26

Анонимен

преди 7 години

Лъжат като ..... има си кетъринг който им готви само отбрани ястия. Летят много и ядът много. Това сиренце е само за пред хората, иначе маат сьомга на корем.

25

Анонимен

преди 7 години

А не може ли да хапват по 1 филия намазана с мас?!Нали с това са се хранили на село.

24

симо

преди 7 години

преходът към нормална или по лоша храна за всеки един да е според заслугите към България ... и като за начало тоалетна хартия с пясък от двете страни да дращи :-)

23

Колеги съфорумци!

преди 7 години

Журналисти в подобни медии не работят отдавна. Няма и как! Журналистите са мислещи и анализиращи хора, а целта на тези медии есъвсем друга. Тези медии са сбирка от списуватели, за които не е важно дали пишат граматически правилно, а дали повтарят правилно това, което тези които са ги наели им спуснат като опорна точка. Разликата между журналист и работещите тук "писачи на статии" е като между хирург, който извършва сложна операция и санитар, койтодокарва пациента до операционната маса.

22

симо

преди 7 години

филии хляб с олио, сол и малко казах малко червен пипер еи черен със разредено кисело мляко за пиене, ааа грешка соево ама да е ГМ специално за тях ... бира може ама вкисната както и вино на оцет станало месо само ако е три дена престояло на 30 градуса леко ферментирало, масло да но гранясало хляба да е мъхлясъл, цитруси само размекнати и вкиснати и да са посинели, позволяват се банички но без сирене и да са мухлясали и изсушени на подметки, вода може но от чешмата нефилтрирана и не минерална

21

Анонимен

преди 7 години

Филия с мас и откраднати джанки не са ли достатъчни?

20

Неграмотни сте

преди 7 години

ВластТа

19

ФХ

преди 7 години

ВластТа се пише с две Т! Журналисти.

18

Мистър 100%

преди 7 години

Предният оправи заплатите и бенефитите на пожарникари и милиционери,тоз ще оправи пилоти и военни, а народа ???? Кой ще го ,,Оправи'' ? Ха,Ха,Ха ......как кой,ами КОЙТО ДОЙ !Той народа е като стадото, той е само за стригане/шешане/. Искали Стара Планина. А не искате ли ,,Млада Твърдина'' ?

17

Анонимен

преди 7 години

А кибабчетата и кифтета, къде са? А пружолките? БиБитко като летеше похапваше по половин теленце. Неговата шия не е от солената туршия.

16

Марко Корлеоне

преди 7 години

Тиа шъ осерът тоалета в авиона бе , предупреждавайте га прелитат над милата Родина , а си носим чадърето

15

$$

преди 7 години

Похарчиха се милиони за купуване на гласове за изборите,но не пишете нищо. Сега за някакво сирене и салам -голяма сензация! Уникално и похвално!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Освен безалкохолни и вода на борда ще бъдат сервирани безалкохолни напитки???... и т.н чай, бира, вино.

13

Анонимен

преди 7 години

Оправете си заглавието.Тази неграмотност вече е дразнеща.

12

Име

преди 7 години

До ДОБРЕКраве масло 100% няма , най -високото съдържание е 82 %!Ако го бъркаш със свинска мас - може:)))

11

Анонимен2

преди 7 години

Госпожо Камелия Стоянова, научете се преди всичко как се членува.

10

ODESSA

преди 7 години

*** сигурно се налива там със айрян, за благото на народа.

9

Анонимен

преди 7 години

Вашта *** дева а ние мааме от 2 лв сирене с палмово масло и салами от кожи жили клюнове кокоши крака и перушина. Това което съм го изброил го има в всички салами кренвиши и тем подобни бок.луци. Работил съм една година в такъв комбинат и от тогава не поглеждам нищо от горе изброените продукти. Има машини които правят на каша всичко което и пуснат доливат вода и химия и се получава страшна отрова. за да сдобие търговски вид и вкус се набутват Е-ТА които са още по голяма отрова и отива в магазина

8

Анонимен

преди 7 години

Българина е скъп на триците и евтин на брашното. Бисеров открадна стотиците милиони и пак чист като бисерна сълза и няма проблем, ама нали все некви кифтета трябва да ни навират в очите. Дебiлни медии.

7

ивчо

преди 7 години

блабла да се кефят простосмъртните, ако бяха написали и сухар за сладка попара със сиренце, направо щяха да получат душевен орга зъм мужиците....