска криза! Уви...

60

морския

преди 7 години

Ей,това червените злобари нямат мярка.То бива завист,но тяхната няма граници.Особенно сега когато по- голяма част от българите се осъзна,че дойде ли червената терористично-крадлива партия на власт-за народа ни и имиджа на България ще е поредната катастрофа.Никога повече комунистическите предатели във властта!!!

59

Анонимен

преди 7 години

За сега няма доказателства, че Габриел е мъж. Ресора за който ще отговаря е за третополовото екземпляр.

58

Край

преди 7 години

Все искат да пращаме отявлени евробюрократи без топки. Тая грозновата женица никога за нищо няма да защити български интерес. Или пък да обявим България за протекторат на ЕС и барем ще се отървем от нашенските бюрократи. Защо са ни 240 депутата като правилата ни ги пишат в ЕС.

57

silence

преди 7 години

До Do 38- 37. Гавраил е донесъл на Мария-Богородица благата вест. Изобразява се с цвете,за разлика от Михайл,който е с меч. В книжките с факти от истинската история на човечеството се твърди,че той /заедно с Йоан Кръстител/ е признал Исус за месия,въпреки че Яков е роден по всички еврейски правила и той би трябвало сда е първороден. На практика това е пример как авторитетите в обществото налагат изключенията от правилата,по които заставят останалите да живеят. ДругаркЯта е поредна,а не послед

56

БОЙКО ВРАЗУМИ СЕ

преди 7 години

Генерале, не и тази, кому е нужно да ни излагаш така?

55

64

преди 7 години

До Анонимен 66Прав си, гледах я в тубата и си връщам думите обратно. Много е зле!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Грешиш. Истинските българи никога не обругаваме някой, който не го заслужава. Това девойче обаче напълно си е жаслужило подигравките и аз това всички сме толкова единодушни с тях към нея.

53

Анонимен

преди 7 години

Не познавам женицата, но се моля да не е поредното протеже на мутрата, с фалшива диплома и компетенции, като на началника :) :) :)