15

:((

преди 7 години

В БСП не членуват ли изтъкнати архитекти, историци, културолози, за да направят това възражение от компетентни позиции?Ама, не! На първо място е Корнелия - на всяка манджа мерудия!Ще ви припомня случая с дьо Гол отпреди повече от 50 години. Попитали го за мнението му относно някаква изложба.Той отговорил: "Нищо не мога да кажа, не съм експерт във всички области, както източноевропейските ръководители!"Явно, и до днес не са се променили неща, за които са ни се подигравали преди толкова време!

14

Решение

преди 7 години

Ама изпратете го тоя бетонен барон да строи в Сирия или Афганистан

13

Анонимен

преди 7 години

Да бяха мислили като му беше времето, а сега излиза, че след като ген.Румен Радев се намеси, изведнъж всички гербери се сетиха за патриотизма.А то цялата далавера беше за да може един гербер да строи в Копривщица.Пълна пародия.

12

Анонимен

преди 7 години

Това от далече си мяза на поредния театър на Бесепету. Не са се спряли от Президентската кампания. Гнусари.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Майка си ли имаш предвид? Зорко я дебнеш, да не те изпревари някой, а.

10

Нас

преди 7 години

Без значение коя партия подкрепят и коя не ! Не допущай още една перла в България да се превърне в бетон !!! Моля ви хора !!!

9

Анонимен

преди 7 години

Другарката в левия ъгъл пак се е превъзбудила :)Нема ли некой младеж от бесепету да я ... ?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Охооооо,значи,общинарите взели решението са от ГЕРБ?Има ли изненадани?това ли пише в листчето на другарката Нинова?

7

Нищо ново

преди 7 години

В основата на всичко е една мутра Радослав Йовков - "инвеститор", който бълнува да застрои града с промишлена зона, ски писта, мотописта и т. нт. Радослав Йовков е бивш гребец, който се замогва в "борческите" години. Изгонен преди пет години от ГЕРБ заради скандал с незаконна сеч на 1100 кубика дървесина. Преди това срещу него има сигнали за незаконен добив на инертни материали. Близък приятел на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев, който е кръстник на сина му.

6

Анонимен

преди 7 години

Как така изведнъж всички се оказаха в защита на Копривщица? Някой е бил в положение на засада. КОЙ?

5

Webley revolver

преди 7 години

Айде сега всичките 0лигофрени от Общински съвет, дето са отговорни за това мал0умие, да бъдат наредени пред някоя стена и да бъдат бити и еб***ни, докато не припаднат от умора. След това да ги събудят и пак същото. После трети път. Да се заснеме и да се пусне по всички медии.

4

Анонимен

преди 7 години

Ще те светна.Бизнесмен иска да строи в старата част,което е абсолютно забранено.КОЙ взе под масата пари за да разреши подобна наглост.КОЙ?

3

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбрах патакламата за какво е...

2

morelini

преди 7 години

Големи пари играят под масата...големи.Това ще бъде върхът на глупостта да се прецака този уникален град музей.Проверка и ако има някъде гнило общинарите с досъдебно производство...

1

Анонимен

преди 7 години

Охооооо,значи,общинарите взели решението са от ГЕРБ?Има ли изненадани?