9

смЕх

преди 7 години

Не че нещо, ама краварите кой ги е викал да освобождават когото и да е било и като се имат в предвид предишните им "подвизи" сигурно има защо хората да са изплашени.

8

Анонимен

преди 7 години

до абсолютни извращения води американската демокрация. На ви умерена опозиция, на ви американски наемници...

7

Olk

преди 7 години

Tova e mediina laja.

6

Анонимен

преди 7 години

Подготвят почвата за "косвени" жертви от цивилните.Освен това тук вече са джихадисти, а не "умерена" опозиция. А какво е умерена опозиция, ами такава, на която са и свършили боеприпасите.

5

Анонимен

преди 7 години

при Алепо обвинявахте руснаците в геноцид, в ООНето франзусите пичяха до небесата, сега говорите за живи щитове. Защото самолетите тук са американски ли?

4

Анонимен

преди 7 години

наредете Патреотите като жив щит по границата

3

You Tube

преди 7 години

DHTXUWOKwCI911 километра за 650 милиона долара.

2

Анонимен

преди 7 години

През Април Турция щяла да приключи строежа на бетонната стена с дължина 900 километра и височина 3 метра. Снабдена с видеонаблюдение и подвижни оръжия които ще се контролират от специален отдел в Анкара. Представете си всичко това струва 650 милиона долара на турския данъкоплатец. Фирмите на нашия Патриот Винкела не можаха да завършат нашата телена ограда с Турция и Гърция за доста по висока цена.Прочети още на: dnes.bg/blizak-iztok/2017/03/30/id-dyrji-izplasheni-jiteli-kato-jiv-shtit-v-rakka.336622

1

Анонимен

преди 7 години

Ето ви нагледно как се прави инфо война. Спомнете си как се описваше ситуацията в Алепо и сега.Каква е разликата?