40

made in bg

преди 7 години

Това са цифри пред ЕС по програмките да се усвояват кинти, назначени бедни хорица на 2 или 4 часа на минимална ставка това ако му се вика работа? Преди седмица бях в НОИ пред 8 гише, за записване на безработни за 1ч. минаха поне 20 човека на опашката имаше поне още 20) е това е статистика а не разни диаграмки и измишльотини, доста фирми фалираха само Пикадили остави 1000 човека на улицата . Стратегията по измиване на очи на българина по схемата на Боко тиквата вече не върви !

39

зевзек

преди 7 години

това е вица на деня ...е ако не знаете имаме 2 милиона безработни и се увеличават всеки ден идете на летището и вижте а това дето е останало тук го мързи даже да диша

38

Анонимен

преди 7 години

В Америка Тръмп отчита новите работни места , а тук останалите в България гладуващи !

37

none

преди 7 години

Да, защото хората просто се изнасят.

36

Анонимен

преди 7 години

Да живее стъкмистиката!

35

Анонимен

преди 7 години

Само лишените от мозък и срам шефове и чиновници в Министерството на труда и на Агенцията по заетостта могат да се фукат с тези данни. Нормалните хора знаят, че това се дължи на масовото напускане на страната на работната сила. Особено младежите. Числото е повод за спешни мерки. Не за хвалене. Тъпupu!

34

27701

преди 7 години

Ако през тази година от 216 000 безработни заминат на гурбет по света 40 000 души, то много Ви моля, познайте с колко ще се намали безработицата след една година! Аз не мога да позная, защото нямам познанието на Г-а Иванова. По тази причина ли е , логика ли е, но безработицата намалява и тук и там. И вълкът сит и агнето цяло.

33

Анонимен

преди 7 години

Повече ме вълнува Жълтата треска в Рио. И на бразилците не им е лесно.

32

Еди

преди 7 години

И аз бих се махнал сега, ако не го бях направил преди 26г.

31

Анонимен

преди 7 години

Безработицата у нас скоро ще изчезне напълно! Защото няма да има кой да работи. Всеки по-образован, трудолюбив, смел и с желание да живее нормален живот, с нормални доходи и в нормално общество , бяга! Други умират-все пак сме на 2 място в света по смъртност. И така- годишно поне с 50хиляди души България намалява. Стабилна държава!

30

Анонимен

преди 7 години

Хората си заминават от територията.

29

работодател

преди 7 години

Е още утре ще уволня 10 човека за да я повиша тая безработица и да му е кофти на боко. Сори но при управлението на герп е така- безработица и мизерия. И да ми честитите де- днес си поръчах ново мазерати с червена еленова кожа ръчна изработка. Да живей герп и мафията. Да го духaт арбайтерите!

28

Анонимен

преди 7 години

До МенВ момента, в който приключих четенето на материала, в главата ми се оформи идея за точно такъв по смисъл коментар, какъвто си написал ти.С други думи, подобни писания не могат да заблудят повечето хора.

27

Мен

преди 7 години

Това няма как да е истина. Само ромите са поне 10% от работоспособното население, а почти никой не работи. Ами тоталната безработица по села и градчета? Социолозите пак пеят като ресторантски музиканти- за пари.

26

Анонимен

преди 7 години

Ами то и населението на страната намалява,такова едно плавно,плавно и има няма след 15-20 години,няма да има никаква безработиця - население,също!

25

Анонимен

преди 7 години

за други не знам, но испанците не искат да работят, там даже младите и не учат. всички са у кюпа - пенсионерите даже, е взимат малко по малко, но за сметка на това имат вълшебни социални облекчения за всичко! вдовец/ а/ взима 1200 евра, плаща стотинки за всекакъв вид транспорт /есенно време по летищата майорка и канарите половината и повече от пътниците са пенции/ младите две години работят, две години почиват - разликата е 200 Е, роботиш 1800-2000, почиваш 1600 -1700, вешистите не зимат повече

24

смЕх

преди 7 години

Има,нЕма и току пак публикуват поредната глупост еквилибристика с числа и думи ,а накрая ура небивал растеж даже вече не ги и чета.

23

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

А КОЛКО БЕЗРАБОТНИ ИМА, КОЙТО СА НЕ РЕГИСТРИРАНИ В БЮРАТА ПО ТРУДА В СТРАНАТА. И КОЛКО БЪЛГАРИ ИМА В ЧУЖБИНА.... Я ДА СЕ ВЪРНАТ ВСИЧКИ, И ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ВСИЧКИ. И ЩЕ СКОЧИ НАД 100 % БЕЗРАБОТИЦАТА. ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ НА БЮРАТА ПО ТРУДА.

22

Бай Х, имаме проблем

преди 7 години

До 5 Анонимен:Всъщност, това е съществената информация, която трябва да бъде "поднесена" на българската общество, но както винаги вниманието на хората от реалността и от проблемите се отклонява с разни поръчани от шайката на ГР/ОБ стъкмистики, което лично на мен ми напомня на Северна Корея.Колкото до безработицата информацията се отнася САМО за безработните българи! Римляните не влизат изобщо в сметките - те са безработни по право.

21

Е как! Има си хас!

преди 7 години

Скоро, на калабалъка кат' му писне да отглежда тикви и си плюе на петите, безработицата ще стане имагинерна величина!