8

Анонимен

преди 7 години

Бил съм в Ермитажа през далечната 1991. Прекрасен музей на предимно откраднати и заграбени световни шедьоври.

7

До 11

преди 7 години

Тъпчо!! Толкова си и гледал бе. Колко от тук дет СУ видял е направено от руснаци бе? Какво ми говориш врели некипели. Че ре до скоро Кирил и Методий не признаваха бе ахмак!

6

Анонимен

преди 7 години

Смешки и прах в очите.

5

Анонимен

преди 7 години

Протестите все пак имат резултат. Не са прибрали най-главния апашин но все пак трябва да се реагира по някакъв начин. Дано не се окаже че този е невинен.

4

Ева

преди 7 години

Страхотно място е Ермитажа. Невероятно. Такава архитектура, такива културни достояния, атмосфера.... Нека всеки, който обича да пътешества и има възможност да го посети. И който може да го оцени, разбира се,

3

айляков

преди 7 години

Такива новини да се чуват от Русия.Борба с корупцията и мафията,а не борба с лошия запад,който бил виновен че сме свикнали да крадем,пием и не работим.

2

luckyman

преди 7 години

Ние соро соидите - челници от N-ското НПО, протестираме против нарушаването на правото да се краде в неционистките страни! Веднага да се задействат Хелзинските комитети и тия от Авантаджи Интернешънъл да спасяват юдо-хазарския ни брат от Путин! Всички гейове, травестити, метросексуални, феминистки и обикновени *** да напишат декларация до Сорос и да го призоват да направи още майдани където свърне!

1

Анонимен

преди 7 години

Ще го арестуват разбира се туй не e някоя евроатлантическа бананова ''държава''.