46

До Сори

преди 7 години

За вагона незнам ама ти чувал ли си "Тюркан бебек...има и чешма на нейно име!"

45

До Сори

преди 7 години

За вагона незнам ама ти чувал ли си "Тюккан бебек...има и чешма на нейно име!"

44

Дур!

преди 7 години

Това може да е и така, но тези които деморализираха армията бяха ЗКПЧ послушни изпълнители на волята на Масква.Рашистите вече 139 години изнудват България с Турция.Те нали се прегърнаха с Ердоган. Да не ми кажат че ще се притекат на помощ?Сега е по-важно да имаме стабилно правителство и добри съюзници на запад.

43

Българин от Германия

преди 7 години

Моля *** да предаде моето съобщение ( номер 54 ) на бългаските специални служби, да действат, ако им е мила България. Източник на инфоемацията е Ерих Шмид (Geheimdienst-Expert) в предаването на Майбрит Илнер, от 22:15 часа на 31.03.2017.Наистина трябва ДА БЪДЕМ НАЩРЕК !

42

Българин от Германия

преди 7 години

БЪДЕТЪЕ НАЩРЕК ! Снощи по ZDF представител на германското рзузнаване се изказ, че BND (външното рзузнаване) има данни за" ПОДГОТОВКА НА ТУРЦИЯ ЗА ЗАВЗЕМАНЕ НА ТЕРИТОРИИ от ГЪРЦИЯ и БЪЛГАРИЯ през 2020-2023 год". На въпроса НАТО няма ли да се намесе, отговори, че НАТО не е задължително да се намеси, и една намеса може да бъде от активна до изпращане на СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА. Това е реалноста.И продължавайте да се делите на русофили и русофоби.

41

Анонимен

преди 7 години

подкарвали ги отзад да се блъскат в плаката "Дур, ба!",или ги броили да не избяга някой гюленист?положителното: трафикът на афроазиатци през оградата намалял.

40

Достатъчно

преди 7 години

Дайте да говорим за много по-важни неща - лихвите, беззаконието, ненормално ниските заплати и пенсии, цените на основни услуги

39

историк

преди 7 години

Глупости на Сидеровците. Турците направеиха десант по въздуха срещу Кипър 1974.

38

Сори

преди 7 години

До МехмефТази може да е била джихадистка, не се знае. От друга страна кой направи атентат във вагон за майки с деца преди време?

37

Анонимен

преди 7 години

До 34Имало нареждане Турската Армия да влезе и нападне на Българска териториятова по тв Алфа ли го казаха?

36

До марин

преди 7 години

Не се притеснявайте за нашия референдум...Като гледам цял свят чака и се моли да завърши неуспешно...ама на дали...

35

марин

преди 7 години

Тия от една мирна демонстрация се уплашиха , така ще си правят референдума - под дулата на пушките , та това е терор !

34

Вал

преди 7 години

До 30:Господине, Вие, явно не милеете за България.Не България създава проблеми в междусъседски отношения, а вечната налудничавост на една държава в Мала Азия.Вижда се, че Вие сте й поклонник. Е, тогава какво дирите в Родината ни?

33

Анонимен

преди 7 години

Мале само увеличаването по границата войници и то заради това да няма избягали мигранти сред гласоподавателите...е разтревожил мистър ***.:-):-)

32

До 30

преди 7 години

Стига ти пък с вашите язовири бе ***...Ай пуснете ги първо вие ще се издавите...от тези язовири ще засегне само една махала тук в Едирне наречена Караач, после водата продължава към вашите ЕС съюзници наречена Гърция...ПУСКАЙ!

31

Анонимен

преди 7 години

"Видимият ефект от турското раздвижване е рязкото намаляване на опитите за нелегално преминаване на границата от мигранти от Сирия и Ирак, признават български граничари."Вече не се раздвижвай аскер...те не заслужават, рязко да се увеличът...да не се приемат и избягалите обратно...ДА ХОДАТ ДА СЕ УЧАТ БЪЛГАРСКИ МИГРАНТИТЕ!

30

ffjfjfko

преди 7 години

Статията сякаш е писана от някой от изселниците, а?Редактори нямате ли?! :)

29

Анонимен

преди 7 години

Фалшиви новини в стила на тъ.па.ци.те патриоти дето станаха за срам и резил на цяла България, че и страната ни излагат! Русофилска червено-кафява пропаганда.

28

Мехмеф

преди 7 години

Патриотите (псевдопатриотите) са страхливци и много много са долни . Само страхливците (мъже) посягат на жени и стари хора защото са много по долни и от най долното...

27

MIT

преди 7 години

на кой му треперят п а р т е н к и т е !?