92

Dedo

преди 7 години

Коя Европа набира сили? Тая на две скорости ле? Дето източна европа ще стане гетото на западна..... *** нали идват избори и Шмеркел тряа печели елетрорат. Аре стига сте дрънкали глупости. Западняците отново ще си вържат гащите, а източноевропейците кучетата ги яли. Това ли е обединената европа. Събират се Оланд и Шмеркел, решават нещо, после правят среща на всички останали и казват тъй ще бъде, ако не следвате квото кажем си оставате отзад където впрочем винаги са ни виждали.

91

Анонимен

преди 7 години

ЕС е като демокрацията - може да не е идеалното, но за по-добър вариант за развитие на континента не се сещам!

90

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е червен кръст. То е идея за мир и взаимопомощ. От там на таттък всяка държава си има управление и народ да мисли и работи. Ние трябва сами да излезем от комунистическата каша и построим работеща държава и морални хора.

89

Поручика Балканец

преди 7 години

Нема "Рай" на Земята. Само слабоyмните разсъждават в черно-бело. ЕС може да не е идеален, може да не е съвършен, но е по-доброто от САЩ, Турция, Русия, Китай. ЕС е единственото спасение на европейските икономики в наложената ни глобална конкуренция. Бъдещето на ЕС е преминаване към Федерация. А бъдещето на Русия е в ЕС, ако междувременно не стане суровинен придатък на Китай.

88

BGR

преди 7 години

Хубава новина. С всичките им недостатъци ЕС е една красива и много успешна идея за която всички трябва да се борим. За България няма друга алтернатива, мястото ни е в обединена Европа както са казали строителите на модерна България преди повече от 100 години - Левски и Ботев.

87

Анонимен

преди 7 години

сега започвам да разбирам какво е да си живял през комунизма с тези лозунги за наивници... на ЕС само това им остана , за да забави неизбежното.. те ако си кажат кво им е реалното положение и перспективи, до утре всички ще поискат да напуснат съюза....освен нас ,разбира се хах

86

one

преди 7 години

много добра статияда Европа не е раят- за хейтъритено е по-доброто място за живеене

85

Проевропеец

преди 7 години

Европа си е Европа! Който неще Европа да вьри при рашките или с ингилизите в Шириланка!

84

луд на танк

преди 7 години

Милиони млади българи се "борят" за България... като бягат от Родината. България не е София. Провинцията прилича на земя преминала през военни действия. Сърбия води няколко войни и пак са горе-долу на нашия хал, а на нас, българите, враг не ни трябва. Новоизлюпените олигарси и техните подопечни грантаджии, които тролят в нета "как цветущо живеят сега българите", не могат да прикрият истината на жалката картинка, в която се превърна сиганизираща се и турцизираща се България... ФАКТ !

83

Анонимен

преди 7 години

Цели девет журналисти от Ди Цайт се събрали за да преработят серия от статии излезли също през април, обаче в 1945 г. Същите думи, същия приповдигнат и патос, същата лъжлива пропаганда пред лицето на неминуемия крах. "Пробуждане", "млади хора интересуващи се от политика". Така са говорели в Германия през 1945 г. Само месец преди Германия безусловно да капитулира. Защитавана от млади хора - юноши и деца, изпратени като пушечно месо с по един фауст патрон. Сега сме 2017 г. но ситуацията е същата!

82

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, умрелият кон е СССР. Колко пъти да казваме, че всички се бутат в Европа, а не в Рашъ.

81

Анонимен

преди 7 години

Умрял кон не рита!

80

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който не иска да живее в ЕС може да отиде в Русия. Въприсът е колко време ще издържи. Депардийо след като изтрезня моментално избяга и се спря чак в Белгия.

79

Берлин

преди 7 години

Аз съм доста доволен от Европа и САЩ. За Русия не мога да кажа нищо, защото не ме пускат да видя как е. Без приглашение не дават виза. Не че съм се залетял натам се. :)

78

до 162 хахаха

преди 7 години

Европа е била най-доброто място за живеене и преди да бъде създаден ЕС.Факт !......................Не съм сигурна, мисля че има и други хубави места в света. Но България и преди и сега си е било лошо място за живеене . Факт. Макар и в Европа. А дали сме Европа?! А дали е в ?!

77

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Европа е била най-доброто място за живеене и преди да бъде създаден ЕС.Факт !

76

до Трак

преди 7 години

Продължаваш да ми оправяш настроението. Със сигурност нито си свободен нито богат още по-малко интелигентен което е очеизвадно...много ти личи

75

Новото начало

преди 7 години

На мен ми прилича по-скоро на началото на края

74

до Трак

преди 7 години

Почваш да ми оправяш настроението рано сутрин. Успяваш успешно да размееш всички тук:)

73

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да събудиш мъртвец ? ...Трудна работа !Виж агонията може да бъде продължавана с години. Медийната машина на Новия световен ред си върши добре работата и промива успешно мозъците на младите, внушавайки им нов живот на един умиращ проект.Още една разлика между Новия световен ред и социализма - вторият си отиде без продължителна агония и набързо.Докато по всичко личи, че НСР ще бъде реанимиран до последно, възкресявайки мъртвородените му рожби като Европейския съюз ...За наша сметка.