23

любо

преди 7 години

Има нещо гнило в провеждането на избори в БГ. На 26.03 в 18:00- 20:00 изборите не бяха приключили и бюлетините бяха още в секциите, а се знаеха всички резултати. Цяла България и цял Плевен гласуваха против Цеца Цачева, а тя пак е в парламента. Както и да гласуваш те пак са там. Нека поне един човек, който не им е роднина да напише защо е гласувал за Ц.Цачева, Р.Бъчварова. Л.Павлова. Не мога да проумея какво става.

22

naco

преди 7 години

ОТКАЗАЛИ се,или "ОТКАЗАЛИ" се?! КОЙ,КОЙ,КОЙ ги "отказа"?

21

хъ

преди 7 години

А защо са били в листите?

20

MoX

преди 7 години

До Башка Луд . Да , такв е. Има по- верни на ГЕРБ, които са доказали своята лоялност към вожда и те трябва да са в парламента, за да няма изненади отвътре в Партията. Дето се казва - да има предвидимост и стабилност. , Още по- стабилно и предвидимо щеше да бъде, ако бяхме избрали Майката ни за президент, но лошия материал не разбра Вожда. Той затова се разсърди и предизвика предсрочни избори, за да видите, че пак Бие.

19

дедо Ташунко

преди 7 години

Ясно е, защо се отказват. Освен заплатата в парламента няма друго за крадене.

18

Един от Северозапада

преди 7 години

Колко ли "убеждаване" от страна на партийните началници е имало......В един момент е трябвало да избират или НС, или бизнес, семейство, авторитет....Само не ми обяснявайте, че по съвест са се отказали...

17

Башка Луд

преди 7 години

Станойчо, нали няма да развихриш логореята, едно мнение на тема е достатъчно!

16

Анонимен

преди 7 години

И СРЕЩУ КАКВА СУМА СА СЕ ОТКАЗАЛИ ?!

15

Жени Милкова

преди 7 години

Колко мозък трябва да има писарушка,за когото всеки кандидат,чието място в листата е еднакво с номер на бюлетина,е избран "в следствие на феномена 10/10"? От години внушават тази простотия,когато хората масово посочиха номер 15,за да не бъде избран Станишев.Коментарите бяха колко са *** избирателите на БСП.Сега питам:Колко са "умни" наричащите се "журналисти"?Или на ГЕРБ му трябва оправдание,че изхвърлихме Цачева,Бъчварова ще я спасява Борисов!?

14

Анонимен

преди 7 години

А личният гинеколог на Бойко - лъчо Мозъка пак цъфна в парламента. Най-безполезния депутат - *** от ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 7 години

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ В ПЛЕВЕН ИЗХВЪРЛИХА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА НА ЗАДНИ ПОЗИЦИИ, НО С НАЗНАЧАВАНЕТО НА МОСКОВСКИ ЗА МИНИСТЪР ТЯ ПАК ЩЕ ЦЪФНЕ В ПАРЛАМЕНТА.ПЪЛНА ЛИПСА НА ДОСТОЙНСТВО.

12

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-КРИВА ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА НА РОДООТСТЪПНИКА ЕВГЕНИЙ МИХАЙЛОВ.

11

Българка

преди 7 години

Нова м'ода - пълна порнография,защо са в листите след като ще се отказват.За нищо не стават нашите избраници освен да крадат

10

Анонимен

преди 7 години

Все едно на световното Бразилия да се оттегли и да даде купата на Лудогорец.

9

Анонимен

преди 7 години

И какво стана понеже не могат да влезнат определени хора заради преференциалният вот, сега партията ги принуждава да се откажат, за да влезнат тези дето хората не ги искат.***!

8

байхейс

преди 7 години

това е парламентът на националното предателство !!!за сетен път се убеждавам, че Българските турци милеят за България повече от нас Българите и че имат повече чест от нас !!!

7

Анонимен

преди 7 години

"Избрани за депутати се отказват от парламента" - Партийните функционери вече ви подсказват как ще се процедира при "Мажоритарният вот" на политическият "инженер" Слави Трифонов.Избрани за депутати се отказват от парламентаПрочети още на: dnes.bg/politika/2017/04/01/izbrani-za-deputati-se-otkazvat-ot-parlamenta.336847

6

Анонимен

преди 7 години

Да ти какам на демокрацията.....избрани пък други слагат на поста :) хехехе хитро като ракун скрил се в канална тръба.

5

Аз

преди 7 години

И ето защо не искат мажоратарни избори после

4

Анонимен

преди 7 години

Само от кра.туните реват по фейса ,че не са избрани !!!