85

Заглавие

преди 7 години

"Благодарен съм на БЪЛГАРИЯ, очаквам родината ми RU да ме подкрепи!"

84

Анонимен

преди 7 години

Патриотите пуснаха ли те да гласуваш на изборите?

83

Анонимен

преди 7 години

Баща ти като е българин, а *** от Казахстан, как така си руснак?

82

Анонимен

преди 7 години

ФАВОРИТКАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СОФИ МАРИНОВА БЕШЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ.ОТТОГАВА ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ПРЕСТАНАХА ДА Я ЛАНСИРАТ

81

Азармо

преди 7 години

Нещо не чувам блей по повод желанието на Роби Уилямс да представи Русия на Евровизия! Хайде сега: три-четири...

80

Анонимен

преди 7 години

Абе тая чебурашка ли искаше да купува самолет на *** си в една ужасно противна и безсмислена "песен" с едни други двама татуирани клоуни? Егати жалката история-това ако му викате музика то по-добре да няма такава...Някакви безсмислени брътвежи на някакви бездарни хорица, идоли на подрастващите 12-годишни мъпети...Евровизия да не е Мъпет шоу? А за малките направо ми е жал-да са ти идоли Гери-Никол, Венц-Венц, Каролина Клер и Лозан Николетов не е лесно, ама хич!

79

Анонимен

преди 7 години

Два пъти сме пращали свестни песни един път 2006 и 2016 .И двата пъти станахме 5-ти значи май не е толкоз политически. Ами песните не станаха за нищо

78

Анонимен

преди 7 години

"и със сигурност няма място за сравнение с Кристиян ама никакво!!!"За това две мнения няма.

77

Анонимен

преди 7 години

Не е само тя със 45 точки , Елица и Стоян при втория си опит ( неуспешен) също са събрали толкова.Със сигурност не можеш да наричаш такива резултати успех .Успех е поне да минеш полуфинала. Това са си пълни провали!

76

Анонимен

преди 7 години

"Ако с 45 общ брой точки без класиране на финал го смяташ ,за добро представяне е тогава вдигам ръце"Обаче зависи от броя точки на другите в полуфинала. Тя беше с равен брой с Норвегия, която отиде на финала вместо нея, защото точките от журито бяха повече от тези от публиката. Така че беше най-близо до класиране на финал от всички некласирали се български песни или най-доброто представяне след "Вода".

75

Анонимен

преди 7 години

Вярно, обаче тази година политическата интрига с Русия и Украйна вече се разигра. От самите песни също няма политически, за разлика от миналата. С Кристиян не се знае политически какво ще стане, може да обере гласовете на проруските държави, които биха гласували за Русия иначе, може да е в минус, защото е руснак, може да е в плюс, защото е руснак, обаче представлява страна от ЕС. Една прогноза казва, че ще е в плюс, защото е като "мост между Изтока и Запада" и ще обере гласове от двата лагера.

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Ако с 45 общ брой точки без класиране на финал го смяташ ,за добро представяне е тогава вдигам ръце. Последна е и да не станала е заела над 25 то място. Та за какво говорим...и със сигурност няма място за сравнение с Кристиян ама никакво!!!

73

Иван

преди 7 години

"Евровизия е музикален конкурс" ??? Евровизия от много време насам НЕ Е музикален конкурс, а политически инструмент.

72

Анонимен

преди 7 години

"когато пратиха Софи Маринова която дори не може да говори правилно български.Стана и последна"България никога не е ставала последна на този конкурс, даже и с Човека-Глас не. Точно Софи Маринова като място е третото ни най-успешно представяне след "Вода" на Елица и Стунджи.

71

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

добре де наще кауни не си ли извадиха поука че като омешаме спорт и политика или музикални конкурси и политика ни бият като шкембе у плет? не, след всеко мозъчно сътресение требва да продалжаваме напрет!!!!1111за балгариа!!!. не ви ли писна?

70

Анонимен

преди 7 години

српски *** да не мислите че като пишете на нашият език и азбука не ви знаем кои сте . Яд ли ви е .

69

до Shopp™

преди 7 години

"Отвратителна инсинуация, това не е никакъв българин. "Tочно ти ли се изказа бе турски? :D

68

Бау

преди 7 години

Тъжната истина е, че няма значение кой ни представя. Една група нещастни хора ще намерят за какво да го оплюят. Това са малки бедни душици, живеещи нещастно и мразещи всичко и всички :(

67

Я РУССКИЙ

преди 7 години

Успех на момчето!

66

Европолитизия

преди 7 години

Талант, умен, симпатичен...Дали нашите грации са ощетени от участията си в Русия?...не,не и не!.Ще видите, че русите са честни и след неучастието им остава: Сърбия или България, по-добре да подарят 6 МИГ-29 на сърбите и да гласуват за "нашето си" момче на Евровизия.Всъщност общата ни култура ЗАДЪЛЖАВА те да изберат това момче.Слушах го - има възможност за 3-то място. Нагоре са абонирани политически.