24

naco

преди 7 години

А,къде бе това ШЕСТВИЕ на 09.09.2016г.,когато ЧОРБАДЖИЯТА,"бизнесмена",ДРУГАРЯТ Гриша Ганчев ФАЛИРА ЦСКА с ПОДКРЕПАТА на ИНИАЦИАТИВЕН КОМИТЕТ с председатели ДРУГАРИТЕ Борисов и Кралев?! КОЙ,КОЙ,КОЙ разреши на "Захарчетата от Ловеч" да се настанят на АРМИЯТА, и да се ГАВРЯТ с ИМЕТО,ЕМБЛЕМАТА,МАРКАТА на ЦСКА?!

23

Анонимен

преди 7 години

Каквито феновете такъв и Отбора

22

ццц

преди 7 години

Дайте да видим шествието след мача, това вече не е интересно.

21

Анонимен

преди 7 години

Да си футболен фен означава да си една куха лейка,която налива пари в джобовете на някакви си играчи,които ритат топка.Те ония си раздават милиони всяка година и си пекат макарите по островите,а фена *** мухите и вика като гламав по стадионите.Що не вземат тия фенове да се организират и вместо да си дават парите за ритане на топка,да направят нещо за благото на всички?Щото са кухи *** е за тва!

20

ТТ

преди 7 години

До ВАРНАДВА ГОЛА , ДВЕ ЗАСАДИ !!! ДОМУСА Е ОТИШЪЛ СЪС СЪДИИТЕ НА МАЧА С ЦСКА ! МНОГО ГНУСЕН ОТБОР СА РАЗГРАДЧАНИ ! И СРЕЩУ НАС БЕШЕ СЪЩОТО, ПОДКОВАНИ СЪС СЪДИИТЕ ! НАЙ-ВРЕДНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ СА ДЕЛИОРМАНЦИ!

19

ВАРНА

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ ПО ГОВЕЖДИТЕ СТАТИИ И КОМЕНТАРИ. АКО ТЕЛЕТАТА ПОДКРЕПЯТ ДЕЛИОРМАНКОТО 48, ТОВА ТРЯБВА ДА Е БАРОМЕТЪР, ЧЕ ЦСКА С ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА АРМЕЙЦИТЕ! НЯМА *** КОЕТО ДА МИСЛИ ДОБРОТО НА ЦСКА!

18

Анонимен

преди 7 години

Шествие на Литекс тоест.

17

Ан Ал

преди 7 години

И червено течение в задния двор след мача...

16

Анонимен

преди 7 години

Баххтии селянията 2017. Като дете същото беше. Тея в специално училище ли ги отглеждат.

15

Грешкааааа

преди 7 години

Коригирам:Не през 1918, а през 2018 г. ще броим "резултатчетата" от инициативата "Искам бебе!"Пожелавам много успехи, близнаци и тризнаци, на участниците в мероприятието.Извинявам се за грешката, вече съм на втората ракийка, наздраве на всички и приятна съботна вечер!

14

Допълвам 11 и 1

преди 7 години

В София днес имаше и четвърта тупурдия, организирана от подбуяли хора - от фондацията "Искам бебе!"Те се присъединиха към мотошествието на рокерите. Изглежда решиха, че точно мотористите са най-перспективни от гледна точка на инициативата за ударно правене на бебета :)Наслука!Ще броим резултатчетата през февруари-май 1918 г :)))

13

sofeto

преди 7 години

ЦСКА-София - Лудогорец 0:2..... само засега!

12

Бивш червен фен

преди 7 години

Аре стига ни занимавахте със селското отборче на Литекс Ловеч.

11

:)

преди 7 години

До смЕхСбъркал си в броенето.Днес имаше бой с възглавници пред Народния театър,откриване на мотосезона (патърдията беше около църквата "Св.Ал.Невски") ишествието на ЦеСеКа-рите, за които пише по-горе и е даден снимков материал.И в трите мероприятия участваха с особено силен ентусиазъм колкото щеш луди хора.

10

Говедо

преди 7 години

Оранжави тирета стееееее...

9

Анонимен

преди 7 години

Този мач съм го гледал, победи Лудогорец. Ама щом чорбарите искат, нека го гледат пак.

8

sofeto

преди 7 години

Защо всички селяци и децата им за да си вдигнат репутето навиват за "лески" и ЦЕСКА? Е нема да станат софиянци!

7

Анонимен

преди 7 години

Мача започва след минута и нямам грам съмнения в загубата на ЦСКА, ще е по-интересно след мача да ги покажете тези симпатяги :))

6

снайпера

преди 7 години

До САМО ЛОКОТака е, ама и НЕМА ТВОЕ НЕМА МОЕ ...13313

5

Анонимен

преди 7 години

Туй цьрвена звезда ли значи ЦСукуку?