12

Анджи

преди 7 години

Малко след 9 часа остатъците от кола ли пикап ли, бяха върху мантинелата. Която разделя двете платна. Прав път, явно изкушение за висока скорост. Страшна гледка беше. Бог да прости жертвите!

11

ШАРАН БГ

преди 7 години

Много, ама много рядко един професионален шофьор, особено на тия огромни тежки машини, или от обществения транспорт в който и да е голям град нарушават правилата. По най-простата причина, че това на човека му е хляба. Преди да хване волана, той бива прекаран през "иглени уши". Те не превишават разрешената за тях скорост и са под ежеминутен контрол. Обикновено в тях / ах, тези ТИР-ове/ се блъскат челно желаещи среща със св. Петър ! Оня ден се избиха на главен път Е70...........

10

************

преди 7 години

Тва парче отляво прилича на част от Самолет , тъкмо да си помисля Самолет и Пикап

9

Анонимен

преди 7 години

Пияни младежи причинили кървавата касапница край Ботевград! Пикапът ковчег летял в насрещното, когато се забил в тира

8

125

преди 7 години

До гостИ какво разбра от архивна снимка?

7

Анонимен

преди 7 години

Много ме кефят ти кoчини - пикапи. Американо стайл. Летят си наоколо със 120-140км/ч. Не се видят колко са високо над земята(съответно нестабилни), колко им е олекотена задницата(съответно почти няма полза от задните спирачки, спирането не е ефективно), колко им е крехка конструкцията(де факто почти няма какво да им държи конструктивна цялост в задницата).И още, и още... С кола за кърски пътища тръгнали по асфалт... после не е за учудване, че жертвите са от пикапа... забавляват ме!

6

Булгарише демокрация

преди 7 години

Пияници в насрещното!Класика в жанра!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Причината за инцидента е не съобразена скорост от водача на пикапа, изпреварване с ограничена видимост

4

Анонимен

преди 7 години

Много от нашите шофьори карат с едно "достойно" безхаберие което им дава една фалшива сигурност на пътя! Излегнали се назад като моржове и ако погледнем МПС-то отвън имаме чувството че шофьора го няма! Какво повече може да се очаква от тях освен едно "космическо" пребиваване и нека Господ ни пази от тях!

3

гост

преди 7 години

Вижте снимката и си направете извода с каква скорост е карано.

2

До 1

преди 7 години

Свидетел е оживялият и след като той каже, че пикапа е карал в насрещното, така и ще остане.

1

Анонимен

преди 7 години

Обичат си някой хора да се блъскат и това си е.Вкусове всякакви.