30

Алекс

преди 7 години

Хаха за смях сте направо...Ама от какво се учудвате бе прости душици ?! Та те това правят бандата ГРОБ през цялата си власт. Сега просто ще си вземат обратно парите, които ви дадоха за да гласувате за тях. Нищо по различно от преди, само дето сега ще крадат, като за последно, ако това ще им е последния мандат. Ако не ви харесва, упреквайте себе си, като избирате едни и същи все същия х** ще ядете.

29

Анонимен

преди 7 години

За Бога ,братя не купувайте.Д.Попов

28

Анонимен

преди 7 години

Пак Путин ни е виновен,че за 27 г. минали през властта много хора се скъсаха да крадат.

27

Анонимен

преди 7 години

Нищо ,нали ГЕРБЕРИТЕ ще направат заплатите 1500средна и 600лв.минималма пенсия.Бате ви Бойко обеща.

26

Вал

преди 7 години

Парното, та парното.Егати икономистите.Колко предприятия има ,като нашето,което работи основно с природен газ и е невъзможно да се замени с друг вид енергия.С колко ще скочи себестойността на продукта и как ще сме конкурентни навън, ей това да ми обяснят господа икономистите.

25

до 24 Ddd

преди 7 години

Благодари на БУЛГАРГАЗ и КЕВР те искат увеличение а не Путин. Между другото да не си софииски "евроатлантик"?.

24

9К51

преди 7 години

Познатия номер на "леките" жени /да не се изразявам по друг начин/ ни го въртят вече четвърт век ... след като минат изборите цените се повишават драстично, а докато дойдат изборите се задържат изкуствено въпреки икономическата логика за плавно поскъпване за съжаление. Да ни е честит новият парламент и депутатите в него с по 4 000 лева заплата, а пенсионерите такива с 7 бона ... за бедните както са казвали депутатите от древния Рим .... бедните да го д....т!

23

Подзаглавие

преди 7 години

Средното ниво на цените ни трябва да е 60-65% от европейскотоА средната заплата?!

22

Ddd

преди 7 години

Благодарим другарю Путин

21

...

преди 7 години

Честито на всички! Малко хора осъзнават точно, какво значи 30% поскъпване на газта!Бойко спокойно може да обвинява Герджиков за това... всичко е наред.

20

made in BG

преди 7 години

Честито ви ново -със стари к.у.рви правителство на гроб , чакайте скоро поскъпване и на винетки гориво храна и т.н.. Чакай те предизборните обещания на бате БОКО а дано ама надали. Заплатите по скоро ще отидат надолу от колкото 500 лв. мин. работна заплата.Тази година не 50000 а поне 100 000 човека ще имигрират. Ще остане само тъпата тиква заедно с моржа лилето и оня на финансите трола който краде до всички Българи.

19

popa

преди 7 години

хах, нееее 2% , а +2% към съществуващата !!! то в БГ само ДОХОДИТЕ са СТАБИЛНИ - ОТ 8год НЕСА МРЪДНАЛИ НАГОРЕ !!! а вие си чакайте политиката на ГЕРБ да стоят доктори и класиф.кадри , вместо да отидат да живеят нормално по САЩ/Европа

18

Анонимен

преди 7 години

Збогом БГ, нема да ми а тъжну и нема да плача....

17

до 13

преди 7 години

Веднага се появил некой наркозависим евроатлантически обратен индивид и ви е маркирал минус.

16

до 12

преди 7 години

Как Волен да изкара агитките като веднага ще му спретнат театрална постановка с артисти софийските наркомани под режисурата на " америка за българия".

15

Анонимен

преди 7 години

Интересното е че след, като Герб спечелиха се почна да се говори за увеличаване на цените.

14

Анонимен

преди 7 години

Няма, как цените да са като европейсите, защото хората в България получават по-ниски заплати.

13

Анонимен

преди 7 години

До ЧиновникБраво, не исках да го пиша, защото знаех,че ти по-добре ще се охаратеризираш.Ти си чиновник, А НЕ ЧОВЕК, сам си го написал-"..когато при мен дойде човек, аз му взимам...."еми хората ще спрат да идват, това не е държава, а концлагер.Борбата става междувидова, а да видим ...

12

Анонимен

преди 7 години

....мелчи народа. глухо и тъжно звънтят окови......

11

Анонимен

преди 7 години

Волен няма ли да изкара пак агитките на Орлов мост или вече е целувал ръка в Банкя?