18

sss

преди 7 години

"по бул. "Патриарх Евтимий", където по думите на кмета има достатъчно пространство за обособяване на алея от бул. "Витоша" до 5-те кьошета."Където си и беше на тротоара преди това с жълтата боя. Индикативна стойност на проекта за велоалея 300 бона - състои се от 5 кофи боя. За велоалея с различно разположение от това на тротоара има да си мечтаете....

17

Анонимен

преди 7 години

Освен велоалеи, трябват и промените в ЗДвП.Не че някой го чете, но все пак

16

Анонимен

преди 7 години

До БожеееСтудът не пречиСамо снегът, и то непочистеният. Тази година за първи път от много насам се задържа за около месец. В Австрия и Германия по колко месеца има сняг? Или там няма велотранспорт?Ще го преживеем.

15

Анонимен

преди 7 години

То май стана: Фандъкова изяде хората....

14

Анонимен

преди 7 години

Нали помните какво беше "Овцете изядоха хората"?Сега е друго: "Велосипедистите изядоха хората".

13

кой сега е №1 ?

преди 7 години

Радост и за "строителите" на велоалеите и на велосветофарите - Гепкането продължава с *** гас !!! госпожа "саниране" пак на първа линия - Ураааа !!1 по смъртност, 1 по бедност , 1 по безработица !!!

12

Божеее

преди 7 години

Все *** в таз община. Не могат да схванат, че нашия климатичен пояс има 5-6 мес. студ и сняг. Какви велосипеди? Холандия, Белгия, Англия рядко виждат сняг и минусови температури.

11

до ???

преди 7 години

ето, предлагам ти дронче.фъркаш си и си свиркаш.ако искаш, и клаксонче ще му сложим.безплатно.

10

???

преди 7 години

Досега велосипедистите имаха прави да карат по улиците и булевардите. Откакто фандъкова започна да разчертава велоалеи по тротоарите, велосипедистите си присвоиха и всички тротоари и зони забранени за велосипеди. Сега велосипедистите са навсякъде - по улиците, по тротоарите и по тези тротоари, на които фандъкова им е разчертала велоалеи. Пита се в задачката пешеходците къде да вървим? Ще летим ли, по улиците между колите ли да пробягваме? Май фандъкова там ни праща.

9

Анонимен

преди 7 години

Мотото на Фандъкова: Всички тротоари да станат велоалеи.

8

Анонимен

преди 7 години

Алтернативен маршрут за пешеходците ще има ли? Ясно е, че където Фандъкова тегли една боя за велоалея, пешеходци там повече не могат да минават.

7

Анонимен

преди 7 години

Предлагам едноместни дронове за малообемни софийски пешеходци.Висока летателна проходимост в сложна градска среда.Бонус опция- приспособление за прикачване на микровелосипед.Цена- по договаряне.

6

Анонимен

преди 7 години

Да не би да е като 'алеята'до НДК, която е на тротоара, а за пешеходците е оставена частта, в която има засадени дървета и те трябва да се провират на зиг заг между тях.

5

Анонимен

преди 7 години

И откога на рисуването му викат изграждане?

4

Анонимен

преди 7 години

Радостта за колоездачите означава кошмар за всички останали, щом фандъкова и екипа й са намесени. Обикновено пешеходците го отнасят най-много.

3

Анонимен

преди 7 години

фандъкова много нагла. Първо разрушава надземния градски транспорт в София, после иска да се возим на него. Е, как да стане това?

2

Анонимен

преди 7 години

Колоезденето в София трябва да се забрани. Вместо това, взимат тротоарите от пешеходците, за да нарисуват там велоалеи, по които колоездачи я минат я не минат веднъж-два пъти на час.

1

Скиор

преди 7 години

Поредната нарисувана велоалея от никъде до никъде. Данчето е титан на мисълта просто.