43

Анонимен

преди 7 години

Един от биячите на бабички. Това е човекът с турската фамилия.

42

?

преди 7 години

Ами СЪЩОТО ще бъде и при правителство на БСП-Воля, ОП: само ОБИЧТА между тях ще е по-голяма ( вж Путин) и недоверието на ЕС- по-голямо като видят Сидертов, К.Нинова как се звери за санкциите

41

u4en

преди 7 години

Правителство на ГЕРБ - и всички мижитурки ще го подкрепят....ВОЛЯ - защото повече няма да влязат...ОП - защото ще се разпаднат.....ДПС - защото и ДОСТ ще влезе.

40

Анонимен

преди 7 години

До А сметките - Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.Бе, покажи се да се види кой си, какъв си, че да се гласува за теб - скъпоценния!

39

ognyanz

преди 7 години

До 51: Не трябва от ОП да се иска това, което не е възможно да направят. Не може хем да работят с ГЕРБ, хем в полза на българския народ. Няма как да стане. Или с ГЕРБ за корупционните практики, корпоративни и чужди интереси, или в полза на българския народ. Изборът е техен.

38

Анонимен

преди 7 години

Ако патриотите не постигнат това,което обещаха на хората,в следващия парламент няма да ги видим.

37

Анонимен

преди 7 години

Do 38 NAPRAVO SI E PREDATEL NA BG. I E RESKI AGENT.

36

Анонимен

преди 7 години

Турция не желае за партньор ДПС. Не мисля, че Местан е проблем за страната. Ако ни управляват ГЕРБ, БСП, ОП, ВОЛЯ,ДПС. след 3години няма да ни има. Който не емигрира. ...ще трябва да плаща пъти по-високи сметки за живот в ДЪРЖАВА БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО.2,5 млн пенсионери, 0,8 млн държ.служители, 1,5-2 млн *** и безработни.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35 +чантата с подаръците присвоени от нашите патриотчета

34

Анонимен

преди 7 години

Роско отказа/по давление от чужбина/ да даде на Патриотите третия мандат за съставяне на правителство,а го даде на Реформаторите и те горките се засилиха да правят правителство.И какво стана?,,Реформатори,, от всякакъв калибър не влезнаха в Парламента и отново зависи от Патриотите дали ще има. Кабинет.

33

Жибор

преди 7 години

Анонимен акъл има ли? Може ли Депе-Се,което е филиал на Бе-Сепе да влезе в коалиция с ГЕРБ??? Видели ли сте коалиция между огъня и бензина? Аз не съм видял!

32

Анонимен

преди 7 години

Най-добрата коалиция ще е ГЕРБ + ДПС За да може и в бъдеще ДПС да защитава страната от Ердоган.

31

Анонимен

преди 7 години

ако герб се съюзи с дпс както навремето правеха бсп ще имат верни съюзници и без шанташи каквито правеха отрепките от сдс и патриотите.

30

Анонимен

преди 7 години

Обединените мафиоти и ГЕРБ хаха

29

Анонимен

преди 7 години

patriotite si pokazaha ruskite cherveni zadnici...kato maimunite

28

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-1Те се клеха защото се подведоха по прогнозите на социолозите за победа на БСП.Даже дебелото прасе влезе тайно в договорка с Корни че ще я подкрепи ако спечели.Само че не им се отвори парашута.Вместо да вземат 12-15% те едвам събраха 9%.С тези проценти не могат да направят правителство БСП+ОП трябват им и ДПС.Затова сега рият срещу ГЕРБ и искат коалиция ГЕРБ+БСП а те да стоят отстрани и да се правят на балансьори.При нови избори ОП ще се борят за 4% и влизане в парламента.

27

А сметките

преди 7 години

Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецоветеНа Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.

26

Тато из Правец

преди 7 години

Шкембе войвода се кани да реже Баницата !!!

25

Гатанка

преди 7 години

Води се българин от Русе,по фамилия каракачанин,ние му викаме влах,той се има за македонец но иначе е комунист- що е то?Отг. Прасимир Каракучанов

24

Македонски Българин

преди 7 години

Тоя несменяем "войвода" и червен "патриот" що не каже каква е субсидията му от Москва и колко краде от имотите на ВМРО,които "Партията" заграби през последните 20 години?