25

Доказал си Валери

преди 7 години

Ти специално си доказал, че можеш да лижеш Д-та ежедневно

24

Т. Петков

преди 7 години

Интересно ми е В.Симеоново като е толкова голям патриот защо ходи винаги облечен с дънки, а не с Българска народна носия???

23

Ddd

преди 7 години

Какво вярване те всички доказани престъпници без изключение (мутри,дедесари,контрабандисти и т.н )на кого да вярвам

22

Ddd

преди 7 години

Какви глупости си говориха предизпорно а сега преговори Лицемери

21

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

КАК СЕ Е НАХИЛИЛ ЛЕШОЯДА... ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ИМ??? АЗ НЕ!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Така е но егото на баце надхвърля пожарникарските му умения!

19

До OMG-Lucker

преди 7 години

Как да не ти повярва човек.Толкова си убедителен-Значи ти си гласувашобъркано-един път за тия един път за ония.Е затова хора без позиция и разум си гласуват за този който обещава келепир.Сега си гласувал за Марешки,преди това за Бареков,за Царя а ако си по възрастен може и за Йоло Денев да си гласувалТой имаше такива ,,объркани" избиратели. И ве си излъган. ......Или си от другарите-агитатори. Ех Българио ,какви чада се ,,въдят"

18

Анонимен

преди 7 години

Ha ha ha..Boiko si e kazal,onya malkiya pudel shte iska ministerstvo,a v alfa samo na ruski govoryat,kazal im e ok,s men ste,no shte belite semki,inak vzemam fesovete ot dps

17

Анонимен

преди 7 години

Патриотите са червен продукт,като Ред Законност и Справедливост,Партията на Барека и други, Герб нямат почти никакъв шанс в коалиция с тях!

16

ф

преди 7 години

ГЕРБ са непоклатими докато има ЕС. Надежда всякаква тука оставете.

15

пенко

преди 7 години

Политическите "П....и" грябва да бъдат елиминирани безболезнено !!!

14

OMG_Lucker

преди 7 години

Предния път се бях объркал да гласувам за тези. Като видях обаче как предизборно говореха едно, а после скокнаха и прегърнаха Борисофф и КО- се отвратих. На тези избори видяхме резултата ви "патриотари", следващия път той ще е още по- трагичен, както надявам се и този на ГЕРБ (макар че там Цецко яко действа с механизмите).

13

Анонимен

преди 7 години

Каквато и да подпишат "патриотите" с Борисов трябва да знаят, че това е само лист ненужна хартия!

12

Yakov

преди 7 години

Какво очаквате от тоя, където непрекъснато само пет лева си знае?

11

Мишо Шамара

преди 7 години

Аз като прероден американец казвам не на расизма! Приемайте бежанците ве българи! Поздрави за американските фенове! Срам ме е да съм българин!

10

Анонимен

преди 7 години

Борисов предизвика предсрочни избори,които ние платихме,само и само да се отърве от РБ.Сега обаче ще се съобразява с патриотите.А както знаем какви лисунгери долни и подмолни са Симеонов и Каракачанов ще съжалява.Или ще го изнудват за министерски кресла или ще го оставят да се удави този път завинаги.Вътрешната и международна обстановка са сложни взривоопасни и бързо променящи се.

9

Анонимен

преди 7 години

ОП ще подкрепят кабинета макар и за широката публика да не участват в него. Така ще парират неудобните въпроси защо са "забравили" популисткото обещание за пенсиите.

8

Бай Корлеоне

преди 7 години

Поздравления за Президента Генерал РАДЕВ, за това , че отмени Постановлението 208 на ТИКВИТЕ 3 за заселване на Араби в българските общини! А сега да видиме тоя шербет Симеонов как с БОКО в кратковременното правителство ТИКВИТЕ 3 ще приемат същите глупости.... Патриотите загинаха, подведени от Баце!

7

до Й

преди 7 години

Патриотите и ГЕРБ имат 122 места - това не е кабинет на малцинството. Кабинет на малцинството е с под 120 места. Да не говорим за бъдещите "независими" депутати, които най-вероятно също ще поддържат мнозинството.

6

tangra

преди 7 години

Този каза че живее с 1 200 лева на месец. Сега ще добави поне 2 нули отзад :) за златната подкрепа.