30

Един българин

преди 7 години

Е какво пък?Софиянски е единствен който каза истината!А тя е че и ГЕРБ и БСП са едно нещо.Никой ли не си спомня как при Тодор Живков формално управляваше коалиция от две партии?Това бяха БКП и БЗНС.Но чл. 1 от Конституцията гласеше, че БКП има ръководна роля...Прочее, извода който си правя е - по-добре Софиянски отколкото Московски, нали така?

29

LAPD

преди 7 години

Ааа..има да го търсите Софиянски!С тия селяци дето напълнихте парламента.....

28

Партиен член

преди 7 години

Най усмихнатия крадец в държавата.И дава акъл.Защо ни занимавате с политически трупове?Спомням си как асфалтира Ботевградско шосе по което нямаше и една дупка.Но го направи за да видят софиянци как го 'сърбят'ръцете за работа.

27

Анонимен

преди 7 години

Получавам обрив само като видя,, великите демократи" Софиянски Костов, оня с 10%дебелия Станишев и Мони Паситу! Тия ако зависеше от мен качвам ги на една ракета и айде към Марс с еднопосочен билет! Почвам да се чудя дали пък и от там няма да ни тормозят, тия са със седем живота!

26

Запознат

преди 7 години

Най-добрия политик в Бг...доказа се човека,даже и на съд беше..колко могат да се похвалят с това...но простия народ си иска бойко ,корнелия,доган...

25

Виденова зима

преди 7 години

Ако не беше Софиянски още щехте да взимате заплати по 1-2 долара....бил крадец,асте вкарали в парламента комунистите пак...българска работа

24

Анонимен

преди 7 години

Стефчо, не се напъвай, нищо не остана за крадене :)

23

Анонимен

преди 7 години

Хилещото се куче пак изпълзя. Тоя няма ли да гушни босиляка и да ни отърве от присъствието си?

22

Идиот

преди 7 години

До Анонимен Не си прав. Заедно с Цв.Цв. са два достойни примера, за "честни" и "морални" български политици, оправдани от "незавсимата" съдебна система!

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя па престъпник разсъждава....в една нормална държава трябваше сега да търкаш наровете....

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Е па точно срещу тоя могат да се кажат много копчета, ама друго е интересно - защо и как прокуратурата се покри, а съдът замълча за делата му и като кмет и като МП?

19

Щирлиц

преди 7 години

Ох,олекна му.

18

da

преди 7 години

Прав е, за съжаление на всички е прав. Много са зле, а и не знаят как да управляват. Още по-лошото е, че останалите са още по-зле, а са и гладни. Поколения са нужни докато се култивира качествена политическа класа.

17

То6

преди 7 години

19 , ти болен ли си ? Крадец 1

16

Анонимен

преди 7 години

Е само срещу Софиянски никой не може да каже и копче!Напълно е прав.Не ми харесва само че се заигра със царчето.Но да допуснем, че е невоюна грешка?Всеки може да прояви слабост, не сме богове нали?

15

Анонимен

преди 7 години

Двете партии имат общ произход-СТИГА БЕ, ЕДНО КОТИЛО СА.

14

Анонимен

преди 7 години

"Личностни проблеми и липса на идеи разединиха дясното пространство"... Не! Не е това Софиянски, а алчността! Те раздробиха дясното, както и ти имаш не малък дан за това!

13

ODESSA

преди 7 години

Пак ли ти се краде плазмодий? Изхарчили ли окраднатото?

12

аз

преди 7 години

До Анонимен 11-----------------------------------------Защото Софиянски ни извади от Жан Виденовия комунистически батак!

11

Прекрасни резултати

преди 7 години

Изборните резултати са прекрасни - достатъчно е че ги няма ДОСТ и всички клиентелистки и безпринципни партии, наследници на СДС, за които вече е време да има лустрация, защото нанесоха повече вреди и от фашистките партии пред 1944!