69

Анонимен

преди 6 години

ПОРЕДНИЯ ОБИР НА НАШАТА ПАРТИЯ ЛЮБИМА .Г.. рабят Е.. лементарноР.. епубликаБ.. ългарияСАМО ДА СПОДЕЛЯ , ЧЕ В МОМЕНТА. ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ , ЗА ДА НЯМА СТАЧКИ, И ДА НЕ ГИ ИЗЛАГАМЕ , ОБЕЩАВАТ МИЛО И ДРАГО ДАВАТ И ОБЕЩАВАТ . И НЯМА ОТ КЪДЕ ЗАТОВА УДРЯТ БИЗНЕСА ЧЕ СА ПО- МАЛОБРОЙНИ. АКО ИМ ПОВЯРВА МЕ СМЕ / ,,ПРОСТИ,, /ПРЕД ПАРЛАМЕНТА , НЕ ЧАКАЙТЕ........НЕВОЛЯТА НЯМА , ДА ДОЙДЕ .ПРЕД ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И НЯМА ОТ КЪДЕ . ЗА ДА СЕ ,,КРАДЕ,, ПО НОВА ПРОГРАМА.ТОЕСТ НЯМА БЮДЖЕТЕН,, ИЗЛИШАК ,,САНИРАХА БЪЛГАРИЯ СЕГА ДА ВЗЕМАТ ДА НАПРАВЯТ ПО ЕДНА ФОТОВОЛТАИЧНА СТАН

68

ШАРАН БГ

преди 7 години

То не ни чака - ние го очакваме с нетърпение !? Нали се увеличиха / г.жа К.Нинова е спец по въпроса /пенсиите, нали минималната заплата "скочи" неимоверно много. И г-н Б.Борисов, като премиер на РБ, дори се похвали пред Чешкия парламент преди време със "чудесните" български заплати и пенсии !? Препоръча ги на чехите !? Е-е-е-е, какво ще ги правиш тези каймета , българино? Ето, някой ще взема по 7000 лв. на месец, ти си на 400 лв. ... значи средно идва по 3700 лв. Това е пара, ей.......

67

Aнонимен

преди 7 години

Първо да увеличат минималната работна заплата , че сме на дъното на всяка класация. Ама никой не говори за заплати, есеки иска да ти отнеме последните 2 лева. Безсрамници

66

на улицата

преди 7 години

Целия народ да излезе на улицата и да изметем тази крадлива,граблива,корумпирана мафия ГЕРБ ЕООД КОМЕРС с Тиквата,Винету,бай *** ......купиха изборите пак и краставици стадо се продаде за два сребърника насрания си ***

65

Анонимен

преди 7 години

Чака ли ни още едно увеличение на тока - НЕ БЕ, НИЕ СИ ГО ЧАКАМЕ!

64

Наблюдател

преди 7 години

До 79:Ще ви качат заплатите бе, стига плака.. Едното върви с другото, нали това искате..А нерода като не иска да плаща с последните си пари, да вземе да спести от ненужностите за които харчи..

63

Анонимен

преди 7 години

Народа и сега плаща сметки с последните си пари, а след това увеличение какво ще става. Ще направят от най-съвестните данъкоплатци престъпници (нямащи възможност да си платят за безумията на властта)

62

Анонимен

преди 7 години

"Цената на електроенергията се променя всяка година от юли+ Моляаа?

61

НЯМА ДА ПЛАТИМ

преди 7 години

ЧАКА НИ, АМА НЯМА ДА НИ ДОЧАКА. НЯМА НАРОДЪТ ДА ПЛАЩА ЗА ПРОСТОТИЯТА И НЕКАДЪРНОСТТА,ПРОДАЖНОСТТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ,НАЧЕЛО С ГЛАВАТАРЯ ИМ БОЙКО Б. ГЕРБ И ЛИЧНО БОРИСОВ, ДА Е ПРОКЛЕТ, СПРЯХА БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК, ПЛАТИХА НЕУСТОЙКИТЕ НА РУСКАТА СТРАНА ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРА И СЕГА ТРЯБВА ДА ПЛАТИМ С НЕПОСИЛНИ ЗА НАС ЦЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БОКО И КОМПАНИЯ. ВКАРА НИ В БЕЗСМИСЛЕНИ ИЗБОРИ С ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, КОИТО ПАК НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ.ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗАРАДИ ПРОСТИЯ, КАКТО САМ СЕ ОПРЕДЕЛИ.

60

Анонимен

преди 7 години

Капаните заложени от завряния зет, Р.Овч., Симо Имота и трите пера! Докато не ги видим зад решетките ще е така!

59

въпрос

преди 7 години

Дали по турско е имало по-големи данъци и произвол от сега. Изпитвам големи съмнения.

58

Анонимен

преди 7 години

Интересен аргумент е да им бъдат платени разходите за подържане и инвестиция в мрежата. Тогава питам се аз след, като им плащаме всичко за какво са ни? Да издържаме чешките пенсионери и семействата на нашите корумпирани политици участващи в бордове и получаващи тлъсти комисионни ли?

57

Анонимен

преди 7 години

Демек, ако искахме бсп и не искахме европа ,щяхте да ни спрете акбарите?Найс.

56

Анонимен

преди 7 години

Времее за сопите! То бива наглост и безочие но това надминава и най наглите! Значи потребил съм ел.енергия по електромерно показание за 30 лв. След като ми го првозят с и доставят през високо напрежения тази ел.енергия ми скача на 75 лв. Е как да ви не *** макята фодстенцата бе превозвачите? Вие за луд ли ме имате или за побъркан? Защо по татово време не ми го караха тока с тирове и не ми го прекарваха през високия и ниския байр? Защото нямаше маймуни закачени по стълбовете ли?

55

Анонимен

преди 7 години

Искaхте гербНa ви гербИскaте европaНa ви aкбaри

54

Ха-ха-ха....

преди 7 години

Удриии, удриииии тоя *** народ, ич не го жали...

53

Анонимен

преди 7 години

СТРИЖИ НА ГОЛО, НАЙС И ХОРОШО

52

Гражданин

преди 7 години

ДАЙ! ДАЙ! Дайте вдигнете още нещо!!!! Въведете данък "Въздух" и данък "Стъпваш по тротоара"! Дайте бре, дайте още нещо вдингете моля ви много, че се чудя вече как да си харча парите!!!! 18 спестовни сметки имам в 10 банки по цял сват!!!!

51

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯ

50

Анонимен

преди 7 години

Пуснете патриотите по границата така газа ще поскъпне с още 35 процента и закривайте държавата. Да се репчиш на Ердоган не е като да риташ баби.