6

Анонимен

преди 7 години

Който не скача е червен.

5

Георги

преди 7 години

Нашите политици превърнаха България в ***. Щом вече и румънците идват тук, за да им е евтино.. Тия гадни комунисти съсипаха държавата. Бойко, мойко.. виски от ДС - вън.

4

Анонимен

преди 7 години

Румъния е една от най-големите страни в Европа,един от най-големите търговски партньори на България,най-многобройните туристи които посещават България,а инфраструктурата към Румъния е първобитна.Вместо да се изградят магистрали и високоскоростни железници между най-големия град на Балканите Букурещ и най-голямата страна на Балканите Румъния, и българското черноморие ,софийските *** все дърпат чергата към любимата им Гърция .София е проклятието на България.

3

Браво

преди 7 години

Румъния се оправя, тръгнала е натам и след 10-на години ще се доближат до стандартите на останалите Европейски страни.От друга страна България е тръгнала по нанадолнище без спирачки-2050 населението ще е 5 мил, пенсионери, учители няма, полицията без думи, пожарникари и лекари нямало, селата запустяват, най-бедни в Европа, правителството тъпче на едно място, всеки си прави каквото иска, закони много но само за някой хора.Положението е доста облачно, осъзнай се юроде!

2

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМонгол си ти и вземи се блъсни нейде

1

Анонимен

преди 7 години

Nale sa mongoli,sega tryabva da znaete i romunski po kurortite