107

Анонимен

преди 7 години

В ЕДНА ОГРОМНА КЪЩА В БАНКЯ МОГАТ ДА СЕ ПОДСЛОНЯТ 20 МНОГОДЕТНИ СЕМЕЙСТВА БЕЖАНЦИ.

106

европеец

преди 7 години

До До 111А след като радикалния християнски терорист изби 100 човека в Норвегия трябва и християнството да се забрани !!!

105

2233

преди 7 години

Направо да си ги водят в къщи.Който ги е канил ,да си ги посреща в дома си.Ние си имаме достатъчно бедни и болни роднини за които да се грижим.И без това тиквените държавници откраднаха предостатъчно...

104

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ - послушковците на Юнкер.

103

Анонимен

преди 7 години

350 000 ни трябват , точно толкова изгониха през 1989 година

102

Анонимен

преди 7 години

Колко нули сте спестили?

101

Анонимен

преди 7 години

Кой ще ги храни тези бежанци кой ще им плаща тока отоплението? Ние ли дето едва свързваме двата края и децата ни гладуват? Кой ги взима тези решения през главата на бг народа? Тези които са взели това решение от собствени средства да ги хранят и да си ги отглеждат ние народа не сме длъжни на никои! Не ни стига това че ни унищожихте държавата ами и наглеци ще си отглеждаме! Не не искаме натрапници в родината си!

100

Анонимен

преди 7 години

Нищо подобно.Всички войни се правят от богати атеисти, за много пари.Те само казват, че са християни, мюсюлмани, юдеи ипр.Но се кланят само на Златния телец.

99

война

преди 7 години

Всички беди и войниидват от крадливите и корумпираните христяни и католици......долни убийци на мирни хора в света.....БГ също подкрепя световния тероризъм и всеки месец праща по пълен самолет и кораб оръжия където се убиват мирни хора

98

Анонимен

преди 7 години

До 120Както казваше бате Петьо: "Интелигентните разбраха!"

97

Анонимен

преди 7 години

"където обществото е светско, изградено върху християнските ценности..." Я пак?

96

До 121

преди 7 години

Грешки и превишаване на полицейските права стават навсякъде. Ще има светски демократичен процес и ако е виновен, може да го осъдят и да лежи в затвора.Наскоро, например, освободиха от затвора 1 британски войник, застрелял ранен талибан. Не съм чул талибаните да осъдят някой, защото е застрелял британски или американски войник.

95

Анонимен

преди 7 години

До 117Когато Садам управляваше Ирак и нападна Кувейт, кюрдите и шиитите се оплакваха, че е диктатор и ги потиска. Искаха помощ отвън от американците, за да ги освободят. Махнаха го от втория път - недоволни. Дойдоха ИДИЛ (създадени от американците и саудитците) - пак недоволни. Поне кюрдите получиха автономия. Справедливо е да си направят и държава, но без американска помощ, няма как да стане. Каквото и да направиш или да не направиш, все ще има недоволни. Войната в Йемен не я направиха САЩ.

94

Анонимен

преди 7 години

Не ми и трябва да правя разлика. Това е Европа, където обществото е светско, изградено върху християнските ценности. Който идва да живее тук, трябва да приема и законите, и морала, и ценностите....Ти собствените си закони не уважаваш пък искаш другите да ги спазват. Я си погледни гредата в собствените очи!

93

Анонимен

преди 7 години

,ДА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ТОВА Е ЖЕНА ,МЪЖ ,ИЗДИРВАН ПРЕСТЪПНИК И ТАКА НАТАТЪК....Че ти имаш запечатани образите на всички издирвани престъпници ли? Като видиш издирван престъпник и веднага го арестували ли? Знаеш ли с колко престъпници с открити лица се разминаваш всеки ден и не предприемаш нищо?

92

До 111

преди 7 години

Разбира се, че има, но ислямът изрично проповядва убиването на "неверници". Не казвам, че всички мюсюлмани са терористи, но (почти) всички терористи са мюсюлмани. Това говори много - всеки мюсюлманин може да реши да последва повелята на религията си. Това е идеология на омразата и трябва да се забрани, както е забранен нацизмът.

91

Анонимен

преди 7 години

"Турция пренаселена с мигранти да ги разсели в Саудитска Арабия."АРАБИТЕ ЛИ ДАДОХА НАЧАЛОТО НА ТАЯ ВОЙНА!?

90

Анонимен

преди 7 години

До 105"ВСЕКИ ИМА ПРАВОТО ДА СЕ ОБЛИЧА КАКТО ИСКА..."Бъркаш, в исляма жената ТРЯБВА да се облича "скромно" - резултатите са видни в мюсюлманските държави какво означава това. Пробвай да закараш жена си в мюсюлманска държава и я пусни да се разходи сама или с твой приятел. А може да поиска да сложи пола или потник - "да се облече, както иска", както казваш. Нали се сещаш колко опасно е да носиш каквото си искаш там ...

89

Анонимен

преди 7 години

Религия, призоваваща към убийство на "неверниците" и третираща жените като роби, няма място в модерното време."ЯСНО, НЯМА ХРИСТИЯНИН ИЛИ ЕВРЕЙ КОЙТО Е УБИЕЦ:-):-):-):-):-)ДА, ТЕ НЕ СА УБИЙЦИ ТЕ ПРОСТО СА СЪЗДАТЕЛИ НА ХАОС...ГЛАДНИ НА ПЕТРОЛ...ЦЕЛТА ИМ СА МЮСЮЛМАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ...ДА, ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ..ЪХЪВСЯКО СТАДО СИ ИМА ЧЕРНО! НО ВИЕ ВИЖДАТЕ САМО ЧЕРНОТО В НАЩО СТАДО!

88

Браво

преди 7 години

Заради псевдо патриотите и фашистите скоро БГ ще прибере 200 000 бежанци ,фашистите щели да ги и тегрират както интегрират македонците в БГ