58

Анонимен

преди 7 години

някой трябва да плаща за наглия Путин

57

Дон Корлеоне

преди 7 години

Съболезнования.Едно знам:Сирия е вече освободена от терористите на ислямска държава....Вече летят руските самолети натоварени с тежка бронетехника към Сирия .Добрината се наказва, жалост вече няма да има за терористите, цели градове ще бъдат сринати с термобарични бомби .

56

До 71 До до 36 - св.

преди 7 години

По това време пишат замаяните от идеята за западна пенсия, не че бегето ги касае чак толкова, нали миличък?

55

до 36 - св.

преди 7 години

Не, не, не ги надминават, учат се от тях.

54

?

преди 7 години

На фона на цялата трагедия е маловажно, но ми стана интереснов я статията не се споменава ориенталският ни комшия да е изразил съболезнования? Или той е над нещата, за него сега референдума е фиксидея?

53

гдр

преди 7 години

Питали шеф на руските служби -" Какво са 11 жертви, взривени в метрото за да спечели Путин изборите?? Отг. : Статистика

52

Уотсън

преди 7 години

Човека е късоглед - държи телефона на около 20 см от очите си и застанал в стойка ес - трудно му е с взирането, тъй като не е свикнал ( свикнала) без очилата си. По начина на държане може да се определи и диоптъра.

51

Шерлок

преди 7 години

Ако изгледате видеото ще видите, че е дегизиран и всъщност това не е мъж, а жена преоблечена. Краищата на палтото се веят както обикновено става с малко по дълго и не по мярка, а доста по голямо палто в раменете. А на снимките си личи изкуствената брада. Може и да е много млад светъл мъж. Походкатае женска ( въртенето в ханша ), гледането на смартфона с две ръце са типично женски навици и то на фдвадесет и няколко годишна жена най-много.

50

Момиче

преди 7 години

Много, много жалко за загиналите. Такива неща не трябва да се случват никъде, на никого. Подобни актове просто трябва да се изкоренят, а за това е необходима тежка ръка. Едно е сигурно, този акт няма да се окаже дело на някой, който има психично заболяване -- едно от най-използваните извинения на драгата ни Европа. Друг е въпросът, че ми е интересно до каква степен ще изкажат европейци своята солидарност спрямо жертвите, ще изключат ли светлините на айфоловата кула. Ама нали не е САЩ или Европа.

49

Факт

преди 7 години

Пределно ясно е,че ислямът трябва да бъде изкоренен от Европа,ама из дъно!Всичко друго е ала-бала Тая религия няма място на Стария континент!Толерантните умират-резистентните оцеляват!

48

изпитан метод

преди 7 години

Предните избори взривяваха жилищни блокове.Сега популярността на Путин ще стигне 99,8%

47

Тома

преди 7 години

Какво значат тук някакви си 10 жертви в сравнение с едни избори?

46

Анонимен

преди 7 години

48, az opredeleno moga da mrazia i poveche rusnacite. Druga tema. Vaprosat sega e kak shte reagirat te. Otdavna pisha che za vseki atentat edin arabelski grad sledva da bade zalichavan ot liceto na zemuata komplekt s naselenieto. Da vidim koi shte izdarji po dalgo. Rusnaci no sa beli hora. Arabelite na sapun.

45

Анонимен

преди 7 години

ПОЧЕРКА Е НА УКРАИНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ,АКО БЯХА МЮСЮЛМАНИ НЯМАШЕ ДА СА ОБЛЕЧЕНИ ТАКА. 100% Е ДЕЛО НА ХОХЛИТЕ-НАЦИСТИ,МНОГО СА ГНУСНИ И СА СПОСОБНИ НА ТАКАВА ГАДОСТ

44

Путин супермен

преди 7 години

Атентатора направил една основна грешка: в момента на взрива Алексѐй Анатолиевич Навалнине се появил.

43

МОСКВА И ТЕРОРИЗМА

преди 7 години

ЕТО ВИ ЕДИН --ГЕНИАЛЕН НАЧИН , ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБРАЗА НА ВРАГА ОТ ОРГАНИТЕ НА КГБ , ЗА ДА СЕ СПЛОТИ РУСКИЯ НАРОД ОКОЛО ПУТИН И КГБ , ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!ЖЕРТВИТЕ ОТ КГБ----ВИНАГИ СА ОПРАВДАНИ ЗА ВИСШАТА ЦЕЛ в РУСИЯ!ОБРАЗА НА ВРАГА ---ТРЯБВА ГРИЖЛИВО ДА СЕ ПОДДЪРЖА И ТО РЕДОВНО!ТОВА ДАВА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ В РУСИЯ!!!

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Бъркаш презрението с насмешка.

41

Анонимен

преди 7 години

В МОСКВА ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ГОВОРИ , ЧЕ АТЕНТАТА Е ДЕЛО НА ХОРАТА НА КАДИРОВ , ЗА ДА СЕ УКРЕПИ ВЛАСТТА НА ПУТИН ЗА ИЗБОРИТЕ!ЗА КГБ--НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!ВСШАТА ЦЕЛ НА РУСИЯ И ПУТИН--ОПРАВДАВАТ ЖЕРТВИТЕ!!!

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46(Тоя, който пише само с главни букви, защото е неграмотен)Момък, *** си изпий лекарствата и не се излагай повече тук. Ако са ти платили да го правиш - значи си голям ***.

39

Анонимен

преди 7 години

тука в сайта има някакъв миризлив хахол и пише ли пише через 5 минути , българин не може да мрази така руснаците