122

Referendum

преди 7 години

И Слави няма да е читав:interesnoto.info/slavi-i-ekipyt-mu-nadiavame-se-che-svobodata-na-slovoto-e-nasha-obshta-kauza/

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - ЗАЩОТО Е *** С ТЕЗИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ РЕВОВЕ - за производство и управление на бизнес се иска и дупе, и разум, и знание, и човещина! А тоя няма нищо!!!!!!!

120

Случаен

преди 7 години

Царят ни оправи, Бареков ни оправи, Радан се напъна, ама нищо не роди, Христо Иванов и той имаше родилни напъни! Еееее, сега и Славито се мъчи да роди някакво отроче но...... Ха дано, ама надали! Всички са се юрнали да стават политици и да глозгат, кой колкото може до кокал. Ако искаха да помогнат на БЪЛГАРИЯ и Българският народ, ако искаха просперитет за БГ, щяха да се ОБЕДИНЯТ и наистина да се роди някакво демократично управление! Ако милееха за БГ, но скоро не ще да стане. Избори докога?

119

Анонимен

преди 7 години

Като мисли за народа, защо не поведе протест за увеличаване на доходите? Ако мисли за България, защо не отвори някой завод (ще има производство, и той ще печели), че да спре емиграцията от България. С песни ще се оправим ли? Осъзнайте се, че мисли за него си и за още някой милиардер тук.

118

Анонимен

преди 7 години

Подробност е, но мисля че Слави не е плешив. Преди много години той публично, в ефир, си обръсна главата в знак на протест срещу мутринските времена. След това му стана символ и навярно вече е забравил какво е искал тогава.

117

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм че и жените им ще го харесат твоя. Ама толкова им е достойнството.Обиждат на плешив.

116

Плешко

преди 7 години

То и моят е плешив, но жените умрат за него.

115

Анонимен

преди 7 години

Плехара все го избива на съвест, морал и патриотизъм, ама винаги добре платени. Прима-патриотът ми той и Би Конект морализаторът. Продажник нашмъркан.

114

Анонимен

преди 7 години

"А бе с една дума казано -кьораво и сакато се е хукнало да ''оправя'' държавата ни!"И плешиво-продажно също.

113

Един

преди 7 години

Я ми кажете тук коментиращите които не харесват "чалгара", кого да харесвам бсп ли,или техните отрочета герб.Вие не разбрахте ли, че те са от едно котило и засега единствено в "чалгара"ни е надеждата.Като не ви харесва предложете друг или самите вие направете нещо, а *** не ви стиска а.Само знаете да плюете и зад клавиатурата сте много силни, но в живота си какво сте направили?Нещо стойностно ли?Успех!!!

112

врана

преди 7 години

Тук едни и същи смешници коментират. Ще видите може или не може да изкара Слави хора на площада. Аз не съм го гледала от 2004 година, обаче тови референдум трябва да се приеме за валиден, защото в списъците има над половин- един милион мъртви души и всички го знаят. Отделно всички които познавам от чужбина бяха бесни, че не могат да гласуват , защото в България може да си похарчиш всички пари електронно, но да пуснеш глас не може! А вие коментирайте тук предатели! Щом ви харесва мизерията!

111

Анонимен

преди 7 години

Слави и неговата бавда-сценаристите,които заедно с него се изживяват,като политица-любичци на народа,оплюха Плевнелиев и много помогнаха за провала на дясното.Кега искат да доунищожат и това,което е останало от него-ГЕРБ.Не е ли по-добре,цялото шоу да се зачисли в редиците на БСП,нали от там чакат руските комисионни?

110

Анонимен

преди 7 години

Слеви се готви да подкрепи БСП и дестабилизира страната.Като рецултат ще има арести.

109

о, шипко

преди 7 години

Правилно постъпват тия,които не искат да ги "оправят" извратеняци монотици-политици.

108

121

преди 7 години

Традиция, кво да правиш.

107

118

преди 7 години

На нашия референдум не му достигна броят гласове.Във Великобритания щяха да го игнорират, а не да кривят закона в името на нервите на един шоумен.Те, ако прилагаха законите и броенето като нас, сега нямаше да има Брекзит.Някои даже искат и изборните резултати да променят.И на мен не ми харесват,ама- защо правите избори и референдуми тогава?Направо кажете какви резултати искате да ви ги гласуваме и -край.По-искрени бъдете.)

106

На протести

преди 7 години

Това единствената смислена стъпка, след като след тези избори няма да има промяна.

105

Анонимен

преди 7 години

Щом не харесвате чалгара,какво търсите тука-четете за по мияра бай.

104

Анонимен

преди 7 години

Що за идиотска нация трябва да слуша помиите които грачи тоя сел4о ? А колко *** трябва да си че да му харесаш "политическите" ла1на ? *** народ слаба държава!!!

103

до Бай

преди 7 години

Ама ти вече ставаш за политик значи!Айде в парламента- там вратите що мислиш, че са широки?Ще папаш, ще дремеш, ще гласуваш и от време на време ще прочиташ по някоя реч.