145

Гонете още вещици!

преди 7 години

Ех, Болгары как всегда! "Я не я и хата не моя" Ама никой не ви кара на сила, да купувате руска газ! Нека ви докарат с "газоносец" от Сащ, Азербайджан, Катар или Израел. Нали щяхте да, добивате в Черно море? Нали от Брюксел ви казаха да спрете ЮП, а на СП 2 дадоха зелена светлина. Нали хъб "Балкан" щяхте да строите? Аец "Белене" спряхте и ние пак ви направихме отстъпка, да не плащате тройно? Имате ли акъл или сте се навели в поза "Баба бере гъби"?

144

Анонимен

преди 7 години

Путин е фашистка ***,погрижи се да сме му максимално зависими в енергийно отношение.И успя, с помощтта на платената Петоколонна агентура. Р.Овч, агент Гоце, Кори, Доган, Буда...БРАВО, другаре!

143

Анонимен

преди 7 години

ЦЕНАТА НА ГАЗА БЕШЕ УВЕЛИЧЕНА ОТ 1 ЯНУАРИ 2017-ТА С 4.56% ТОЧНО ЗА УРАВНЯВАНЕ НА ЦЕНАТА ОТ РУСИЯ!!!!ТОВА СЕГА УВЕЛИЧЕНИЕ Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА НА БУДА КОЙТО НАРЕДИ НА ДКВР ДА ГО ВДИГНЕ ЗА ДА КАЖЕ ТОЙ, ЧЕ ЛОШИТЕ ПАК СА БСП!!!А ЛОШИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА ТЕ СА АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 166Тези заеми са с ниски лихви - 3-5%. 5% лихва годишните вноски за обслужване са 2.25 милиарда, за 7 милиона българи това са 320 лева на човек годишно, 26 лева на месец.26 лв/месец на човек е много сериозен разход. А ако се отчете, че работещите я имат 3млн я не - това е секира!А и как така няКОЙ ще взима заем от мое име, без да ме пита дали съм съгласен?! Този народ, това население в цял свят, не само у нас, трябва да се събуди и да каже СТИГА, ДОТУК БЕШЕ ЖИВОТА НА КРЕДИТ!

141

прабългарин

преди 7 години

До славянинМи шистов газ ние не чакам, защото фашисткото дерьмо путин се погрижи да го няма.За да сме му зависими.

140

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ПРОСТИТЕ НА СМЕТА ЩОМ БУДА ИМА НАД 1 МИЛИОН НЕМВЕНЯЕМ ЕЛЕКТОРАТ !

139

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА на Буда кой го продава тоя газ?Баба ми ли?

138

Анонимен

преди 7 години

До Иде!Шистовият газ вие, петоколончиците го изгонихте,по заповед на фашиста путин.Иначе сега щяхме да сме поне малко по малко независими от Русия и агентурата и.Браво, другаре!

137

Анонимен

преди 7 години

БУДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ НА ВИ 30% УВЕЛИЧЕНИЕ!!!!*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!!САМО АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БУДА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1997-*** ГОДИНА ДОСЕГА!

136

сминдух енд чесън

преди 7 години

Някога през 80-те БКП с постановление увеличиха цените на алкохола,салам,бензин и някои уж луксозни стоки.Обяснението беше ,че мярката се налага с цел повишаване на благосътоянието и задоволяване нарастващите потребности на работническата класа.Сега след като работническата класа изчезна ,чии потребности трябва да бъдат задоволени?

135

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе ходи в САЩ, защото Петата колона като тебима задача от фашиста путин,да ни държи енергийно зависими.Понял?За да може кремълският фашист да ни извива ръцете, когато не стане неговата.Понял?

134

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи питай го,нали сте все ***.

133

Анонимен

преди 7 години

Най-хубавото е че най-голямото дърво ще го ядат софиянци, тъй като в провинцията почти никъде не се ползва парно и топла вода! А защо е хубаво? Защото в София най-много гласуват за ГЕРБ, нека те да си отнесат последствията от простотията си

132

Анонимен

преди 7 години

Фашисткото ла/но путин просто изчака изборите,видя, че не спечелиха наговите петоколончици,и си отмъсти.Това ако не сте разбрали...***,плащайте сега.

131

Българин

преди 7 години

ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА! Това е нашата държава,нашето бъдеще мръсни поробители. Изчакам удобно да минат изборите, за да не спадне активността и но го.... Този път няма да стане, това правителство ще падне преди да е встъпил във власт! Някой трябва да понесе отговорност. Не сме държава от третия свят, макар и при нас да цари беззаконие!Всички на площада българи!

130

Анонимен

преди 7 години

Още може, още. Щом има толкова много глупави които да гласуват за ГЕРБ, значи още може! Само при ГЕРБ цените се качват постоянно! Не че другите са цвете за мирисане, ама поне не вдигат цените, тъй като се опитват да се харесат на електората! На ГЕРБ не им пука, тъй като за тях гласуват без значение колко вдигат цените, така че не им е проблем да ги вдигат

129

Анонимен

преди 7 години

Ми да ходи "малък Тошко" от Банкя да лиже жопата на фашист-карлик,белким ни пусне гювеч,едно време "голям Тошко" от Правец успяваше.Ама до време, както се вижда.

128

Анонимен

преди 7 години

ТАКА Е ,КАТО НИ УПРАВЛЯВА ЖОЗЕФ ДОУЛ

127

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА !!!Софиянци, искате ли да плащате безпричинно 1.60 за билет и водата да се вдига всяка година с 20% ??!!!Оставка или крадци стават милионери на наш гръб

126

Анонимен

преди 7 години

От където е минал правшкият каскети банкевският му ученик и последовател,трева не никне.Вие ни докарахте до тук, другаре, вие, и пребоядисаните ви в синьо другаре.Всичките - изчадия на партията - куччка, дето не е слизала от власт вече 45 + 30 години.