33

Анонимен

преди 7 години

Илко, прекаляваш!

32

Питам защо?

преди 7 години

Защо г-н Семерджиев се назначават хора работещи в частни здравни заведения в борда на директорите в държавно здравно заведение?!Защо трябва да се източват пари от държавата за частниците?Пример- в държавната болница гр. Пазарджик са назначени педиатър и психиатър от частна болница. Или целта е приватизация.?!Да докарат болницата до фалит и после на безценица да бъде купена от частното заведение. Събодете се хора.Нека органите не позволяват тези привилегии на протежета.

31

Градския

преди 7 години

Борисов май е мобилизирал прокурорите и калинките си за да се разправя с неудобния Илко!

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Аз също не чух нищо добро за него. В една болница докторите бая го оплюха за връщането на едни директори - корумпета. А на докторите може да се вярва.Виж, на Москов и на тоя - не.

29

Анонимен

преди 7 години

Ало др.Семерджиев аз не ви познавам,но нищо хубаво не чух за вас,имате много мазна и нагла мутра,все едно че виждам др.Иван Костов

28

Благодарност

преди 7 години

За едно може със сигурност да му благодарим - че се премахна унизителното даване на отпечатъци от болни хора.

27

Препоръчвам

преди 7 години

На всички уважаващи се пишещи.Не се унижавайте, да коментирате в този форум пълен с ***.

26

До пишещите

преди 7 години

Абе хора опомнете се. Всеки може да имап различни политически убеждения, но да защитавате този архиподлец -- все пак имайте малко достойнство.

25

Анонимен

преди 7 години

Същия *** като Фидосова, Борисов и останалите герберски наглеци! Без значение от цвета всички са ***!

24

Анонимен

преди 7 години

ДОКОГА ще пишеш глу.пости, бе ***?

23

изнервен

преди 7 години

Този само като му видиш зловещата и подла физиономия и ти е ясно, че е ***.

22

ДОКОГА?

преди 7 години

БОЙКО УВОЛНЯВА С СМС УПРАВЛЯВА С СМС ОТМЕНЯ ПРОВЕРКИ НА ДАНЪЧНИ......... И ТОВА СА НАЙ-ЛЕКИТЕ МУ ГРЕХОВЕ...НО НИЩОА СЕМЕРДЖИЕВ ОТМЕНИ ИЗВРАЩЕНИЯТА НАЦИСТКИ С ПРЪСТИ НА МОСКОВ И АЙДЕ ОБВИНЕН..............ШЛЯКАН НАРОД!

21

Един уволнен

преди 7 години

Горкият вицепремиера, да го притиска, и той реши да я притисне, ама пропусна свидетелите на натиска му. И като ви е общува с литературни произведения т. е през съобщения. Министрите идват и си отиват но този има стил винаги си тръгва през прокуратурата и 1999и ТЕЗИ ДНИ

20

Джедай Мастър

преди 7 години

Не знам дали Семерджиев е добър или лош, принципен или корумпе, но знам, че за да се самосезира прокуратурата, че и да внесе обвинителен акт за 1 седмица, при обичайното й бездействие и мързел, значи че се изпълнява политическа поръчка от най-високо ниво.

19

аз

преди 7 години

До АнонименПрестанете да лъжете за ваксините бе, идио.... Така вредите само и единствено на децата ни! Не виждате ли какво става, когато някъде масово не се ваксинират?! Веднага се появяват множество болни деца! Някое трябва да умре ли, за да спрете със лъжите?!Ваксините са си отлични и високо надеждни! Да, има единични случай, когато не сработват! Но това още повече изисква пълно покритие на всички деца!

18

аз

преди 7 години

До АнонименМоже да си приказваш колкото си искаш - но (както се казва) "мандалото лопна". Това правителство си мислеше в началото, че подготвя почвата за БСП. Но не му се уреди въпроса! Сега вече, когато е ясно кой е следващия кабинет - никой вече не им се плаши. От тук нататък всяко уволнение или натиск ще бъдат преследвани от прокуратурата.

17

войс

преди 7 години

До АнонименМного сме информирани........ Ами ако узнаеш, че е честен човек, ще се извиниш ли......или само си "плямпаш"....?

16

войс

преди 7 години

До zeusВъобще знаеш ли коя е "Стоименова"........ дрън дрън...... ако беше предприемчив с този речеви вятър ток щеше да произвеждаш....... иначе нищо не казваш...... някаква словесна салата........, типична за шизофрениците.......

15

Анонимен

преди 7 години

Даааа Другаря Илко е идеологически последовател на прийомите на Другаря Сталин и други видни другари. Единствената разлика е че колкото и мафиотска и безскрупулна власт да има , не може да изпрати нито изхвърлените лекари от Пирогов , нито по-горната директорка на концлагер в Белене.За сега ....

14

Анонимен

преди 7 години

Щом е гербАрка , значи е корумпирана и некадърна.