132

Анонимен

преди 7 години

От ЕС по-добро няма, пък нека си лаят руските агенти.

131

Анонимен

преди 7 години

Ще си изгоря османският паспорт и сравам унгарец.

130

Анонимен

преди 7 години

"Е АЙДЕ КАТО СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ХВАЛИШ КАЖИ И КАКЪВ Е ТОЗИ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ СИ ЕВРОДЕПУТАТ ИЛИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ИЛИ ИЗНАСЯШ ТУБУСИ И МАНИСТА ЗА САУДИТСКА АРАБИЯ "--------Човекът не се хвали. Обяснява на славяни а, че никой не дава кредити на такива които няма изгледи да ги върнат. Затова Щатите и другите водещи икономики могат да си позволят заеми. Докато си ги обслужват проблеми няма, дори се натискат да им дават нови. На голтаците никой не дава кредити.

129

Категоричен

преди 7 години

Унгарските политици, явно поставят съдбата на нацията над всичко. За тях определено е чест да служиш на родината си, на народа си.А българските?Мерзко ми е, даже повърхностно да посоча на що са готови , само и само да забогатеят.Отвратен съм!

128

Анонимен

преди 7 години

До Bad Company/тролското копие/С боярищника и малко амфетки, а??

127

Bad Company

преди 7 години

"Да спрем Брюксел!". Хм.........а когато Брюксел ви наливаше пари що не го вдигахте този лозунг бре?

126

Анонимен

преди 7 години

Мачкай соросогнидите, Орбане! Мачкай безмилостно и до см.ърт!

125

Пешо

преди 7 години

Ами давай орбане, Тереза мей ти даде пример с брекзита, давай ти унгарекзит. Да видим как ще ви е по-добре - със или без лошия европейски съюз. *** и неуки хора с промити мозъци явно няма как да се излекуват.

124

Анонимен

преди 7 години

Евросъюза виновен че си преизбирахме БКП. Ай пак някой трябва да храни мързелите .....ИМЕННО ЕВРОСЪЮЗА ДАВА ПО 1000 ЕВРО НА БЕЖАНЕЦ ПОРАДИ ЕТНОСА И РЕЛИГИЯТА И ДИАГНОСТИЦИРАН МЪРЗЕЛ БЕЗ НИКОГА ДА Е РАБОТИЛ И НИКОГА И НЯМА И ДА РАБОТИ С ИЗДРЪЖКАТА ОТ ПО 1000 ЕВРО, А ТЕЗИ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА РАБОТИЛИ 76 ЕВРО. И ТИ КАТО ЕКСПЕРТ КАЗВАШ НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО ЕТНОС .

123

Анонимен

преди 7 години

Имам няколко кредита. За много пари. Всичките са за бизнес. Обслужвам си ги редовно.През ден ми звънят от банки да ми предлагат нови.Е АЙДЕ КАТО СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ХВАЛИШ КАЖИ И КАКЪВ Е ТОЗИ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ СИ ЕВРОДЕПУТАТ ИЛИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ИЛИ ИЗНАСЯШ ТУБУСИ И МАНИСТА ЗА САУДИТСКА АРАБИЯ . ТИ СИ " МНОГО УМЕН " И ЗА ТОВА НЯКОЙ ЕВРОБЮРОКРАТ ТИ Е УРЕДИЛ " БИЗНЕЗ " АМИ ОСТАНАЛИТ БЪЛГАРИ ИСЛЯМСКИ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ? ??? Хайде на бабите с 76 европенсия ДА ГИ РАЗПРАВЯШ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ,

122

Шегечка

преди 7 години

До Анонимен 46 Та като спомена Настрадамус:Настрадамус бил дете, връща се от игра гладен и : Мамо,мамо , какво има за ядене? Майката : Ах ти малък ***.....!

121

ГЛУПАКА

преди 7 години

Защо ще питаш стадото как иска да го ядат вълците? Напускате ЕС и отивате към освободителите си от 1956 год. Те ще се настанят с удоволствие при вас заедно с танковете си.Ще си вдигнете жизнения стандарт моментално и руските банки ще ви залеят с пари без лихви.Ще имате евтин газ като нас и куп други привилегии които имахте преди 30 години. За глу.пака цяр няма!!!!

120

Анонимен

преди 7 години

За три месеца Унгария направи 320 километра ограда , която струва два пъти по-евтино от нашите 180 км, дето ги правим вече три години.

119

Анонимен

преди 7 години

Унгарея има качествено ръководство, доходите на хората са високи, политиката - независима.Затова от време на време им организират стадо майданки.

118

Анонимен

преди 7 години

А БОЙКО БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЖОЗЕФ ДОУЛ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИ ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ.

117

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ С БИЗНЕСА И МНОГОТО КРЕДИТИ, КОИТО ОБСЛУЖВА. той нито бизнес има, нито кредити, нито банките го търсят.Просто му се иска на човека, но не може да стане.

116

уилли

преди 7 години

До кога ще го търпим този ***, Орбан? Време е войските на НАТО да спасят Унгария!

115

Опс

преди 7 години

А сега де. Що пенсията е 76 евра? Ми щот цял живот по соца се работише за родину. В ТКЗСто за 20 долара на месец заплата в армията даваха 60 а сега се искат пенсии по 1000 евро и Евросъюза виновен че си преизбирахме БКП. Ай пак някой трябва да храни мързелите .....

114

Анонимен

преди 7 години

САЩ имат почти 20 трилиона $ външен дълг в сравнение с който руският от 500 милиарда е като джобни пари! Външният дълг на ЕС е към 40 трилиона $!....Сливянке ще ти дам *** пример като за тебе.Имам няколко кредита. За много пари. Всичките са за бизнес. Обслужвам си ги редовно.През ден ми звънят от банки да ми предлагат нови.В същото време имам познат, приятел от детство. Голтак като тебе.Работи тук там когато го наемат. Дори и потребителски кредит не му дават.Схващаш ли разликата?

113

Анонимен

преди 7 години

Орбан си прави реклама с това допитване.Естествено че който и да питаш дали иска да се приемат емигранти отговорът ще е "не"