26

Анонимен

преди 7 години

До Само ТръмпГледам в лудницата пак са дали достъп до интернет на пациентите си.

25

Само Тръмп

преди 7 години

Това е лъжливо изследване. Всеки нормален човек трябва да одобрява Тръмп. Ако не беше чичо Доналд може би сега ядрени ракети щяха да летят по САЩ. Обувките трябва да му целуват, то и целия свят понеже това засяга всички. Тръмп е най-доброто което можеше да се случи на САЩ и света

24

Анонимен

преди 7 години

Залаганията в Лас Вегас сочат че вероятността Тръмп да не завърши мандата си е 65%.

23

Анонимен

преди 7 години

До Да 16"Аз пък го харесвам! Харесвам го, защото отсвири гей-ове,лесбийки и тем подобни!"---И как точно ги "отсвири"? Можеш ли да обясниш? Типичен пример на платен руски *** който плямпа но не казва нищо.

22

Fake NEWS

преди 7 години

След 2 месеца в Белия дом: Американците не харесват Тръмп... 2 преди да влезе в белия дом пак пишехте "Американците не харесват Тръмп"!като го изберат втори мандат пак ли ще пишете "Американците не харесват Тръмп"?

21

Барак

преди 7 години

До АнонименОбама е най - слабия президент в историята на САЩ. Така мислят повечето американци, почти невъзможно е някой да надмине неговите безидейни действия, съчетани от пробължителни бездействия.

20

KURCHO

преди 7 години

PUKA MU NA X........A KOI GO OBICHA.TEPARVA STE VIDIM. ZA SEGA SE DARGI KATO MILIARDER DALECHE OT DEISTVITELNOSTTA.. SAMO DA NE ZAGUBI KUFARCHETO S CHERVENIA BUTON CHE E MNOGO KIBRITLIA.

19

Анонимен

преди 7 години

краварите харесват само президенти които палят войни и плащат на терористи за атентати.като буш който срина небостъргачите и направи 5 войни, и каточерния терорист който срина сирия.либия и украйна

18

Анонимен

преди 7 години

Бе нали наште русофилски *** го харесват, това е важното.

17

Ангел

преди 7 години

През цялата кампания всички проучвания сочеха че Тръмп няма да стане президент.А ето че стана.Кой ли им вярва още на тези социолози!

16

Пропаганда

преди 7 години

Поредната пропаганда но хората с малко мозък го разбират и няма да ни заблудите с тези глупави заглавия.Населението на САЩ е 325 мил така че проучване на някакви си 1000 едва ли представляват какво мислят Американците. Поредния опит да хвърлят прах в очите но няма да ви стане номера. Nice try!

15

Анонимен

преди 7 години

Ще се сетят. Популистите са плитки и безидейни. Крайните популисти опасни и неуравновесени. Европа два пъти е събаряне от такива хора. Те просто са като плевелите чакат удобен момент да изкочат и да задушат. Внимавайте много с такива накрая сметката е плащат гражданите.

14

Кирил Софийски

преди 7 години

До Анонимен Нещо си се объркал! Как така комунистите не харесват комуниста Бойко ?! Харесват си го и си го избраха /тоест купиха му гласове от *** / ! Просто за пред хората сасе разделили уж на два отбора!

13

Кирил Софийски

преди 7 години

ХА-ХА-ХА !!!! Защо обаче сте махнали от текста коя част от Американците не го харесват? В оригиналния доклад ,а не този които е леко видоизменен се казва ,че Тръмп е харесван от Белите американци . Не го харесват черните, и жълтите ,както и обратните.

12

Да

преди 7 години

Аз пък го харесвам! Харесвам го, защото отсвири гей-ове,лесбийки и тем подобни! Само заради това -"не го харесват" платените от извратените медии.. И източника на тези нехаресвания са именно те!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонименобама е толкова харесван, че искат да го съдят

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБарак Обама завърши мандата си с 12% одобрение. А го започна с 20%

9

Анонимен

преди 7 години

СПОРЕД КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ БОЙКО, АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ТРЪМП.

8

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НЕ ОДОБРЯВА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА НА ТРЪМП

7

Анонимен

преди 7 години

То според тези социологически проучвания Тръмп нетрябваше да е президент. Предлагам от Фейсбук да сложат бутони - удобрявам политика и неудобрявам политика и политиците да си правят само проучване, като карат хората да натискат.