39

муспи

преди 7 години

Абе чорбата след като е носител на Купата защо не участва тази година в евротупнира?! Те - цска '48 са си законни?

38

Хаха

преди 7 години

До Смях с хибрида ЦскаКогато си *** не е редно да коментираш! Литекс си играят. Просто не са в друга група, относно хибридите...не знам дали има бг отбор от "големите", които да не са се сливали с някой за да оцелеят..не е нужно да изброявам, но явно си лефскар та е достатъчно да ти кажа Спартак....относно ЦСКА София, тепърва трябва най-малкото да купят емблемата за да има поне малко морал.

37

Нели

преди 7 години

Станойчо абе момче абе пии ги тия хапчета редовно бе мама не ти ли ги дава редовно

36

Хибрида се спихна

преди 7 години

Хибрида(ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе) закономерно пак загуби точки... С играта си ЦСКА-София (Литекс) показа, че ще се бори не за титла, а за оцеляване.

35

джуджето от Микре

преди 7 години

СЕЛЯНДУРИНА ГРИША ГАНЧЕВ ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ В ИСТОРИЯТА КАТО УБИЕЦА НА ИСТИНСКОТО ЦСКА. ВМЕСТО ДА ПЛАТИ ЗА ЛИЦЕНЗА ЗА Б-ГРУПА И ДА ОБЕДИНИ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ, ДЖУДЖЕТО ОТ МИКРЕ ПЛАТИ НА РАЗНИ ***, ПОРТУГАЛЦИ И МАМАЛИГИ ЗА ДА УНИЩОЖАТ ЦСКА И КАТО ИМЕ, И КАТО ОТБОР.

34

Абе нормални има ли

преди 7 години

До АнонименАполо,къде го има тва да не плащаш данъци задълженията ти да са огромни и ти въпреки това да си съществуваш без да те е една за нищо!!?! Квото било било!!! Имаше десетки уникални компании дето сега ги няма! Нищо ,Светът още се върти само Ленин още е в ковчега при алкашите! Червени петолъчки ,народни армии добри джуровци пагони и пари без чет с БКП наред,айде нещо и за милицията да кажем,а?!!

33

ЦСКА-1

преди 7 години

И Уефа го каза, Литекс не е ЦСКА!!!!!

32

Домуз ага

преди 7 години

И Левски няма да участва, защото на 30.06.2017г. фалират и БФС им взима лиценза :)

31

партиен функционер

преди 7 години

днес цска от утре и уефски на пангала - уефа не вярва на сълзи

30

фен на танас

преди 7 години

те няма и да се класират в европа.

29

Анонимен

преди 7 години

Не се интересувам от клубен футбол б Бг,но това което се случва с отбор,като Цска е подигравка и не в сериозно.В Левски положението не е също розово.Спрете се бе хора,тва са Левски и Цска не са някой селски отборчета.Преди години,като гостуваха отбори в Сф и трепереха с колко гола ще си тръгнат.Сега я докараха да идват и дори да се разхождат,пак си тръгват с 3 точки.

28

Психодиспансер

преди 7 години

Станойчо превъзбуден си. Вземи хапче.

27

Психодиспансер

преди 7 години

То футбол няма, те седнали да се кахърят за ЦСКА. Има един гелосан дето продава ''антибиотици'' и продажни футболни функционери.

26

Смях с хибрида Цска

преди 7 години

Има един мач през 1998 година когато Литекс пребива ЦСКА с 8:0. Въпрос с повишена трудност към по-интелигентните фенове на хибрида: за настоящия клуб на ЦСКА-София какво е този мач - най-голямата загуба или най-голямата победа ? Какъвто и отговор да изберете хибрида е в много смешно и жалко положение, каквото е и неговото нерадостно бъдеще

25

sport

преди 7 години

уеФски ще си плати ли онези скромни 20-тина МИЛИОНА дългове? За едни параверни фенове питам? Или за едни може, за други не? А и тоз пусти стадион, дето му взривиха трибуната и изградиха някаква фантасмагория, защо може да е техен, но някои други клубове си плащат наем за стадион? Пак за едни гоуеми фенове питам. :)

24

factotum

преди 7 години

Гришата да изпрати мутри на Уефа да ги заплашват!

23

Цска умря

преди 7 години

Няма вече ЦСКА. Има Лиска, Цицекс, ЦСКА-София или там квото е новото название на трупа, сглобен от останки на три клуба. Фалит! И след фалита - червеи. Това е толкоз просто и логично! Кво тук значи някаква си петолъчка?

22

Сандо

преди 7 години

ЦСКА умря, няма ги! всичко осъанало е някаква интриги, болни интереси, борба за пари и слава на чужд гръб

21

Анонимен

преди 7 години

Колко титли има ЦСКА-София? Уефа казва - 4 (май Литекс толкова имаха, ако са пове-че -сори). Какъв баланс има ЦСКА-София срещу другите отбори- същия като този на Литекс!

20

Анонимен

преди 7 години

Честито припознавачи на Ловеч-Етрополе. Организирайте си сега един протест пред централата на УЕФА, да може и те да ви се изумят на наглостта