27

ивчо

преди 7 години

айде пак на постните пици, що за мазохисти са българите. Като в онзи лаф, че глуп ака се учи от собственитв грешки ама не знам ние дори и *** ли сме има явно и нещо по след г лу пак

26

A

преди 7 години

Мизерия след мизерия след мизерия = управлението на ГербПак гласувайте за тях.

25

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ ЗДРАВ ЧАТАЛ НА ВРАТА НА БОРИСОВ, ЗА ДА МОГАТ ВЕДНАГА ДА ОСЪЩЕСТВЯТ ТОВА, КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ:минимална пенсия 300 лв - веднагаминимална заплта 600 лв. - веднага.

24

Тинтири Минтири

преди 7 години

То е ясно, че и Борисов 3 няма да удържи мандата, ама ако народът реши да има и 4... ще е последното правителство на Третата Българска държава. А друга едва ли ще има.

23

Ал

преди 7 години

Отскоро следя един Американски икономист,Ричард Улф се казва.Прави много интересни анализи за системата и икономиката по света.Навсякъде е така братя,богатите стават все по-богати,бедните все по-бедни.Ще става по-лошо,алчни хора управляват тая система.

22

до 25

преди 7 години

Срещал съм бемозъчни индивиди ни ти чупиш рекорди за " гинес". Какъв Радев, какво служебно правителство те гони ?. БУЛГАРГАЗ какво е, КЕВР какво е ?. Руски или българоседеродемосратски капиталистически образувания?. Абе вземи се спри с това " друсане" и *** на лечение.

21

Анонимен

преди 7 години

Ами четете добре и задълбочено новините бре,кирпичи!!Още преди 2 месеца излезе статия как Световната банка ни дава предписания за увеличение цени на стоки.А,каже ли тя мърдане няма,защото държавицатани с нищо вече не може да гарантира нови хзаеми освен със стрижбата ни и белене до кокал с цени,данъци,такси,акцизи.Друго нищо не остана след приватизация и концесии "кон за кокошка" освен един гладен сиромашки народ,който на гърба си ще поема нови и нови заеми като гарант за плащането им!!

20

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев и временното му правителство използваха момента да загробят България още повече в услуга на Русия и агентите й.Тъкмо икономиката беше тръгнала и те увеличиха цените на енергоизточниците за да се спре развитието.Народа трябва да мрънка, че запада е виновен и да гласува за БСП.Това е идеята.ПРОКЛЕТИ ДА СА КОМУНИСТИТЕ И ГОСПОДАРИТЕ ИМ В РУСИЯ!

19

маке

преди 7 години

мен мако ме засега докторите ми забрания да ям леп карам я само на печени ягнета и пушени бутове с мако треволяци за салата колата ми я кара марко на зелена тревица

18

Jik tak

преди 7 години

Преди няма и месец по новините говореха , как природния газ щял да поевтинее заради санкции от евросаюза.Сега изведнъж се качва с 30 процента. А сега обяснете къде е логиката?

17

Анонимен

преди 7 години

ми ето де, така става 1500 лв. средна и 8-900 минимална заплатата -хляба на 2 лв., бензина на 4

16

до 1

преди 7 години

Нашите я купуват от други посредници , нали искат евроатлантическа диверсикация

15

Анонимен

преди 7 години

Споко - БОКО ще излезе и ще каже... абе с 15% ще е , дишайтеее робии

14

Prusurka

преди 7 години

Skap gaz.Eftin ogan.

13

Ozon

преди 7 години

Goreneto stava i bez gas.

12

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Молба към ГЕРБ!Моли се БСП бе хахо, временното правителство е тяхно, начело с Герджиков.

11

Номера червени

преди 7 години

Да благодарим на червените агенти начело с Герджиков и Радев грижливо обслужващи руските интереси и правещи мизерии на цял един народ, който да бъде манипулиран, че ГЕРБ са виновни за тези цени и да не може държавата да се развива та след няколко месеца или година KYPнелия да може пак да обещава промяна.

10

Анонимен

преди 7 години

Не замръзнали доходи , а замръзнали мозъци . Препоръчват , сутрин , обед , вечер - чаша топла ВОДА - вместо УИСКИ - то .

9

Анонимен

преди 7 години

Върнахме се , сега ще гризнете дърво, червени б.о.к.луци .

8

Бай Онзи

преди 7 години

Трябва да се изравнят цената на литър газ и литър бензин.