24

Анонимен

преди 7 години

Туко що, на бул. Симеоновско шосе, ме задминаха двама, които караха на две гуми. А аз не се движех никак бавно. Та я пак за толерантността, моля?

23

Анонимен

преди 7 години

Полицаите трябваше още там, на място да ги глобяват и спират от движение, защото после ще е много късно!!!

22

Балканджи Йово

преди 7 години

След като е толкова важно събитието,да ги бяхте вкарали и в парламента малко да побръмчат.Никакво уважение от страна на организаторите.Така и така сте затворили столицата заради тях.

21

Анонимен

преди 7 години

До Софиянец 13Покрий огледалото за да не се стряскаш от собственото ти отражение докато не проумееш че в повечето време страха е илюзорен и най-вече е проектиран от нас самите спрямо нашия персонален характерен дуализъм! Не си само ти разбира се с подобен защитен механизъм на поведение! Колкото по-скоро го осъзнаеш толкова по-добър ще ти е живота!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Простотията е пагубна за всички които са заразени! Това е най-страшното!

19

Анонимен

преди 7 години

До уважаемите мотористи.Да речем, че тук са писали по-интелигентните от тях.Но всъщност масово са квартални чалгари.Лично познавам такива които живеят със семействата си на квартира но мотористи щото е модерно.Така че по-скоро е масово хоби за газари не за успели.Какъв ви е проблемът да карате и форсирате моторите си извън града, а да не превръщате нощите покрай булевардите в кошмар.

18

Анонимен

преди 7 години

До Бай Тошо 18Така е! Направо залязват пред перфектните водачи на 4-ри колелета! Гледай Stonehearst Asylum че поне да се опиташ да преодолееш илюзиите! :)))))))

17

Бай Тошо

преди 7 години

Едни от най-безотговорните и нагли водачи на МПС са мотоциклетистите. Факт.

16

MaйMyнaтa

преди 7 години

До 14Добър опит, но опитай пак !!

15

Анонимен

преди 7 години

До Софиянец 13Искай първо да бъдеш лекуван а останалото само ще се подреди и след лечение ще е в твоя полза! Честно!

14

killed by death

преди 7 години

Аре пак излезнаха тея смърдели и акъл почнаха да дават веднага. Един нема от тия да спазва правилата за движение. И после ревът че ги газили.

13

Анонимен

преди 7 години

Ето я и разликата между България и света! Когато има такива събори в Европа или Америка хората отиват със семействата си при тях, гледат им моторите, снимат се с мотористите и си прекарват чудесно! Логично е да има и такива в България ама като че ли по голямата част от не-мотористите изливат злоба и негативизъм! Защо! Ако не е шума от моторите ще ги дразни шума от колите! Ако и колите изчезнат ще ги дразнят хората които говорят на улицата! Ако ли не ще е часовника в спалнята които тиква .......

12

Софиянец

преди 7 години

До Врачанин"Ами тези са хубавите , умните и успелите хора".***, комплексирани и ... болни хора!Искам забрана за шумни мотори!

11

Шорош

преди 7 години

И тук прозира моята дълга ръка. Аз съм измислил моторите и мотористите да правят сечено на автомобилистите.

10

Врачанин

преди 7 години

До Анонимен 6 Ами тези са хубавите , умните и успелите хора. Имат и скъпо хоби коети ти не можеш да си позволиш , затова плюеш.Мотоциклетизма е болест която имам от 7 годишен и добре че дойде демокрацията та сега мога да си позволя за 20г. да сменя 4 мотора и 4 коли.За сведение съм на 66г. и не съм гласувал за комунистите дори по Живково време.При соца спестявах 10г. да си купя трабант.

9

death byke

преди 7 години

na dobriq motorist e myrtviq motocikletist da se zabranqt tiq brymlchalnici tuka na botevgradsko napravo ne se trae nivoto na shuma sigurno e po visoko ot 1 kitaiski grad sredno naselen are u levo- smeshni kof4ezi na 2 kolela

8

От първи до 6ти!

преди 7 години

Завист и злоба от психо-диспансер България! Пийте си анти-психотиците редовно и оставете хората да си правят удоволствието! За един път в годината не е нужно да кълнете и хулите! Пожелайте им нещо позитивно за да ви се връща/случва и на вас!!!

7

Таню

преди 7 години

До АнонименДа не говорим от техните кюмбета, на какво прилича и ще прилича, въздуха цял ден в центъра на София...

6

Анонимен

преди 7 години

Мръсни, ***! Кои са тея заради тях да затварят околовръстното на София! Докога ще търпим простотията на селската ни кметица!!!!

5

смЕх

преди 7 години

Смешници "не на агресията" ,ако се погледнат какъв процент са от всички участници в движението и нарушенията им резултата няма да е добър за тях ще окаже, че една не малка част от тях са агресори.