18

Solar Power

преди 7 години

До Национализъм"Да живее България , ЦСКА и Русия !"И нека всички нашата родина си плащат данъците, осигуровките и изобщо всички държавни бази които ползват. Те не са подарени. Всички ние плащаме за тях от нашите данъци. Защо някакви "червени ***" не трябва да плащат ?! Плащайте си и си сложете осем емблеми.

17

МАРК

преди 7 години

До муспиа милиционерщината в леефски на каква е символ _!_

16

ВАРНА

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ ПО ГОВЕЖДИТЕ КОМЕНТАРИ. АКО ТЕЛЕТАТА ВИ КАЗВАТ ЧЕ НЕЩО Е ТАКА, ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ОБРАТНОТО ТОВА ТРЯБВА ДА Е БАРОМЕТЪР, ЧЕ ЦСКА С ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА АРМЕЙЦИТЕ! НЯМА *** КОЕТО ДА МИСЛИ ДОБРОТО НА ЦСКА!

15

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До пенсионерпенс, тоя лелка и набросич за 300 лева ше сипят и върху прабаба си.

14

Национализъм

преди 7 години

Да живее България , ЦСКА и Русия !

13

съвет

преди 7 години

Възраждането на клуба беше до 09.09.2016 за Възкресение е невъзможно. Всеки цесекар може да си смени името, пола или да се определи като турчин, но не може да си смени ЕГН-то срещу булстада на цска пише Летекс. Защо се борят за сталинистката петолъчка легализирайте новия отбор с ново име ЦСКАрмеец и подобна емблема с буквата 1 "А".

12

пенсионер

преди 7 години

(сина на Сталин)така е известен Г.Атанасов сред старите любители на футбола.Болен''чорбар''!Когато Литекс биеше ЦСКА където го хване,сипеше огън и жупел срещу Ганчев.Сега сипе огън и жупел срещу Лудогорец(които също бие ЦСКА където ги хване)Дали след година-две(като фалира Ганчев)няма да подложи ръка и при Домусчиев.Жалки родни картинки!

11

ЦСКА фалира

преди 7 години

ЦСКА фалира, няма го. Някой ще ми обясни ли каква е файдата да купиш емблемата на фалиралия ЦСКА? С купуването на емблемата не можеш да купиш историята на ЦСКА. Историята на клуба на Ганчев е Чавдар Етрополе и Литекс - Факт.

10

ГОГО ТЪПОТО

преди 7 години

ГОГО АЛТАВИЯТ СЕГА ЗАЩИТАВА ЧЕРВЕНИЯТ ЛИТЕКС,ГОГО ПИЙ СИ ЛЕКАРСТВАТА БРЕ

9

Анонимен

преди 7 години

Г.Атанасов червения шаман.Не му узря тиквата.

8

Анонимен

преди 7 години

Червени ***!!!Защо ощетяват държавата?Така са научени само да крадът.

7

===

преди 7 години

За чий ч.е.п. ти е да искаш да вземеш емблемата на друг клуб - освем ако не искаш да правиш мизерии и мръсотии - и колко трябва да си нагъл да доидеш у дома му да я вземеш и да очакваш, че ще посрещнат с хляб и сол .....

6

Жорко,Жорко

преди 7 години

,,Да се натрапи чуждо присъствие на армията" Че то е факт.От кога Ловеч е София? А и този юнак Жорко Атанасов е доста ,,недобре"

5

Анонимен

преди 7 години

Стига с тези червени боклУц.и бре. Що ни боли техните неразбории.

4

EFBET това си ти

преди 7 години

Гриша Ганчев искаше да вземе ЦСКА още преди Васил Божков да стъпи на Армията. Разбира се враговете на ЦСКА са подуянци , приятелски настроения към тях Домусчиев, пресъхналите парични извори към агенти като Костадинов-полковник, разбира се ЕФБЕТ на Божков. Цялата тази коалиция е срещу Ганчев. Единствено Ганчев направи нещо по базите - другите само цо ц а х а.

3

Анонимен

преди 7 години

България е велика страна! Има си 2-3 цска-та, няколко градски десници, имаше до скоро два синода, две турски партии, сумати руски... Велика, голяма страна!

2

Анонимен

преди 7 години

Заглавие и статия на чист майчин. Шведски.

1

Анонимен

преди 7 години

Не е никаква Чорба, ами смешна Супа топчета. Все повече и все по-малки топчета.