40

Dok

преди 7 години

Bash si e kartel - nap, finmin., ministerstvoto na otbranata i mitnicata sa vatre v dalaverite s id. Trezorat na bg i bnb ne sa kravi i ne rajdat izlishaci...

39

ognyanz

преди 7 години

До 42: Марешки ще го разследват, защото продава под картелната цена на дребно (която уж я няма). Но ако започне да подкрепя ГЕРБ в парламента, палачинката може да и се обърне. За нашата политическа практика това няма да е нещо ново.

38

X,Y,Z

преди 7 години

Някой очакваше ли нещо друго!!!!?????? В България няма картели,няма корупция,всичко е цветя и рози.

37

И сега, какво?

преди 7 години

Един се осмели да каже публично, на висок глас, че има картел.В резултат ще тормозят него, защото това, което правел, било дъмпинг!

36

Анонимен

преди 7 години

хахаха,след изборите картели няма,цените скачат,всичко се вдига и почва лапанетооо

35

Анонимен

преди 7 години

Оставка на КЗК!

34

Анонимен

преди 7 години

тука има- тука няма...

33

DiesIrae

преди 7 години

Уж имаше картел, имаха доказателства и накрая какво? Оказа се димна завеса. Така и никой не обясни защо като се качи цената на петрола с 3 цента цената в БГ веднага скача с 10ст. Когато цената на петрола се срина от 120 долара на 30 долара цената в БГ падна с 2ст защото имали останало количество на старата цена. Е то това количество не свърши ли вече? Сега цената трябва да е по 1 лев най много?

32

Наблюдател

преди 7 години

Поредната комисия закриляща монополисти, картели, олигарси! Издържана обаче от данъците на гражданите! Изобщо на контролните органи в България се оказва на практика, че основна грижа им е да контролират някой да не" размътва водата" на уж контролираните! Не известна друга държава в ЕС, която да има толково много контролни органи с толкова мижава ефективност клоняща към 0!

31

Шоп

преди 7 години

Първо, картел е невъзможно да се докаже, второ, картел няма как да има при толкова вериги и толкова независими бензиностанции. С подобни глупави казуси КЗК си оправдават заплатите, които вие им плащате.

30

Дедо

преди 7 години

Що за тиквеници сте: Отговора е: Картел и Русия . Постановление и Русия. Заповед и Русия. Наказание и Русия. Избори и Русия. Бъдеще и Русия. Е,нема мърдане, Да сте си отварли очите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Така ли му викат вече - "обмен на информация"Щом КЗК казва, добре...Пък ние ядем доматите с колците и така..

28

Не

преди 7 години

ви дерат живи, отделят ви кожата от мускулите, а вие гледате, усещате болката, но това не е дране!

27

Анонимен

преди 7 години

Всичко цъвти в тая държава още миналата година мутрата тържествено обяви че в България няма корупция, няма олигарси няма мафия няма кражби, няма картели защото няма доказани и осъдени и помоли ЕС да прекрати проверките и докладите, но нещо не му повярваха!Но след като българите гласуваха за него значи е прав и те са доволни и щастливи!

26

Анонимен

преди 7 години

Вече няма значение, картелът е разбит от Марешки. Ще има картел по места.

25

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата?

24

Анонимен

преди 7 години

КЗК отсече: Няма картел на горива, а обмен на информация!...Чак сега разбрах какво значи съкращението КЗК!То било Комисия за Защита на Картелите.

23

Васо

преди 7 години

По-скоро ще се докаже има ли УФО или НЛО. По-добре ще е да се либерализира пазара на горивата дори и с поемането на неизбежните рискове за бюджета.Това е единствения начин да се ликвидира нещо, което знаем, че го има но не можем да го докажем.

22

Анонимен

преди 7 години

Картел звучи твърде грубо и просташки. Виж - обмен на информация е друга бира.

21

Анонимен

преди 7 години

А, сега минаха изборите и изведнъж нямало картел, а само "обмен на информация", с което компаниите може би си обменят информация на кой секретарката има по - големи дини...! Поредния кьорфишек от КЗК (Комисия за Защита на Картелите).