14

Анонимен

преди 7 години

браво много джица винкил халюмин много хубаво шасе получи зелено само требва малко дасе по убере и то шаси стане зелено и отрезани дрва браво

13

Анонимен

преди 7 години

лъвовете също живеят заедно със зебрите и антилопите в природата

12

глас от село

преди 7 години

а за хората? кога? белият българин е все по-застрашен от изчезване биологичен вид

11

Анонимен

преди 7 години

Въпреки,че някои хора имат добри намерения за подобрение на условията,което е похвално,остава факта,че това е затвор за дивите животни,всички зоол.градини,освен ако не са тип големи естествени паркове,трябва да се затворят,както и да се забранят всички участия на диви животни в циркове-"развлечение"за най-низшата духовно прослойка на човешкото общество,болното"удоволствие"да гледаш измъчването и терора над силни,диви животни от страхливци и садисти.

10

Георги

преди 7 години

Само дето в европейските паркове билетчето е от 20 евро нагоре. Тук българина пак иска да е хубаво направен и да не плаща.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен10Дай инфо де - иначе изглеждаш като *** за 2 лева...

8

Анонимен

преди 7 години

Идейния проект струва 2000лв. Останалите пари са за крадене по предварително изработена схема.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен5Брей, то човек да се е сетил да учи за проектиране на зоопаркове!

6

до 5

преди 7 години

10млн. са доста малко. За да се реновира зоопарка както трябва трябват много повече средства. После са нужни и за поддръжката му. Няма значение коя фирма прави ремонта, стига да се направи както трябва. А и от друга страна всяко подобрение е добре дошло - видял ли си в какви условия живеят животните сега?

5

хмм

преди 7 години

Отидете в кой да е европейски зоопарк - Виена, Кьолн, та дори една Будапеща имат невероятни зоопаркове. В контакт с животните, големи широки пространства за тях. Нашият зоопарк прилича на кокошарник - решетки навсякъде, тесни клетки, измъчени животни :(

4

Анонимен

преди 7 години

"Идейният проект за цялостна промяна е за 10 млн. лева."---Ей-й! Коя ли фирма ще извърши "цялостна промяна" идейно и "само" за 10 млн. лева?Чакай да позная! :)

3

Зоолюбител

преди 7 години

Искам всички дупетати там!

2

Анонимен

преди 7 години

***! Нема такава държава! И на кой ще показвате екзотичните животни? На изчезналия БГ народ или на мигрантите които ги изтребиха в собствените си страни?

1

Африкански лъв

преди 7 години

Браво на Столична община!Най ми хареса това:"в една зона могат съвместно да се показват видове, които в природата живеят заедно, например зебри, жирафи и антилопи"Държа дебело да подчертая, че в природата лъвовете винаги са живееле заедно със зебри, жирафи и антилопи!