9

ЖОРЖ

преди 7 години

Такава СЛОБОДИЯ , като с тази ,, уредба,, , едва ли може да се случи другаде , освен в ***. Главата не ми го побира. НЕ СЕ ЛИ РЕЖЕ ДО КОКЪЛ , ПРОСТОТИЯТА ЩЕ ЗАТРИЕ ТОЗИ НАРОДЕЦ.

8

Анонимен

преди 7 години

Да се обединят всичките цска софия ловеч етрополе микре 1948 в А окръжна група и да спазват разпоредбите на УЕФА, а емблема булстат и собственост са заличени на фалирало дружество с неплатени дългове към бълг. народ.

7

Анонимен

преди 7 години

Много буйни били тези от Етрополе.

6

Анонимен

преди 7 години

"Biovet хората уби, държавата защо мълчи"

5

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЦСКА Е ФАЛШИВО!!!И ФЕНОВЕТЕ МУ СЪЩО СА ФАЛШИВИ!

4

Анонимен

преди 7 години

Гела заслужава да го набара агитката на ЦСКА и да му скъса дъртия г-зз!!!голям мръ//сник е той, купил е цялата БФФ. А тези избушени съдии които го подкрепят навсякъде заслужават лишаване от права завинаги и една хубава порция тупаници. Прекараха ЦСКА, прекараха и Славия. По 5 кияка на мач и пак ги купува. Мър::::шииии продажни!! Само бой за Гела и тях. Феновете ще на намерат начин да ги накажат. Също и Петричев който се правеше на велик. Силата на ЦСКА е във феновете които Цървуланковците нямат!

3

Каракачанов

преди 7 години

Червените копе-ле-нца навремето за 10 пъти по-малко провинение изхвърляха отбор от "А" група,но своята Чорба никога не са я изхвърлили за такова нещо. Затова мутрите,събрани от Груша Гунчев и представяни от него за "фенове" беснеят като побъркани за щяло и нещяло,мислейки че са ненаказуеми!

2

vlady

преди 7 години

Цялата съдийска бригада заслужава жесток бой с метални тръби до безсъзнание. Крайно време е съдийските грешки да се наказват сурово и адекватно с бой с метални тръби.

1

т.н. джурналисс

преди 7 години

Веселин Коларов, недейте да манипулирате хората ! Глобата за диктора е само 5000 лева, а това е нищо за провокацията , която направи. Останалото до 40 хил. е за хвърлените бомби и предмети. Дефакто най-големият виновник се отърва с най-малко.