31

аз

преди 7 години

До АнонименКакъв Герджиков, какви 5 лева, той вече си заминава, сигурно е трябвало да плаща,но не на него....Разсъждавайте с главата си като пишете.....

30

анонимен

преди 7 години

Този човек не се е обесил сам...Познаваме го.....А и защо му е да се беси в изоставена сграда, морето е близо....Оставен е там, за да бъде намерен, това е знак за предупреждение към някого....Бяхме сигурни, че ще бъде открит веднага след изборите...Предсказах го...

29

Анонимен

преди 7 години

Човека е предпочел да се обеси вместо да плаща още 30% за газ на мошениците любезно подкрепени от временното правителство съставено от червени агенти начело с Герджиков.

28

Анонимен

преди 7 години

Бензин в кръвта.

27

Анонимен

преди 7 години

И как изчезва?

26

Тъжна равносметка

преди 7 години

2/3 от работещите в БАН взимат пари залуду.Останалите имат различна степен на заетост, различно ниво на подготовка, различават се и по отношение на ползата, която България има от работата им. За съжаление, най-добри възможности за кариерно развитие не винаги се дават на най-добрите.Но аз се питам, защо големи нещастия се случват обикновено на тези, които работят съвестно и ползите от труда им не са малки. Когато изчезват подобни хора, България губи.

25

следователи,

преди 7 години

няма ВИДИМИ следи от насилие, а анализ на стомашното съдържание, убождане с нещо( отрова в кръвта) ръководстото на Института, колеги, ще се примирите ли с тази оценка на раследването? НЯМА ВИНОВЕН? Кои са трзи рапанджии? Има ли руска група "специалисти", посещаващи ИНститута? Кой е новият директор? ЗЬАЩО е спрял общ. поръчка за РЕМОНТ на изследов. кораб? ВЪПРОСИ....Каква дейност развивате БЕЗ Изследователски кораб?

24

?

преди 7 години

Внушава ни се, че проф.Пейчев е влязъл в тази сграда( напишете ул., коя е?) сложил край на живота си, но преди това СЕ ЗАКЛЮЧИЛ.Днес в информаяциите пишеше, че "като отключили..."Много неясно. Този интелигентен, фин, смирен и духовен човек, коя ЧЕРНА ДУША го уби?

23

Анонимен

преди 7 години

Който мисли да се самоубива ,едва ли ще го направи в изоставена сграда,пък и без да напише писмо в което да обясни ,на близките си защо го е направил.

22

Анонимен

преди 7 години

Във Варна действа руската мафия и парамилитерни групи безплатно обучавани в Русия. Това е техния почерк.

21

Мънго Джери

преди 7 години

Ако се е обесил, очаква се да има предсмъртно писмо с мотивите за това. До сега обаче не сме чули за такова. Което навежда на мисълта, че са ГО.....

20

Тато из Правец

преди 7 години

За разлика от Мишо Бирата ,тука е самообесен....

19

Анонимен

преди 7 години

На морското дъно има уникални находки за много пари. Отказал е нещо и го приключиха. След 25 дни трупно разлагане, гаранция, че няма да открият следи за това, че палачите му са го окачили на въжето!

18

До ББ

преди 7 години

Интелигентният човек ще остави писмо до близките си и до МВР, за да не предизвика съмнения и несправедливи обвинения.Разумният човек не би предприел такъв ход - да виси някъде, докато го намерят и да рискува тялото му да се разложи. Далеч по-приемливо ще е да вземе голяма доза приспивателни и да умре в леглото си, с предсмъртните писма на нощното шкафче.Много съмнения предизвикват такива "изчезвания", последвани от "самоубийства" някъде в пустошта или в изоставени сгради.

17

Анонимен

преди 7 години

До хТова се случи с онзи експерт, който беше ангажиран с разследването на случая "сестри Белнейски".Неговото странно "самообесване" повдигна много въпроси и съмнения, които и до днес са неизяснени.

16

Анонимен

преди 7 години

Тука е замесен Костов, вероятно и Москов.

15

до 5 и 14

преди 7 години

Ми ще ги обожаваме я! Благодарение на тях във Варна няма никакви бежанци. Малко ли е?!

14

х

преди 7 години

Номер 13, за кого говориш?

13

до 5

преди 7 години

те не им клякат - те ги обожават.

12

професор

преди 7 години

И един друг професор го самообесиха преди години на една детска катерушка ...