16

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво му е революционното в тази идея. Моя телевизор е на сигурно 8 години и тази функция я има вгардена. Но не от гсм-а а от самият телевизор. Да си използваш гсм-а вместо дистанционно не виждам с колко е по-удобно от дистанционно. Пак трябва да го търсиш.

15

Димитър

преди 7 години

Браво на екипа за наградата и им пожелавам много бъдещи успехи! Все пак явно статията не е написана много както трябва и нещо е изпуснато, защото аз не можах да разбера как така "Идеята им е единствена по рода си", след като моят телевизор на няколко години върши това.

14

баю

преди 7 години

Дистанционното каквото и да е то прави живота заседнал. Обездвижването прави хората болни мързеливи и умират рано. Нашите баби и дядовци от тъмно до тъмно са работели на нивата и са доживяли до дълбоки старини. Защото движението е живот. Кара кръвта да циркулира сърцето да помпа и от там се получава дълголетието. Но това го знаят само тези които са доживяли до 80 и 90 години. Новите поколение ако даживеят до 60 години трябва да викат ураааааааа!

13

Varna

преди 7 години

Има само един проблем, кокато гледаме бг футбол има да превключва на порно канали...

12

загорелов

преди 7 години

А има ли вибрация?

11

Анонимен

преди 7 години

все пак е похвално, че са спечелили! Но пракически, това приложение е безмислено. Всеки голям производител на Smart Телевизори, си има собствена платформа и API са гласово управление. Това, че те са направили App да работи на "модел X" на някой производител не прави универсална полезност на начинанието. Всичко опира до стандарти и лобита в тази сфера, а налагането на наша разработка там е преминало и границите на научната фантастика.

10

Не е толкова трудно

преди 7 години

До чакамеДокато чакаш си намери шибaнoто дистанционно.

9

бай Тъпчо

преди 7 години

Еееее кво ли нема да измислат за михлюзите дето ги мързи си дигнат з*адникът бе...

8

РадостинРадуков

преди 7 години

Баба Линда

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимензвъниш от стационарен телефон на Цветан Цветановтой знае всичкосписъци с гласуващи роми даже и ЕГН на Месси

6

Анонимен

преди 7 години

супер, вече ще знаят и какво гледам, колко време, а и и с кого се въргалям прек телевизора...робствто настъпва братя, ще стане като в 1984

5

Анонимен

преди 7 години

и като си забутам някъде телефона ко прайм?

4

Анонимен

преди 7 години

"-Linda, find Vinetu?"локейшън Симитли

3

Анонимен

преди 7 години

Евала на момчета, за мерака и уменията!Но ще е добре потребителя все пак да знае и помни къде е прибрал дистанционното, за да не изпада в потрес, ако има неудачи с телефона си.В личен план предпочитам да си остана традиционалист и да продължа с обичайните навици. Нека ме нарекат всякакъв, но се опасявам, че добрите намерения в умните джаджи може да се окажат голяма беля един ден. Малките ежедневни улеснения крият риска от масово отпадане и забравяне на потребността да се мисли.

2

Linda

преди 7 години

До чакамеТати каза, че ще ми купи колело, ама утре

1

чакаме

преди 7 години

Чакаме и говор на български...........