20

edin

преди 7 години

До ПравоSADEBNA REFORMA STAVA SAMO S VKARVANE V ZATVORA NA 95% OT SADII I PROKURORI, MISLISH LI CHE TE STE SE VKARAT TAM SAMI. KAZANO NA PROST EZIK TRYBVA SECH DO KOREN AKO ISKAME DA IMA DARJAVA. I SKORO STE IMA TAKAVA SECH, BALGARSKATA HISTORIA GO E DOKAZALA.

19

изнервен

преди 7 години

До Маскара. Абсолютни глу.пости си написал. Голяма част от тези поръчки са пуснати от служебното правителство, а ако има от старото на Борисов, няма никакъв, ама никакъв проблем да бъдат спрени от служебното. Аман от кре.тени като теб, които по всякакъв повод търсят вол под телето и само гледат да плюят избирателно.

18

Анонимен

преди 7 години

Днес, вие да не плачкате нещо, че гербавите фирмички са ги прескочили тоя път!!! аре знаем ги раздутите търгове на боцевите калинки, може пък хората да са ни срестили някой лев!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

До ...Кому е нужно да се вземат чисто нови автобуси за превозване на мигранти ? Ще ти отговоря. Нужно е преди всичко на който ги продава и получава парите. Нужно е на този, който е получил право да ги плаща с държавни пари и се интересува идинствено от комисионите които получава от възложена обществена поръчка.Тези пари са без ДДС и влизат директно под "масата"в джоба на политиците министри. Те не са виновни. Системата е такава и затова борбата за власт е голяма.

16

Анонимен

преди 7 години

Тиквата ви пречи заради Русия, нали предателчета ?Интимни приятелчета на Слави-баш Тиквата.В Русия започнаха протестите, като я напънат и външните републики ... Китай ще ги освободи и никой няма да се трогне за Русия, никой няма да и помогне.И в България се е напълнило с руснаци - да си вървят неблагодарниците!

15

до 12 хАсфалт

преди 7 години

На какви турци си харизан, бе -това, че те ... отзад е лично твое решение.И на Великио Путин му харесва, като на теб - е той се хариза сам, самолет му свалиха, пилот загина, а той тръби ще им прави и газ с отстъпки ще продава (не като на нас и благодарение на предателя Р.Ов.).Не ми говори глупости - харизват ни БСП ту на Русия, те на Сърбия - и това са факти!

14

Анонимен

преди 7 години

Този увехна, неОчаквано БСП не спечели и сега за кого разчистваше?Сега ще почне обратната реакция - ревизия на Герджиков и търсене на отговорност за провала в основната му задача.

13

...

преди 7 години

2 автобуса за извозване на емигранти 900 000. Кому е нужно да се взимат чисто нови автобуси,спретнати за тея нужди?

12

БСП

преди 7 години

САМО БСП!!!

11

Право

преди 7 години

до хАсфалтРазликата ще ти я кажа така : БСП като управляват го карат до фалит, а ГЕРБ не, но не правят реални реформи, системата КОЙ си стои!!! Това е разликата и трябва да съм съвсем глупав, за да не го знам. БСП няма кой вече да заблудят моето момче, кой луд ще им повярва пак. Та при тях винаг си докарва държавата до фалит. При Борисов поне не е така. Хора с психични отклонения може и да гласуват за БСП! ТРЯБВА СЪДЕБНА РЕФОРМА!!!!!!!

10

маскара

преди 7 години

Статията е така написана, че човек да си помисли, че служебното правителство самоволно ги е направило. Не, това са поръчки заложени от тиквеното правителство. Само една са успели да спрат, а останалите са минали. И тази, която са спрели не се знае дали няма да осъдят държавата и да се плащат неустойки. Няма как за толкова кратко време да се направят поръчки, конКУРс, обработка на документи, обявяване на победител и осъществяване на поръчката. Тези неща траят месеци.А иначе всичките са маскари.

9

Право

преди 7 години

Истината за изборите е, че се избра по-малкото зло, но зло! Схемата КОЙ си остава! Трябва голяма СЪДЕБНА РЕФОРМА иначе се въртим в кръг и все тая кой ще управлява! А е абсурд да се твърди, че БСП е алтернатива на ГЕРБ, тя е най-лошото, което може да ни се случи... Луканов -фалит, Виденов- фалити, пирамиди, Станишев, Доган, Пеевски, Орешарски-КТБ, трябва да сме луди, за да си мислем, че са алтернатива!.........Народът трябва да натисне за СЕРИЗОНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Работещ

преди 7 години

А пък вие бачкайте за 500 лв и плащайте данъци.

7

до 7

преди 7 години

стига с тия уродливи съждения. ама явно това ти е капацитета.

6

Анонимен

преди 7 години

29 млн. лв. :299=96.989лв. за брой,браво ще карат тойоти

5

Анонимен

преди 7 години

За тия пари, които ще дадат за глупости, могат да построят стабилна бетонна или каменна ограда ограда. Но ние сме послушни.

4

ъ

преди 7 години

Малииий,тия са оправили държавата (още веднъж) за един месец...и знаят ,че са за малко.Смятай тия дет си мислят ,че са за повечко.

3

Загубен народ

преди 7 години

от 42 календарни дни 29 работни ! Януари дадети 29 милиона за джипове които щели да получат през Септември. Абе вие нормални ли сте ?Политическата ръководна система в България е най здравата Цап-Царап машина в Европа. От Януари до Септември са са 9 месеца, За тези 9 месеца някой работи с тези 29 милиона ! Ако джиповите не са в ръцете на граничарите, къде са лихвите... ? И ако някой прибира лихвите от тези отчетени пари при неполучена стока, кой получи корупционната такса (комисионката) ?

2

Циник

преди 7 години

Ъхъ....камери, и джипове за граничарите...ако Ерсдухан Талипхан пусне пак арабските пълчища - ще могат да ги извозват директно в новопостроените лагери в България!Веселбата ще е всеобща - и народа ще посреща афганистанци, и пакистанци с хляб, и сол!

1

Анонимен

преди 7 години

Монархо-комуниста Герджиков е момче за мръсни поръчки на *** Радев и ***.