19

Анонимен

преди 7 години

Ама на това се вика наглец. Не стига,че е виновен ами и шегички пуска.

18

Анонимен

преди 7 години

Щом простотията е на професор Илчев ясна е работата.Винаги е бил сред най-несериозните преподаватели.Нямам добри спомени от неговите лекции.

17

(-_-)

преди 7 години

Това пък що за простотия е!? От министерството толкова ли не могат да направят справка коя диплома е валидна? Типична родна бюрокрация..

16

Верт

преди 7 години

Това пък кой то измисли? По бай Тошово време такива печати масово се изполмаха - за документи, визи, паспорти и пр

15

Анонимен

преди 7 години

Първо ти обясняваме,че си некадърник после ти казваме,че нищо не става от теб.И накрая те махат.

14

Анонимен

преди 7 години

Професорът освен приносител на японски обичаи е и шегаджия :) Надали обаче ще има проблем, ако някой реши сам да си подпише дипломата, не вярвам да тръгнат да сверяват (е все пак що-годе да прилича де).

13

абсурдистан

преди 7 години

Ако аз реша да не си извършвам задълженията ще ме уволнят. Ако ръководството на Софийския реши, че го мързи проблемът бил на дипломиралите се - те да го търсели за подпис. В този университет много отдавна са изперкали. Голяма част от преподавателите виждат и чуват някакви извънземни. Смахната работа

12

Анонимен

преди 7 години

той човека от мързел го бил направил, но не го мързи да си вземе заплатката! Всъщност си е жив социализъм - Илф и Петров са го написали много добре - накрая гуменият Полихаев замени истинския, но кой да чете!

11

Стамат

преди 7 години

Казусът ми се струва абсурден. И то не заради подписа с печат, а защото дипломата има и печат на университета, подписи на декан, стикер от същото това министерство... не е като да е написана в маза...

10

Анонимен

преди 7 години

За 1 подпис с "легализация" плащаш 100 лева.

9

Виготуро

преди 7 години

Сега всчки прецакани студенти могат да съдят мързеливия и СУ за нанесени щети, пропуснати ползи и фалшификация на официален документ. Илчев може и в затвор да иде.

8

БГ мърлячи

преди 7 години

В СУ изгониха кадърните кадри с ченгеджийски номера и затънаха в мърлящина с това, което остана. В СУ има юридически факултет. Никой ли не ги е питал дали е добра идея? Или и те толкоз знаят? Как някой свестен човек ще издържи интервю за работа в чужбина и няма да може да си легализира дипломата? Кой работодател ще го чака? А ако седне да обяснява казуса ще решат, че вярно му е фалшива дипломата.

7

шматка

преди 7 години

В Япония може но ЕС не можеМоже би защото японците са изостанали и глупави и ние не искаме да приличаме на тяхАко японец кандидатсва дали ще му кажат че дипломата му е невалидна.Едва ли.

6

Анонимен

преди 7 години

Що да ви издирват по парцелите като може да ви подпише следващия? Проблемът не е на студентите, а на университетите. Като сте създали такава практика си решавайте и проблемите произтичащи от нея!

5

Niki

преди 7 години

До Бизнесмен с Ауди И да не се изненадаш, ако в един момент станеш бременен.

4

смЕх

преди 7 години

Пфу тоя мързеливичкия знае ли и колко ментета са подпечатани и най-смешното е ,че тези които знаят ,че дипломите им са ментета ще си стоят у нас и ще са си висшисти да му мислят тези които са учили.

3

какво очаквате

преди 7 години

Поради немърливостта на този човек Алма матер беше окупирана от плазмодия Близнашки и фарисея Янакиев.

2

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

А пък аз съвсем съм опростил нещата. Направил съм си печат с отпечатъка от пръста ми, та като се разболея, да пращам секретарката в болницата вместо мене и да не си губя времето!

1

д

преди 7 години

И в Су тръгнаха по пътя на всички останали менте университети в страната.