19

ас

преди 7 години

ей някой наля мнооого пара обаче

18

Анонимен

преди 7 години

В България също има много хора,политолози,социолози,журналисти университетски преподаватели,които вземат огромни суми от Сорос за да манипулират общественото мнение.Именно НПО тата на Сорос докараха милиони камилари и козари ислямисти и африканци в Европа.Идеите му за смесване на расите са добре познати.

17

Кофа лой от Ахелой

преди 7 години

Мисли ти, нали си много умен и красив. Как да накараш хората да повярват че черното е бяло. В миналото се срещаха баллъци които ви се връзваха на жидските номерца, ама сега както пее Издислав - all the fools sailed away.....Ще останеш без надница днес, мислителю, заради некачествената ти и неуспешна пропаганда.

16

Анонимен

преди 7 години

Какви диктатори те гонят в "демократичния, натовски, съвършен, безупречен и райски" ЕС бе, ааллллааааанкооооллллууууууу? Нали там всичко е идеално и по улиците тече мед и масло. Кви диктатори бълнуваш, кви пет форинта, пардон за теб са шекели.

15

Кофа лой от Ахелой

преди 7 години

Щото това което извършва Соросс се нарича Просветление и Ренесанс. Ама на Сатаната.

14

ivailo1403

преди 7 години

Много важно, а тия които подкрепят закона са милиони унгарци...

13

Продажен ром

преди 7 години

Напишете по колко плаща на час за участие в протеста дъртия рептил. Ако си струва да отида и аз да изкарам некой форинт и после да го изхарча с някоя маджарка. Аз съм умен и красив. Купуването и продаването на гласове е престъпление, но щом го прави нашето "правилният" юдей - тогава вече е филантропия, разбрш ли ;-)

12

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам на картинката - стотици са, ама чак пък хиляди.Че той Сорос богат, богат, ама и той гледа да плати по-малко.

11

г 2

преди 7 години

Имам предвид Орбан .

10

г

преди 7 години

Яко пипа Сорос,а Бойко само се снима с него ,но никога няма да закрие НБУ.Не му стиска.......

9

Анонимен

преди 7 години

очаквайте следваща стъпка цветна революция , мъчат се да разпалят на всякъде конфликти където не ги искат , цветните революции започват с думата демокрация която в на днешно време означава едър окупаторски капитализъм , и който не е с тях го изкарват че е диктатор и прочие

8

Анонимен

преди 7 години

Днесоросоидите с поредната фалшива новина. Никой не ви иска бок.луци!

7

Уха

преди 7 години

До Анонимен 6: "на бас че са биле не по вече от 1 000 / 1 500 човека а пишат хиляди , а другите 6 милиона дето са против не се пише за тях"Аз контрапротест не видях - не ми стана ясно ти как преброи, че другите, които били против са 6 млн.Орбан го е страх да не му избягат прогресивните унгарци, но вместо да им създаде условия да останат, той им поставя пречки по пътя им към щастието. Опитът ни от времето на соца показва, че този подход не работи.

6

Щит

преди 7 години

Явно различните от неговата гледни точки са трън в очите на Орбан.

5

Аз не съм комунист..

преди 7 години

Орбан като не иска "сopocoиди" защо го е страх, че дипломите им се признават в САЩ?Ако в Унгария положението беше много добре, хората нямаше да искат всячески да я напуснат. Същото се отнася и за България. Истината е, че "светлото бъдеще" на комунистите се превърна в мрачно настояще.

4

Анонимен

преди 7 години

на бас че са биле не по вече от 1 000 / 1 500 човека а пишат хиляди , а другите 6 милиона дето са против не се пише за тях

3

Анонимен

преди 7 години

Ски наистима се цензурира а в статията се говори за Джорд Сорос и привържениците му са СоroSoиди ак стига ве

2

Анонимен

преди 7 години

Ха думата *** се цензурирала ахахахайайаха лелеле

1

Анонимен

преди 7 години

Мммм идеална тема за коментари много се кефя да чета такива сяКат почнат едните били *** другите комунисти смех ама е забавно се чете