77

ognyanz

преди 7 години

До 92: Тъй като даваш за пример технократите, помисли върху следното: За всяка фирма е важно да има не само добри инженери, но и добри мениджъри. Ако управлението е лошо, накрая, въпреки добрите си инженери фирмата тръгва към фалит и способните хора започват да се разбягват. Остават тези, които нямат шанс, които никой не иска.Така е и с държавата. Липсата на способни (и почтени) политици я води надолу, а не липсата на добри специалисти.

76

безпартиен

преди 7 години

Замислете се ,че ако днес живеем по различно отколкото хората в пещерите това го дължим на инженерите и откривателите,а не на партийците.Те са вредни за обществото.Аз твърдя,че ако някога дойде на власт експертно правителство състоящо се от млади и енергични хора с идеи България би дръпнала като никога досега.Нали виждате,че онези млади хора дето носят медали от олимпиади по физика,математика,химия и други науки след това не стават политици.А открай време за да се издигне някой става партиец!

75

Анонимен

преди 7 години

Вашите никому ненужни Програми и техните различия ни обричат на поредния Мандат на Мизерията . Вие извънземни ли сте , че не разбирате простата ЛОГИКА на ЖИВОТА .

74

Мънго Джери

преди 7 години

Тия са генетично увредени и няма смисъл да им се обръща внимание

73

ognyanz

преди 7 години

Запазете оптимизма си, гербаджии, Бойко ще направи правителство. След толкова фотосесии и поздравления вече няма друг избор. Ще му гледаме сеира как ще събира кворум при 122 депутати ГЕРБ-ОП. Без златния пръст на Марешки няма да се размине.

72

невероятно

преди 7 години

Комунистите избират за лидер на партията си седесар. Дерзайте, другари!

71

пенсионер

преди 7 години

Дори и по времето на Тато нямаше такъв категоричен вот-100%.С това напълно се потвърждава мазохизма на червените оловни глави.Ти ги биеш като''шкембе у дувар'' а те викат ''ура, ние победихме''.Може би това е подаръка за г-жа Лъжа по случай празника на лъжата.

70

пенсионер

преди 7 години

До Блокиран в ДневникВота на доверие за Бойко го дава народа,вече 11 пъти!

69

ставри

преди 7 години

Преди изборите говореше едно , сега обърна плочата.

68

Бат Серго

преди 7 години

Хващайте гората пак има мандри , но си купете имодиум да не ви хванат до дирята като се напапкате с кашкавал!

67

Анонимен

преди 7 години

Самият факт,че синът й учи и живее в САЩ, и има намерения там да се развива,независимо,че е приет с конкурс и е умно момче ,провокира въпроса защо тя е русофил !? Може би така й е изгодно....Нагло е когато идеалите ,които си представила пред изберателя,да не съответстват с действията ти...

66

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

65

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Е каква "загуба" като Корнелия успя да удвои резултата на БСП.Въпреки това поиска вот на доверие и го дадоха.В ГЕРБ е султанат, ако Бойко се махне няма кой друг да стане председател. Затова там такъв вот на доверие няма.Като партия "Нац. Движение Симеон Втори" ха ха ха

64

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

63

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

62

Диди

преди 7 години

Много ми е противна тази жена.Очевидно носителите на социалистически идеи са такива.Аз събирам снимки на отявлени цоциалисти за да извлека колективния образ на злото.

61

Стар партиен член

преди 7 години

Големи наивници са тия,ха-ха-ха!Вярват си на своите измишльотини ?! След като толкова години ни лъгаха и ни поднасяха най-различни измислени компромати пак се оказаха в " глуха" линия и карат "влака на социализъма и комунизъма" с големи кошници обещания, само и само да им се повярва?! Да,ама - не! Нинова ,не сте в състояние да представите вече нищо ново и интересно! Жалко,че толкова години ви вярвахме! Наслушахме се на вашите измислени и нереални победи постигнати с измами и лъжи-излишни сте!

60

Сандо

преди 7 години

българската Меркел

59

anonimen

преди 7 години

махаите ги тия че са гладни за един месец вижте как дигат всичко ама тия нехаят един от герб не се обади защо дигат дигат *** какво ние дигаме едни свалят отговора бе ми така била системата явно системата кога са го мислили са мислили за тях си

58

Бай Хой от Шанхой

преди 7 години

Света Корни Нинова