264

къса памет

преди 7 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

263

активно мероприятие

преди 7 години

Снимката е на някакъв измислен със залепена брада,злощастен цирк!И забележете само лицето му е зацапано(умишлено) на снимката. Това си е постановка на късокракия за да витае страх у руснаците. Е как се улучиха протестите против Путин..ха.ха

262

поробеният етнос

преди 7 години

До Фронто, който пише: "...За мен е загадка,че чак сега се случват такива неща. Колко поробени държави,народи и етноси има във "великата" Колко са, Фронто? Можеш ли да ги изброиш , кои са тези "поробени държави, народи и етноси"? Не те ли боли главата от много мислене?)))478

261

Тони

преди 7 години

До АнонименТеб е трябвало да те цъвнат на плочките още преди да те заченат.

260

Анонимен

преди 7 години

За хората ме е жал , но ако цъфнат Путин ще е празник всеки ден ... на джуджето от КГБ , скоро ЦРУ ще му видят сметката :)

259

Анонимен

преди 7 години

заблуда на врага, сега ще има страх за протести срещу ПУТИН!!! КГБ практика

258

Анонимен

преди 7 години

Всичко, което ни показват е част от изпълнението на плановете за нов свтовен ред и преразпределение на сферите на влияние. Когато атовете се ритат магаретата страдат. Колкото и да си пълним чатовете с коментари нищо не зависи от нас, ами от задкулисни игри и споразумения. Совите не са това, което са. Казвам първо да си погледнем нашата си кочинка и тогава да обсъждаме конспирациите на "силните на деня". Сега и извънземните ще се включат в играта и ще стане мацано дупе с тиква.

257

Анонимен

преди 7 години

Идват избори. Трабва да се потяга дисциплината. През 2012 взривяваха жилищни блокове за да убедят хората че искат силна ръка. Сега трябва нещо друго защото иначе някой може да се усъмни.

256

ODESSA

преди 7 години

Кфото да съм рекъл не е за тебе ***.

255

ODESSA

преди 7 години

Трябва да си изключително грозно животно.

254

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAКфо рече? :))))))))))))))))

253

ODESSA

преди 7 години

*** некадърно, взрихме лопатата и я закопахме.

252

до 292

преди 7 години

Не знам кои народи трябва да умрат и кои не, обаче такива откачени *** като теб определено заслужават това, с което кълнат останалите. Такива изтрещели фанатици като теб бъркат всичките *** по света. Скоро и на Господ ще опротивеете. Мизерници.

251

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГосподи... и тоя 292 не си е пил хапчетата...Здравната каса да вземе да пусне повечко лекарства за такива...И без пари може - гледайте ги колко са ... странни!

250

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен292Ти неграмотен ли си БЕ? Нямаш ли и ГОЛЕМИ, и малки букви.Да оставим настрана простотиите, дето копираш тук, но поне пиши грамотно - да не си дразнещ за четене. Така не мога да ти дочета и първия ред. Остава да почнеш да пишеш и с 4-ки и 6-ци като бавноразвиващите се, (дето сега им викат "проблемни").Айде да си купиш една читанка и една граматика. и след няколко години пак ела да пишеш.

249

Анонимен

преди 7 години

РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е НАПЪЛНО ОТГОВОРНО ЗА МАСОВИТЕ УБИЙСТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИ АНТИХРИСТКИ ДИКТАТОР *** В СИРИЯ И УКРАЙНА!!!ИСЛЯМИСТИТЕ СА МИ ПРОТИВНИ!!! НО РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е НАПЪЛНО ГНУСНО ЗА ТОВА, ЧЕ ДЪРЖИ *** НА ВЛАСТ И ЗАСЛУЖАВА НАПЪЛНО *** ПОВЕЧЕТО !!!ЧУМАТА ХОЛЕРАТА И МЕЧИЯ ГРИП ДАНО ГО ТРЪШНАТ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ВСЯКАКВИ БЕДСТВИЯ И ДА ИЗМРАТ ПОВЕЧЕТО!!-------ВСЕКИ КОЙТО ПРОЯВИ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ РУСНАЦИТЕ СЕГА Е АБСОЛЮТЕН АНТИХРИСТ!

248

Анонимен

преди 7 години

до 285 КГБ постановкаКакво има да го смущава другарят, че съвпадало с престоят на Путин в Москва. Ако са искали действително да го убият така ли профански ще се организира покушението??!! Същото като с Ердоган. Убиха 37 човека на летище Анкара, за да си спретне лична държава Пашиат и да разбунва турците из Европата.

247

Наблюдател

преди 7 години

Тъкмо НАТО наслага още поделения около Русия и гледай какво стана - ИД омаца пейзажа.

246

Чичко Доктор

преди 7 години

До КГБ постановкаПитак гласовете дали си си пил хапчетата, че май си забравил.

245

Малиййййй

преди 7 години

Те ся на ИД й се такова онаковото.....И т.н. мигранти ша им са испънат жилите да бегат къде песъците...Къ мислите? Шъ убегнат ли?