26

Анонимен

преди 7 години

Поживем, увидим! Да не допуснем на територията си нито едно пиянде, наркоманче и дърти педофили, поданици на тази държава! От тях сме видели само лицемерие и неуважение към националните ни интереси.

25

до тази от снимката

преди 7 години

Абе защо Шотландия и Сев Ирландия искат да се отделят от вас и да останат в ЕС ...а вие не им разрешавате ? А ?Дори да не дадете отговор на този въпрос... ние го знаем.Най големите финансови пазари на света са у вас...ама засега ...защото вие все още сте в ЕС.А нещо да кажеш че все още не можете да намалите финасовия си дефицит който към 2009 беше 11,5 % ...почти колкото на една Гърция - 13,5 %За сравнение към същата 2009 финасовия дефицит на Германия е само 3,3 %

24

Някой

преди 7 години

Е кво разбрахте от всичко?!?Аз нищо!!нови правила за новите ама какви непише...а за другите спецове-сигурно в Англия има 500 000 българчета ..а хранят и други в булгария...катони прибавиш че имат и имоти там!!! В българия за 20 год.освен да се вмиришеш данъци и обещания за светло бъдеще и да се мудиш *** кога ще те ограбят или пребият...

23

До 22

преди 7 години

До third worldПърво ние българите да си оправим *** държава...от турци, ***, Догановци, платени патриоти и др...и след това да даваме оценка на една от най-силните и развити държави в света. Нещо против? Или...вие в хоремага на село..ей така...си говорите...мохабета да върви.

22

Анонимен

преди 7 години

Нали плюехте по Англия, че не ни искаше там. Ние пък нямало да им ходим да им работим и не ни били нужни работните места в Англия.Ами, ето...вече няма да можете да ходите....или поне ще ви е трудно. Доволни ли сте? :)

21

third world

преди 7 години

Супер. Следващата стъпка е територията на острова да бъде разделена между Индия и Пакистан. Няма да ми е жал.

20

Анонимен

преди 7 години

Новите правила:Отказва ви се да работите, щото сме сексуално привлечени към азиатци и африканци. По възможност минали под дъгата.

19

европа

преди 7 години

Много взеха да стават по света преговарящите от името на силата.Ще има джамбуре скоро време.Ако Великобритания и САЩ ще го играят соло,може бие е време ЕС да се обърне към Русия и Китай?В политиката няма вечни приятели и вечни врагове.Бозавите да си опичат ъкъла.ЕС,колкото е либерален,но може да бъде и коварен.

18

Анонимен

преди 7 години

Може! първо учите и след това работите

17

Gogo

преди 7 години

Те нали до преди 2-3 год ингилизите на наричаха ***,крадци и тн.....е имат сега шанс да нямат вече бг ***.....да им берат по полетата пакистанците и индийците....само после да не почнат да на викат и да се подмазват

16

Анонимен

преди 7 години

Половината от офшорните зони в света "перачници на пари от корупция" са британски територии. Затова дават зор да се отделят. Да може да си крадат независимо.

15

Анонимен

преди 7 години

Радвам се за нас. Алкохолиците на Европа напускат ЕС.

14

Факт

преди 7 години

Англия е ев.ре.йско средище N 2*.Могат ли да бъдат прецакани Богоизбраните?Очевидно-НЕ!По-скоро останалите ще го отнесат.*N 1 са САЩ

13

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да бъде изритан, кой ще им работи на тези мързеливи пияници сънуващи още британската "империя".

12

Бау

преди 7 години

Номера е да оставят само тези, които са им полезни, всичко друго ще се окаже, че няма право да е там. Тарикатчета. Ама ще ви го забият отзад останалите големи държави. Никой не е прокопсал напълно сам.

11

Иван Пешев

преди 7 години

Веднага трябва да им наложим двустранни визи които са облекчени само за туристи, тези само ни ограничават , айде къш.

10

Анонимен

преди 7 години

Фак офф, нагло лелче. Дано потъне този лицемерен сметкаджийски остров.

9

Британски цености

преди 7 години

Тези европейци които останат на острова, ще бьдат третирани като индийци! А индийците ще бьдат уважавани като европейци! За брититата индийците са винаги добре дошли!Факт!

8

Чичо Пичо

преди 7 години

До АнонименЗа Канада визите отпадали.....Отпадат визите само за туристи.И кво като отпадат бе, ще идеш там да работиш ли? Канада не е Гърция да работиш нелегално. Нещо много си се объркал, ама много.Keep dreaming.

7

мръсна дюнерджийница

преди 7 години

Българите са едни бели аборигени с голямо извинение към племето ама една малка магистрала Хемус я влачите 40 години вече .....