136

Точно така

преди 7 години

Радев трябва да му отговори веднага, да не си вре гагата където не му е работа. И да го попита той колко бежанци е приел в огромното си имение, ама не да му чистят, а ей така на гости завинаги.

135

Доул е идиот

преди 7 години

Ето заради такива като този комунистите се завръщат. Вече си викам по добре комунизъм. иначе следва ислям!

134

Наблюдател

преди 7 години

Започвам да симпатизирам на настоящето правителство! А който и да е този Доул, е добре да си си гледа в неговата паница. С такива намеси ЕС ще изкара има-няма още 4 години.

133

Анонимен

преди 7 години

Напротив,г-н Доул,МНОГО ХУБАВА НОВИНА!!!

132

Anonimen

преди 7 години

А местната власт осигурила ли е на всеки български гражданин жилище,работа,социални и здравни осигуровки.За властта не са ли приоритет нейните граждани и чак тогава чуждите.Не е ли достатъчно,че ги хрантутим безплатно в лагерите,плащаме им консумативите и се грижим за здравето им.Какво още?

131

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОсновната спънка е липсата на мозък у повечето българи.Алчност и шобе.Ако се спазват законите,половината политически елит ще е зад решетките.Но съдебната и изпълнителната власт са се оплели като свински черва и няма решение,докато не се разсече възела.

130

Анонимен

преди 7 години

Основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

129

Гробокопач

преди 7 години

" Наредбата за бежанците" е чиста проба връщане на данък от Османската империя - "изтрити зъби". Като турчин или турци минат през селото ти, си длъжен да ги обслужиш - жената веднага се съблича по секси бельо и почва да им готви (ако не го направи, я събличат), като им сготви с леки ориенталски движения им сервира, дъщерята или дъщерите в това време, подготвя спалнята, защото тя/те са/е десерта след вечерята. На сутринта бащата е длъжен по една торба алтъни, да им даде.

128

Анонимен

преди 7 години

Да си гледат работата ЕНП и техните гробаджийски лакеи.А тоя дъртак със какво право се меши във вътрешните работи на една суверенна държава

127

стандарт в немско

преди 7 години

За сирийци и афганистанци-еднофамилни къщички,600 евро и 150 евро на човек,без да работят.За българите-бай муй!

126

Анонимен

преди 7 години

Чета в" ЕПОХАЛНИ ВРЕМЕНА" как немските другари се отнасят към българските гастербайтери и към сирийските и афганистанските бежанци и си правете изводите.Вън от скапания ЕС.н.Но какво да се прави,като ЕНП създаде герп и сега се пени на Радев,че пречи за измиране на българското население и заселването с чужденци.Има ли господ,няма ли и ако има,защо допуска човек да понася повече,отколкото може.Анатема!!!!?!!

125

Гробокопач

преди 7 години

Разбира се, г-н Дол, заплахата за национална сигурност е налице, нарича се ПП ГЕРБ, партия от ЕНП.

124

Анонимен

преди 7 години

В България нама бежанци, всички са мигранти.

123

Анонимен

преди 7 години

Сега става ли ви ясно защо много хора гласуваха против герб . Аз лично знаех че те ни продават, защото ББ е най големия подмазвач и л***ч на еврог****те .

122

КОЗЯК

преди 7 години

Г-н Доул, нашите не са много, що не си ги приберете у вас а дето ще скърбите за тях приберете си ги у вас, а ката свърши войната по-най бързия начин обратно от където са дошли да си вървят !

121

справедлив

преди 7 години

Всички мигранти могат да бъдат настанени в дома на Вожда.Да пасат овце ,да садят картофи и да ядат филия с мас.Тъкмо ще се научат как се става премиер лично от вожда и учителя на тиквите в България.

120

Анонимен

преди 7 години

Тайните споразумения на Боко Тиквата излязоха наяве.Ние не можем да осигурим лекарства на болните си родители с 40г трудов стаж , а пожарния генерал ни кара да слугуваме на някакви си пришълци.Само за това Тиквата трябва да бъде осъден и изритан от властта завинаги.Щом е обещал на някой си Даул ,да си ги води в Банкя!!!Тикварита продадоха страната.

119

111

преди 7 години

и аз очаквам реакция от Румен Радев само че не в полза на ЕНП а ако почне и той да им играе по свирката както стана президент така може да се сбогува с поста

118

Отвратен

преди 7 години

Изключение може само при заплаха на националната сигурност. Ами ето я заплахата, БСП и Радев.

117

Анонимен

преди 7 години

Постановлението беше прието от предишното правителство и задължаваше общините да сключват отделни споразумения с всеки бежанец, който бъде настанен на тяхна територия. Местната власт трябваше да е длъжна да осигури на чужденците жилище, обучение по български език и работа или да им плаща социални и здрави осигуровки, ако не могат да си намерят препитание---------------------------------------------------------Като види човек какво е приемал ГЕРБ и започва да се чуди дали да не хване пушката