20

Анонимен

преди 7 години

Той да не разговаря с кмета, ами да види съветниците на ГЕРБ, които взеха това решение в услуга на мафията

19

Анонимен

преди 7 години

РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО ОТ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Как шепа платени общинари могат да се разпореждат с национален туристически обект? Какво става с нещастната ни страна?

17

Анонимен

преди 7 години

Със всички поскъпвания и скандали, Борисов го очаква МНОГО трудно управление. Едва ли ще я има тази партия повече след това (ще стане нещо като НДСВ).

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13А как до преди 20 години в Копривщица е имало 12000 население, без тя да е била превърната в писти, мотодруми, железобетонни нечовешки строежи и "предприятия"? Или и от Копривщица ще направим Слънчев бряг - пиянство, npocтитуция, смpaд, мpъcoтия, неграмотност, извpатеност? Копираме Куба преди 1950 година. Знак за равнището на "елита". Докъде я докарахме. РАЗВРАТИТЕЛИ - справка Дълес!

15

Честните частници

преди 7 години

Парното и топлата вода ще поскъпнат след броени дни. Увеличението няма да е малко в различните градове то ще е между 18% и 38%. Водата в София все пак ще поскъпне с 18%Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецоветеНа Валерката Симеонов децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон.

14

Нас

преди 7 години

Не превръщайте това бижу на България в бетон ! Моля хората които са го видели да го защитят !!!!

13

Насо

преди 7 години

Не пипайте Копривщица :(((!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Ние в Копривщица си живеем много добре. Сигурно по-добре от този бургазлия, който се пече в някоя панелка в кв.Славейков.

11

Анонимен

преди 7 години

ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ СА ПРИЕЛИ СКАНДАЛНОТО РЕШЕНИЕт.е копривщенския клон на мафията.

10

Анонимен

преди 7 години

Този вече трябва да пита Волен за разрешение преди да говори.

9

Анонимен

преди 7 години

Някога в този град е имало 12 000 българско население. сега .мисля.че и 2000 не са останали ???!!! Няма работа ....а и София не е гумена....не мисля .че някой иска да унищожава архитектурната и историч. стойност на този хубав град...може би идеята е равностойна на тази в Пловдив . В.Търново- там се пази историята и архитектурата на миналото .но има и производствени предприятия и нова обособена архитектура. младите имат интерес да останат там и да живеят там...и пак са горди с градовете си и ист

8

Анонимен

преди 7 години

пак 100 врътки и няма отговор и решение на най-важното - след като е архитектурен резерват от национално значение, държавата трябва да плаща за поддръжка, а не го е правила от 30 години! не може хем да искаш, хем да не даваш. едва ли има местен архитект, който да изпльоска някаква грозна стъклена сграда, несъответстваща на облика на града. общо взето общинарите са казали на държавата: 'като предявявате претенции, плащайте за поддръжка'. сега вода от 100 кладенеца ще се носи, ама пак без пари :)

7

Анонимен

преди 7 години

Почна се-: Днес разговарях! Днеска спрях!Дадох пари за..

6

Анонимен

преди 7 години

номер 4 ти май не си посещавал Копривщица никога, никой там не живее като скот, даже напротив. Който има къща там я е направил на хотел, но е запазил облика на старата къща отвън, а вътре я е модернизирал. Не винаги факта,че нямаш мол в града означава,че си скот

5

Анонимен

преди 7 години

Един-два небостъргача в Копривщица, 2-3 мола, пълно саниране на старите къщи със стиропор, бутане на старите дувари, модерна мрежа от Практикер; модерни ролетни щори, вместо дървени кепенци. Това трябва да се направи в Копривщица. С европейско финансиране.

4

от Бургас

преди 7 години

Всеки има право да живее и да избира как да живее. Защо ние гражданте на Бургас, да казваме на Копривщица--живейте като скотове, защото преди години сте възстанали. Точно обратното , би трябвало гражданите на Бургас / или Банкя-ако са граждани/, да помагат на тези хора, чийто деди са поели първи към свободата. Но това не става , защото има куп ненужни забрани от чиновници за строителство, корупция и далавери.....

3

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо копривщенци прибираха доста пари от държавата за да си строят къщите и дуварите във "възрожденски" стил . Сега идва време за ремонти и продажби и отново ще изтръскат данъкоплатеца защото къщите им били "национално богатство".Така, че всички ние да им плащаме имотите.На времето основният поминък на Копривщица е бил бегликчийство - откупували са от султана правото да събират данъците в определени райони. Правили са го много съвестно и жестоко и затова градчето е процъфтявало.

2

Азъ

преди 7 години

Стига сте приказвали глупости. *** мролове и тъй нататък ***. Решението е на Министерски съвет и само той може да го отмени. Тия *** не се научиха барабар с Борисов.

1

Анонимен

преди 7 години

Аха, значи гербавия кмет ще спре приетото от гербавия общински съвет по поръка на гербавия лидер!