48

Европеец

преди 7 години

Вече минахме Европейските страни по цени на стоки и услуги. Кога ще стигнем и задминем техните заплати и социални придобивки и закони се пита в уравнението?

47

Робски народ..

преди 7 години

"Председателят на АИБК каза, че не бива да очакваме протести и фалити от страна на бизнеса поради поскъпването."Не се очакват протести, цената сега е същата като в Европа."- Ами защо заплатите не са европейски Отговор - какъвто е и ника

46

ГЕРБ forever

преди 7 години

Не се поддавайте на долни инсинуации,а имайте търпение Бойко да сглоби кабинета и да оправи работата!

45

Анонимен

преди 7 години

От българин и от дупе не очаквай нищо хубаво да излезе.................Народна мъдрост

44

Анонимен

преди 7 години

Цените требва да скочат с 50 процента нагоре, та да почне да са затрива тоя робски овчедушен народ. Само за миг си представете какво щеше да се случи ако това е в Гърция.

43

Анонимен

преди 7 години

Трябва да имаш възможност да се разведеш с Топлофикация,ако не можеш да плащаш.Но целта е да натрупаш дългове от неизползвани услуги и да ти вземат жилището.Такива са инструкциите.Бързат.

42

Анонимен

преди 7 години

"Спи спокойно българино, спи си", последния си дълбок сън за вечността...Натам отиваме май.

41

Анонимен

преди 7 години

Убийте пиявиците на вената, заради които цената се утроява и ще тръгнем нагоре като икономика, заплати и стандарт на живот.

40

naco

преди 7 години

Очакваме с НЕТЪРПЕНИЕ да видим,колко ще бъде ПРОЦЕНТА на повишение на ПЕНСИИТЕ примерно от 01.07.2017г.,след като преди това УВЕЛИЧЕНИЕ,ТОЙ бе определен на 2.4%?!

39

До 47

преди 7 години

Ти специално с тоя акъл ше фанеш на пашата шнура!

38

Той

преди 7 години

Ааа, ами аз съм си добре- не ме мислете.

37

оптимист

преди 7 години

Не се ядосвайте от повишението на цените. Има нещо хубаво. Това води до повишаване основните заплати на част от работещите в тези отрасли, което ще води до поишаване на средната заплата в отрасъла. От повишаването на средната заплата в отрасъла ще се увиличат заплатите на регулатора, а след това до увеличение на средната заплата в обществения сектор. От средната заплата в обществения сектор зависи заплатата на елита. Накрая БНБ ще отчете драстично увеличение на спестяванията на домакинствата.

36

до 47

преди 7 години

До АнонименАз от 50 години слушам как се разпада този съюз ама не ще.

35

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо шокиращо в поскъпването, шокиращо е затъпяването и затриването на нацията

34

Анонимен

преди 7 години

Спи спокойно българино, спи си

33

Наблюдател

преди 7 години

Точно така, е за цената на газта трябва да се "благодари" на тoзи управниk които e подписал този договор но никога не бива назоваван! Има договор поне в 2 екземпляра - има подписи! До сега не сме чули поне 1 журналист да поиска да разбере и огласи, кой е е подписал съответния договор! Или пак ще се окаже секретен, което е реално за да не се разбере кой и как се е облагодетелствал от Българска страна за сметка на целия народ!

32

дхртя

преди 7 години

Поевтиня цената на газа, нищо не поевтиня(хляба си остана левче), започна да се вдига цената на газа, скочат ли цените отивам на протест...

31

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в Страната на Чудесата!Епизод от Завръщането на ББ или Кой ще ми връща заемитеВодеща песен Орешарски е виновен

30

Зен

преди 7 години

Странна логика от страна и на двамата "експерти"! Значи увеличението щяло да се плати от бизнеса? Добре де, този бизнес, като плати цената на горивото с което произвежда някаква стока, ще ли се превърне в някакъв мало.умен филантроп и ще работи на загуба? Увеличената себестойност на продукта се включва в цената, която ще заплати консуматорът, т.е. населението! Успокоително и приспивателно се опитват да ни кажат, че "бедният и нещастен бизнесмен" ще плаща, а цената на хляба и шекеря ще е същата.

29

Анонимен

преди 7 години

Това го знаят и ецата от 1ви клас.Нищо ново не ни казвате.