12

Анонимен

преди 7 години

Точно защото сме във валутен борд, т.е. дефакто сме част от Еврозоната, трябва да влезем. Защото в момента хем нямаме свободата да си печатаме собствена валута, хем нямаме привилегията на членка на Еврозоната със целия достъп до програми и решения, до които той води. А цените не спират да се вдигат нагоре. Според мен или трябва да влезем в Еврозоната или да излезем от борда. Настоящето положение е някакво пълно безумие. Нямаме никакви права или привилегии, имаме само задължения.

11

Анонимен

преди 7 години

Нали само изтъкваме,колко по-напред от нас са румънците ,да ама и те както комшийте си Унгария ,не са в еврозоната,а със сигурност са по -подготвени от България.

10

Jel

преди 7 години

Bravo Radev! Parvo da napraviat bg zaplati kato belgiiskite i luksemburgskite zaplati ili izlizane vednaga ot eu...

9

Анонимен

преди 7 години

Вкарат ли ни в еврозоната ни се такова майката. Не знам за какъв икономически растеж и заплати говори тоя след като и цените ще са ни в евро. Тв германците едва се стабилизираха пък камо ли ние. Това ще е края ни.

8

Перо

преди 7 години

Първо да направят заплатите да съответстват на реалната производителност на труда у нас - 50% от тази в Германия. И да изчакат да видят ще го бъде ли Европейския съюз и съответно - еврото. Пак някаква далавера са намислили с това бързане да се закачим откъм страната на булката.

7

1234

преди 7 години

Това сините гурута са за разстрел! Тоя дето окраде толкова много, сега говори глупости и откровени лъжи. Дори Чехия и Полша не си позволяват да влезнат в еврозоната, ние на гол тумбак- чифте пищове. Докога бе! Откак се заговори за Брекзит, тук се завъртя площата за влизането в еврозоната. Първо Костов я завъртя, ама те са от едно котило. Явно някой трябва да запълни дупката.

6

Анонимен

преди 7 години

Даже ми омръзна вече да коментирам. Всяка седмица подобна *** статия. Не на еврото! Стига сте лъгали, жалки продажници на род и родина...

5

Анонимен

преди 7 години

Нали сме във валутен борд свързан с еврото,защо трябва и от валутата си,да се откажем.Швеция,Дания,Хърватска,Чехия,Полша по-глупави от Нас ли са,та не искат евро.

4

Гробокопач

преди 7 години

Ако слушаме *** Радев или Мургавей Крадев до един ще измрем. Тоя е олапал половината Пловдив и е биз-бизе с Менда Стоянова и Ванката Тотев.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме държава, каквато трябва, този сега трябваше да дава акъл от затвора

2

474

преди 7 години

Ей, нямат търпение да ни довършат с въвеждането на еврото. Виждат, че все още мърдаме и така са се настървили и бързат ли бързат да забият последния пирон в ковчега на България. В друга статия пише, че Франция е пред фалит, и щяла да стане като Португалия, Испания, Италия или Гърция. Тези страни като са в еврозоната, защо са зле?! Ама айде и ние барабар Петко с мъжете!

1

Анонимен

преди 7 години

абсолютни лъжи. За дълговете на повечето страни в еврозоната никой дума не обелва, гръцки сценарии са много възможни, кой мислите ще плаща сметката тогава ?