13

до 15

преди 7 години

То заради такива като тебе държавата е на туй дередже, вместо да си потърсиш правата отиваш на запад ти бежанец ли си от Сомалия или си в ЕС, не ние няма да се изнесем вие ще се изнесете дето 27 г крадохте.

12

Анонимен

преди 7 години

Мила ми Стилянче , и Аз искам да живея в България ,и тук да имаме нормален живот,и децата ми да се върнат от чужбина - Но положението е безнадежно ,Кръв ми капе от душата !Бягай докле си млада -един път се живее !

11

До England...

преди 7 години

Да Слaви е виновен за опростяването на голяма част от младежите днес! И да не си мислите, че зад рeферендумчетата му не се крият чужди интереси и той няма облага от тях? Моля, свалете си розовите очилца и мислете понякога, не само слушаите.

10

До 8

преди 7 години

Мишо, детето е на 17 години - момиче!Тя ли искаш да ни поведе към революция със пищов във ръката?Не е лесно да си човек в днешно време, да усещаш болката на хората и да ти пука все още, така че сигурно със това писмо прави повече от теб, който умее очевидно да критикуваш отстрани!

9

истина е

преди 7 години

Политиците толкова много са се влюбили в парите и властта , че за пари и майка си ще ...т , за това ако ти се отвори парашута моме , бягай от *** , защото тук ще е така до края на света !

8

До 7

преди 7 години

Ако има нещо което не трябва да отнемаш на човек то това е надеждата. За какво е късно, кой какво е направил че е късно? Апатия има верно, но тя няма да промени нещата. Като ти взимат бъдещето пред очите,твоето и на децата ти има ли какво да губищ? Или така със апатията ще си отидеш?

7

До 6

преди 7 години

Да и открием един ДМС номер, така като е известна? Както казах и вчера (явно Днес-а харесва новината според броя коментари или по други причини$ и я препубликува) да си сяда Стилянчето на зaдничeто и да промени първо себе си, защото от мрънкане файда няма за никого.

6

До 2 и 3

преди 7 години

Момчета ли сте или пу т ъов ци, не знам как да се обърна, обаче пожеланието ми е съвсем сърдечно - пиете хапчета, които лекуват тъпизъм и спрете тревата, предизвиква параноя.И да, още нещо тези тронове да не ви пръскат вечер че все за тях мислите, във всеки тях виждате?Хайде със здраве издуханяци

5

Анонимен

преди 7 години

Късно е,Стилиянче....Нещата са много дълбоки.Системата е програмирана отдавна.Всичко е вакуум.Не премиера,а поста е корумпиран.Който и да заема физически длъжността ще изпълнява лобито на МАФИЯТА ( бизнеса ).Тея и.зроди за близо 30 години ни пречупиха .Изморихме се ,мило момиче...,апатията превзе душите ни...вече сме лицензирани роби.СДС,ОДС,НДСВ,БСП,ГЕРБ едно и също...Лош съвет ти давам,но и патриотизмът си има граници,избери ТЕРМИНАЛ 2КОРАБЪТ ПОТЪВА

4

England / Essex

преди 7 години

До Анонимен 2Така е, Слави е виновен, всичко е розово в БГ и да се чудиш защо 3 милиона избягаха през глава от този "рай"

3

varg

преди 7 години

Политиката е мръдна работа,занимавайте се с музика.

2

Анонимен

преди 7 години

Да се забрани гласуването на деца под 25 години, защото може да се чешат от 12 годишни,но акъла им е детски и на 25, каму ли на 18. А Стилиянчето ми се струва, че заработва от рано заплатка, но не лятото на морето...следизборни тролчета...

1

Анонимен

преди 7 години

Такива като Стилиана са едно към 10 000.Останалите са зомбирани,заврели носове в телефоните си и нищо не ги интересува.ПОКЛОН МОМИЧЕ!