9

!!!

преди 7 години

Хвала на тази родолюбива и сръчна българка. Бог да я благослови!

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...все им се привиждат "талибани"Да, прав си. То в днешно време като видим жена, която си покрива косата и край - значи вече е талибанка и сякаш не трябва да живее!

7

Анонимен

преди 7 години

Идеята за покриването на главата от жените, било то християнки или мюсулманки е, за да се запази косата им от мръсотията. Първите църкви са били разни дупки, пещери и малки постройки в които всичко е опушено и задимено. Отделно, че тези религии са възникнали в места, където слънцето е много силно и ако не си покриеш главата, тези коси просто изгарят. Вие на море не сте ли ходили? На жените които стоят цял ден на плажа им изгаря косата, затова си слагат разни шапки.

6

Анонимен

преди 7 години

"няма как да не приличат на тях, при положение,че сме били под робство векове наред.много сериозно са ни забавили развитието"Не си прав. Не е причината, че някой ни бил забавил развитието, ми просто такава е била модата тогава. Правило ли ти е впечатление, че има някои народи, при които като жената влиза в църква, си покрива главата. Това се е правило още в зората на християнството - в светите земи, в Йерусалим. Всяка християнка трябва да си покрива главата като влиза в църква! А сега са к-ви!

5

Анонимен

преди 7 години

няма как да не приличат на тях, при положение,че сме били под робство векове наред.много сериозно са ни забавили развитието

4

Анонимен

преди 7 години

Вие какво искате? Хората в единия свят просто са по-изостанали и си носят едновремешните дрехи. Едно време и нашите пра-пра-баби са носили такива дрехи. Не са ислямски, ами просто са стари. "Старовремски". Жените ни днес вече са модерни и сега е модерно да са разголени и да си показват ццте и мидичката даже.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Ами то корените ни са същите.

2

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам тези със забрадките, точно са си ислямски носии. 1:1

1

Анонимен

преди 7 години

Aйде бягайте от тука с тия талибански носии! Точно приличат на носиите на жените в близкия изток и средна азия! Точно като на афганистанките!