23

Бранимир Белчев

преди 7 години

Публикувайте имената на тези, които са взели това безумно решение и ги заклеймете официално като национални предатели

22

В Италия могат

преди 7 години

Геврекджиков пак говори сякаш не е част от системата с бетонирането. Ми хакни един мораториум върху строителството в централните градски части, забрани преотреждането на зелени площи, забрани използването на асфалт, пластмаса, стиропор и бетон в историческите места, приеми забрани за изграждане на хотелски комплекси от затворен тип, на увеселителни и спа центрове баш на пъпа на градовете, и преосмисляне на сегашното безумие с достъпа на автомобили по асфалтиран път до под всеки прозорец.

21

Анонимен

преди 7 години

Щом е било умишлено задържано поскъпването на газта и държавата още не се е сгромолясала, да продължават да го задържат умишлено, какво пречи! Или джобовете на някои "бизнесмени" по газовата верига са се поопразнили и те настояват за повишението?

20

Анонимен

преди 7 години

И тоя ни убеждава колко е закъсняло вдигането на цените.Парното и тока и в момента са ни между най-скъпите в Европа,като тока прекъсва,а парното едва грее.Живял съм при комунизма-парното можеше да ти свали кожата на ръката.Отоплението и тока на запад със сигурност са по евтини от Бг за същата квадратура-така ми казват приятели от цяла Европа,а също и Русия,Украйна.Не се наядохте гадини.

19

Анонимен

преди 7 години

И в други селища трябва да има забрани, за да не се повтори туморът Банско и брега Синеморец - Балчик.

18

Анонимен

преди 7 години

Най-добре е:1/ да се изсекат всички дървета. 2/да се бетонира цялата земя. 3/ да се настроят от грозни по-грозни хотелчета и кръчмета. 4/ юнаците -бизнесмяни да си купят по два джипа и 2 атв-та 5/ всички архитектурни паметници да се съборятДоволни?

17

Хитър Петър

преди 7 години

Ти няма да позволиш, но Бойко като се върне на власт утре и ще позволи, защото ще вземе пари от цялата работа, а ти няма да вземеш никакви пари. Мутринското управление ограбва държавата, но този народ не разбира какво става и си мисли, че Борисов е спасител, който ще ги спасява от БСП и ДПС. Не само, че не е спасител, а и е човек, от който ние трябва да се спасяваме, а не да чакаме той да ни спасява.

16

Анонимен

преди 7 години

Копривщица е грозно село, пълно с КокаКола и шкембе чорба.Това не е възрожднско градче, това е коптор.

15

Анонимен

преди 7 години

До "егаа"В българския език?- "абе"- "що правят хората на балами и хич не им пука" - "бунак"- "егаасииму" ...?"егаа" кой Ви плаща да пишете глупости на не-български език???

14

едно

преди 7 години

абе що не ги гледате к'во правят а им слушате глупотевините

13

егаа

преди 7 години

егаасииму и популизъма ...абе тея хора що правят хората на балами и хич не им пука - говорят им тъкмо туй което искат да чуят и накрая все ше се намери някой заблуден бунак да каже- "ето Герджиков е умен или мъдър полиик" ...глупости празен дърдорко е - що никой не си признава да е честен и каже абе вижте аз за 3месеца немога бюрото да си нареда и чекмеджетата в премиерският кабинет да оправя камо ли нещо повече

12

Анонимен

преди 7 години

...служебният премиер Огнян Герджиков...Тоя човек трябва да го направим премиер - не служебен, а действащ!"Дятото" си знае работата - такива хора трябват в БГ-то!Не ме интересува от коя партия е, но е политик!

11

Анонимен

преди 7 години

До занимават ниПрав си!Дойде пак ГЕРБ на власт, ще се коалира с БСП (клонинги са на БКП все пак) и "глей к'во стаа"

10

занимават ни

преди 7 години

Докато вдигат цените на парно,ток и вода -отвличат вниманието на овчия народ ! ,да не се сети да тръгне стадото към жълтите павета .

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗатова - никакво строителство повече в кварталите.Успяха да омажат всичко, а сега ги избираме!Че и искат да им вярваме... Как не!

8

?

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Дай инфо де! Ако не си мазен селски лъжец и платен дупедавец - дай факти, че да ти повярваме.

7

Анонимен

преди 7 години

Те и в Младост така започнаха уж за подобрения, а сега кварталът е блокиран от автомобили по тесните улици и малкото останали зелени площи.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Малко PR за Герджика на изпроводяк няма да му се отрази зле.Днес разбрах, че е борец против турското нашествие на глосоподаватели.Сега пък го виждам храбър защитник на Копривщица ...Тези евтини PR прояви няма как да скрият истината за Герджика обаче.А, тя е, че е мазен нагаждач, който реанимира ГЕРБ и даде служебно трети мандат в ръцете на Бойко Борисов.С голям хъс се нахвърли да разследва министрите на Реформаторски блок, но с пръст не пипна тези на ГЕРБ.Сега лъже, че гласувал за РБ ...

5

Анонимен

преди 7 години

Като я направят на бетонна спалня, надежди ще имат:1. Копривщенци - очакващи туристи;2. Селсъвета (демек селската управа от назначени от бизнеса ***), защото чака парички от "великите ***"3. Туземеца - строител.който ще си вземе паритеПолза ще има:1. Туземеца, който ще вземе парите от строителството;2. От селсъвета - някои...Вреда:Всички в дългосрочен план.Копривщица след застрояването ще се превърне в стандартен умиращ град с простаци в управлението.

4

Хенрих

преди 7 години

Всички много милеят за Копривщица, ама я оставиха да заприлича на нищо. Половината исторически къщи там са напукани, увредени от течове или запустели. И двете църкви са в плачевно състояние. Калдъръмът навсякъде е разбит, мостовете плачат за ремонт, коритата на рекичките не са почистени. Градът е мръсен, прашен и неподдържан. Няма никакъв контрол на трафика, липсват паркинги. Ама така е и Жеравна, Широка лъка и т. нат., а Старият Пловдив поражда в мен само мъка и тъга. Слаб 2 за България!